banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 18:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 918 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 46  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
The_new_Statesman je napisao:
sinip je napisao:
Добојски огранак СДС-а тешко да може да буде пробосанскији од тренутно високопробосанског нивоа...

високопробосанског = se odnosi na bosnjacke partije po mom skromnom misljenju.

Rocker bi brzi :D

Не него на ниво пробосанства достигнут од стране Обрена и екипе. По мом скромном мишљењу.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Jbg, orgije.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Klajv_Biksbi je napisao:
Ако погледате пост на који је Синип реплицирао, јасно је да му је намјера да каже како је цијели СДС пробосански. Нека ме исправи ако гријешим.
Ne znam, ovo djelovanje u zadnjih par mjeseci se ne može nazvati pro-srpskim. Shvatam ja da oni hoće Mikija da skinu i da koriste sredstva na državnom nivou al' nek se malo daju i na rješavanje pitanja koja nas svrbe godinama. Imati ministarstvo bezbjednosti u svojim rukama, a ne učiniti ništa na rasvjetljavanju zločina nad Srbima je po meni probosansko djelovanje.

Летаргија, неспособност и недостатак икакве паметне идеје, да. Пробосанство, немојмо се зезати.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Opet, nečinjene ničega po pitanju zločina nad Srbima je po meni probosansko djelovanje. Već je dvadeset godina od rata prošlo, krajnji je čas ako se žele rasvijetliti. Ovako ostadoše muslići žrtve, mi dželati.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2014, 18:43
Klajv_Biksbi je napisao:
Ако погледате пост на који је Синип реплицирао, јасно је да му је намјера да каже како је цијели СДС пробосански. Нека ме исправи ако гријешим.

Пробосанска странка,иако за разлику од неких нема више од 3 муслимана у чланству.Неки имају на хиљаде.

За неке су муслимани гласали 15 година.Неки су са муслиманима правили владу у РС-у.Нисам сигуран да је то СДС.

Ништа Обрен није пробосанскији него неки други на локалима.

Код мене овдје неки мајор тзв.армије бих био предсједник СНСД-а у локалном мјешовитом селу.И напустио СНСД,и отишао у СДА.И локална власт га ставила за предсједника скупштине,јер у свом саставу немају муслимане,зар разлику од неких.А муслиман или Хрват то мора бити по закону.И сад се дигла и кука и мотика.

Обренова администрација је више криминална него пробосанска.

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
crnidjordje je napisao:
sinip je napisao:
Добојски огранак СДС-а тешко да може да буде пробосанскији од тренутно високопробосанског нивоа...

Можеш ли објаснити ову пробосанску политику?Босна је више муслиманска него прије 2 године?Нека надлежност је пренесена у ове двије године?Годину и кусур.Шта се промијенило,осим што се мање бусају у српство од Додика?ОК,то је истина..и шта онда?

Погледај мало "лик и дјело" Обрена Петровића. Качено је доста материјала, у теми о СДС-у а мислим и у теми о поплавама. А он је перјаница добојског СДС-а. :angry4:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Klajv_Biksbi je napisao:
_зока je napisao:
Klajv_Biksbi je napisao:
Ne znam, ovo djelovanje u zadnjih par mjeseci se ne može nazvati pro-srpskim. Shvatam ja da oni hoće Mikija da skinu i da koriste sredstva na državnom nivou al' nek se malo daju i na rješavanje pitanja koja nas svrbe godinama. Imati ministarstvo bezbjednosti u svojim rukama, a ne učiniti ništa na rasvjetljavanju zločina nad Srbima je po meni probosansko djelovanje.

Летаргија, неспособност и недостатак икакве паметне идеје, да. Пробосанство, немојмо се зезати.

U tome se slazem. Cak i ako im je Bakir ucinio tako sto ih je uveo u vlast iako su imali poslanika manje od SNSD-a, nije im ucinio zbog toga sto su oni nesto probosanki opredeljeni, vec sto ce mozda i oni njemu nesto uciniti prije nego SNSD.

A to opet ne znaci da ljube Bosnu jednu jedinu Alijinu. Glupo je i za pomisliti.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:17 
Administrator
Korisnikov avatar

crnidjordje je napisao:
[
За неке су муслимани гласали 15 година.Неки су са муслиманима правили владу у РС-у.Нисам сигуран да је то СДС.
.

Pa za Obrena i dalje glasaju muslimani....a sa muslimanima moraš praviti Vladu jer tako ustav kaže. Praviće je i SDS ako bude u prilici da da mandatara. Samo što će onda ti muslimani biti iz SDA, a sad su iz SNSD-a...

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Opet, nečinjene ničega po pitanju zločina nad Srbima je po meni probosansko djelovanje. Već je dvadeset godina od rata prošlo, krajnji je čas ako se žele rasvijetliti. Ovako ostadoše muslići žrtve, mi dželati.

