vlakanje je napisao:
stevandic najbolji u sds, pa jos otisao i sad se kurva...malo tamo malo 'vamo

isti taj stevandic je na proslim lokalnim izborima razbio opoziciju i bukvalno svojom naknadnom kandidaturom poklonio gavranovicu drugi mandat. zar nije tako bilo?
frajer u tekstu osporava radojcica da je samo lupao po skupstini sa onim cekicem i da sad hoce da bude gradonacelnik.. kao da je bog zna kakav anonimus?! a sa druge strane zeljka ispliva niko ne zna odakle na mjesto sefa vlade!
a to sto se dotakao opozicije samo po sebi govori... samo se dotakao.
ali da se vratimo na temu, ti stvarno smatras da je cava bolji, sposobniji, cistiji kandidat (ako se uopste o takvm kandidatu moze pricati na sledecim izborima sa bilo koje strane?!) u odnosu na roadojcica?
da ne ispadne da sam nekakav zaludjenik, hc snsd fanatik, nisam uopste! nisam toliko izludio.
@Cica, upravo ovo prvo sto si rekao, i ja se nadam da ce da se desi. a nekako mi je i logicno jer je bila prava borba oko kandidature za banjaluku. sa jedne strane drasko ilic i "tajkuni" a sa druge radojcic koji je i isplivao na kraju. u perspektivi to bi moglo dovesti do novog sukoba unutar gradskih struktura ako snsd pobijedi na izborima, na isti nacin na koji su se razracunavali dragoljubovi i gavranovi kadrovi nakon proslih izbora.
ja sam na tim izborima glasao za cavu, a za gradsku skupstinu za sds, ne mislim da je cava sposobniji od igora ili da je igor veci gospodin od zgradoljuba ili gavre i bez obzira sto glasam za opoziciju, SNSD je taj koji treba zaustaviti propadanje budzeta grada, ali to igor nece moci da sprjeci
sustinska razlika su taj cekic i brada, dok je cava opozicionario i pokazivao u kakvoj smo dubiozi, igor putuje svake godine u neku novu egzoticnu destinaciju, barem tako izjavi za atv, mislim da on nema dodira sa realnoscu