banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 12:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 283 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2005, 14:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
ni dzordan ne bi mogao sam nista napraviti. on je imao savrsen tim koji je igrao samo za njega. pipena koji je tad kralj bio i ludog rodmana koji je skakao kao kengur. nije bolje saigrace mogao imati. a koga kobe ima? nikog zivog. ali tjesim se jer su lejkersi napravili dosta prostora sto se para tice i mislim da spremaju velika pojacanja za sledecu sezonu. spominje se stojakovic i ming ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2005, 03:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2005, 00:38
UDRIH car...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2005, 12:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Cao lejkersi...
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Apr 2005, 23:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Slika

ZIKE

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2005, 22:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
Sta Lejkersi nakon 11 godina nisu u doigravanju??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2005, 18:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

sve sto mogu reci je jebi ga :)
zao mi je ali nek se odmore jednu sezonu i nadam se da ce u prelaznom roku dovesti bar jedno veliko pojacanje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2005, 23:19 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2002, 21:52
da imao je savrsen tim za titulu ja pricam o plejofu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2005, 23:21 
Pripravnik
Pripravnik

nadam se da ce krenuti kao boston...malo odmora.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Apr 2005, 10:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Cuo sam da ce Stojakovic i jos neki nindza od sledece sezone igrati za LA.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2005, 23:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

cuce se :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2005, 17:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2004, 14:44
Kobe je fantastican igrac .. najzalije mi je njega. Ali sa druge strane KOGA FILADELFIJA IMA OSIM IVERSONA?! Pa su su stalno u PlayOff-u.. sad cete reci kao Istok je slabiji.. ali bez obzira, Iverson je igracina i moze pricati ko sta hoce ali momak je fantastican.

Lejkersi su pukli ove sezone ali zato Majami odvaljuje. SIFRA:SHEK :lol:
Suns-i imaju najbolji skor ali ne vjerujem da ce oni osvojiti prsten. Sjetite se kako su prosli kad nije bilo NESA.. znaci, baziraju se na jednom igracu.

Po meni najveci favorit ove sezone je SAN ANTONIO SPURS! Oni gaze i bez Dankana i sa njim. Onaj DJINOBILI je pravi igrac. Pravi potez je sto su doveli Robinsona, treba im jedan iskusan, kao i svakoj ekipi. O Parkeru da i ne pricam. Mislim da su najjaci i da ce uzeti prsten.

I da, umalo da zaboravim..sto se tice Stojakovica, on gdje god da ode bice INVALID kakvog nema.. nikad ni on ni Divac nece uzeti prsten! Jednostavno su invalidi. :roll:

Go, SPURS, Go ! ! ! :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2005, 19:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Kirk_H@mmett je napisao:
Kobe je fantastican igrac .. najzalije mi je njega. Ali sa druge strane KOGA FILADELFIJA IMA OSIM IVERSONA?! Pa su su stalno u PlayOff-u.. sad cete reci kao Istok je slabiji.. ali bez obzira, Iverson je igracina i moze pricati ko sta hoce ali momak je fantastican.

Lejkersi su pukli ove sezone ali zato Majami odvaljuje. SIFRA:SHEK :lol:
Suns-i imaju najbolji skor ali ne vjerujem da ce oni osvojiti prsten. Sjetite se kako su prosli kad nije bilo NESA.. znaci, baziraju se na jednom igracu.

Po meni najveci favorit ove sezone je SAN ANTONIO SPURS! Oni gaze i bez Dankana i sa njim. Onaj DJINOBILI je pravi igrac. Pravi potez je sto su doveli Robinsona, treba im jedan iskusan, kao i svakoj ekipi. O Parkeru da i ne pricam. Mislim da su najjaci i da ce uzeti prsten.