А што ови ништа не расвијетлише? Били су на БХ нивоу на власти 8-9 година. Ево имају и наш МУП, па ништа. Ако ћемо СДС оптужити за пробосанство из тог разлога онда су ови левел про. У сваком случају, лош је то аргумент.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:19 
Administrator
Korisnikov avatar

Ne mogu se sjetiti al' mislim da je ovo prvi put da je ministar bezbjednosti Srbin.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
I da, sva ona peripetija i medijski cirkus oko direktorice gradske apoteke u Doboju je nastala jer nije htjela da oslobodi prostor, a u taj isti prostor se pokušava ugurati Ziraat banka. Što bi Milan rek'o, jedan fun fact.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Klajv_Biksbi je napisao:
Добојски СДС је прије свега криминалан.

А централи је то очигледно сасвим ок.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:22 
Administrator
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Ne mogu se sjetiti al' mislim da je ovo prvi put da je ministar bezbjednosti Srbin.

I ne, ne mislim da oni više vole Bosnu od Mile....al' svojim nečinjenjem u momentu kad imaju alat u rukama oni rade u interesu muslimana. Šta fali Mektiću da malo pritisne pa progura razne slučajeve koje skupljaju prašinu po ladicama o zločinima nad Srbima i time pokaže da radi i u interesu Srpske?

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:

Ма ја хоћу да кажем да је мјерење пробосанства код једних и других смијешно и немогуће. Разуман човјек треба, ако ништа, када једне оптужује за тако имагинарну ствар, бити поштен и признати да су и други исти. Сам си рекао да мора бити и Муслимана у влади, мора некои у власт на БиХ нивоу. Јеби га, таква држава.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
_зока je napisao:

I ne, ne mislim da oni više vole Bosnu od Mile....al' svojim nečinjenjem u momentu kad imaju alat u rukama oni rade u interesu muslimana. Šta fali Mektiću da malo pritisne pa progura razne slučajeve koje skupljaju prašinu po ladicama o zločinima nad Srbima i time pokaže da radi i u interesu Srpske?

Замјера се коалиционим партнерима?

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
_зока je napisao:

Klajv_Biksbi je napisao:
Летаргија, неспособност и недостатак икакве паметне идеје.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2014, 18:43
sinip je napisao:
crnidjordje je napisao:
sinip je napisao:

Можеш ли објаснити ову пробосанску политику?Босна је више муслиманска него прије 2 године?Нека надлежност је пренесена у ове двије године?Годину и кусур.Шта се промијенило,осим што се мање бусају у српство од Додика?ОК,то је истина..и шта онда?

Погледај мало "лик и дјело" Обрена Петровића. Качено је доста материјала, у теми о СДС-у а мислим и у теми о поплавама. А он је перјаница добојског СДС-а. :angry4:

Дошло је до неспоразума.Добојски СДС има доста елемената,који су некада Додика красили.

Али за СДС на већем дијелу РС-а и централу то нико не може рећи.Осим Биљане Кнежевић и остале мантре,то им је посао.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
crnidjordje je napisao:

Код мене овдје неки мајор тзв.армије бих био предсједник СНСД-а у локалном мјешовитом селу.И напустио СНСД,и отишао у СДА.

Samo da naglasim, u slucaju da si zaboravio:

SDS - Srpska Demokratska Stranka
SNSD - Stranka Nezavisnih Socijal Demokrata

SNSD je od samog osnivanja imao saroliko clanstvo i dosta "drugih" na visokim pozicijama. Tipa Dzerarda Selmana i Antona Kasipovica. Oni se time nikad nisu busali i graktali kako su "multietnicka" stranka, ali su svakako te ljude necim motivisali da se bore za najvise srpske interese (a mozda malo i za svoje :lol: )

SDS je, kako vec rekoh prije, napustio ideolosku liniju i postao obicna oportunisticka banda tupavaca, predvodjena slijepcima poput Bosica i bitangama poput Obrena. I lijepo obucenim seljacinama poput Ognjena.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
Klajv_Biksbi je napisao:
Добојски СДС је прије свега криминалан.

А централи је то очигледно сасвим ок.

Шта мислиш да би се десило да га покушају смјенити? Свјестан си колико он гласова доноси у странку и колико је моћан у том крају? И немој сада да ми неко крене причу о идеалима, поштењу и сличним срањима. О политици причамо.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:32 
Administrator
Korisnikov avatar

Klajv_Biksbi je napisao:
Разуман човјек треба, ако ништа, када једне оптужује за тако имагинарну ствар, бити поштен и признати да су и други исти. .

Ja zastupam ovo stanovište. Ista govna su i jedni i drugi i bitan im je samo njihov lični interes. Zbog njega će biti prosrpski, probosanski, proruski, proevropski....bilo kakvi, njima je sve isto.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 918 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 46  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]