I da, umalo da zaboravim..sto se tice Stojakovica, on gdje god da ode bice INVALID kakvog nema.. nikad ni on ni Divac nece uzeti prsten! Jednostavno su invalidi. :roll:

Go, SPURS, Go ! ! ! :drinking:
\

Filadelfija ima Kris Webera. :wink:
A za Stojakovica pa ako je tebi covek koji na utakmici zabije 25 i vise sa 7-9 metara invalid onda stvarno nemamo sta da prichamo. ne gotivim ga nija al nemos pricat gluposti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2005, 19:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ma de on se u*ere kad je neka bitnija tekma.. nikad nije smio preuzeti odgovornost na sebe.. pravi je invalid. Gdje on to postize 25pts? Par puta ove sezone.. jess bio povredjen ali prosle sezone je bio dobar, Sakramento bio u vrhunskoj formi i opet METLA! Izderase ih k'o malu djecu.. Pedja se u PlayOffu vidio nije :wink: Mozda sam pretjerao ali siguran sam da nikad osvojiti nece uzeti prsten! :angel: Nije on KALIBAR IGRACA koji odgovornost preuzima kad je najpotrebnija.. nema mu*a 0X :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2005, 19:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kakav crni weber?? otkako je otisao u filadelfiju propao je. Ne daje ni 10 poena po utakmici a da o skokovima i ne pricamo uz ocajan sut iz igre.
Stojakovic je prosjecan igrac, ni manje ni vise. Dok ga sut sluzi valjace ali nema on snage ni brzine ni zestine da za koju godinu pa mozda vec i sada parira crncima. dzaba mu sve :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2005, 19:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Weber je talashika od igraca .. Sacramento je mnogo bolji bio bez njega (sa postavom od prosle sezone) ali eto .. sada su penzija. :lol:

Ja volim Stojakovica zato sto je nas, nemojte me pogresno razumjeti..ali emocije na stranu.. DIRK NOWITZKI je od njega za klasu bolji.. korisniji igrac. Pa cak i PAU GASOL 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2005, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ulrich je napisao:
kakav crni weber?? otkako je otisao u filadelfiju propao je. Ne daje ni 10 poena po utakmici a da o skokovima i ne pricamo uz ocajan sut iz igre.
Stojakovic je prosjecan igrac, ni manje ni vise. Dok ga sut sluzi valjace ali nema on snage ni brzine ni zestine da za koju godinu pa mozda vec i sada parira crncima. dzaba mu sve :)

Ma on nije los igrac ali uz Iversona NIKO ne moze da dodje do izrazaja.Takva je koncepcija igre citave Filadelfije i zato nikad nece osvojiti nista.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Apr 2005, 00:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pa ruku na srce vecina ekipa se oslanja na JEDNOG igraca.. cim ih ima vise odma' to dodje do izrazaja. Filadelfija se oduvijek bazirala oko Iversona.. Minesota oko Garneta.. Indiana oko Redzija (sad vec O Nila) .. 8) Prije TORONTO oko Kartera .. hvala Bogu vise ne :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Apr 2005, 16:00 
Pripravnik
Pripravnik

ej kirk ne seri...zelen si.a da je stojakovic prosecan igrac stvarno je zalosno bilo sta reci.filadelfijine lose igre nisu razlog iverson nego ostatak ekipe....setite se file od pre par sezona kad su bili u finalu i sad....bili su meki,snow..i jos par dobrih igraca koji su cinili podrsku iversonu,sad je tu gomila igraca nize vrednosti...i fila je tu gde je.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Apr 2005, 16:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Stojakovic je prosjecan igrac.. pomiri se sa tim. Najjaci su mi oni likovi koji se tjese da je on bolji od Nowitzkog :lol:

Btw, filadelfija se u poslenjih par godina vrti samo oko Iversona a Minesota oko Garneta i ja ne shvatam sta ti tu ne razumijes?! :roll: 8)

Ma Pedja je najjaci igrac u NBA .. (nadam se da to zelis da cujes) :lol: :lol: :lol: :roll: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Apr 2005, 17:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ljudi pomirite se da se kosarka u nba-u igra zabave radi. Svakom gazdi je bitno da ima sto vise publike i poneku budalu koja ih zabavlja. Kao da je njima bitno da osvoje prsten?? Nemojte se zanositi, pare su najbitnije!

favour: nema veze sto se sve vrti oko iverson-a. Weber je kao bio igracina neka i da je tos tvarno, potvrdio bi to i odlaskom u novi klub. Ako nista morao bi bar skakati pod kosem a i to ne radi. ne znam
ne dokazuje uopste koja je velicina kako neki tvrde.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 283 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]