banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 23:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1471 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 74  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Maj 2016, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Ја понекад помислим да је Обрен дражи Додику него Босићу.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2016, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4kggKfO63yo[/youtube]

:lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2016, 00:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2014, 18:43
https://www.youtube.com/watch?v=E5IXPUuLMOk

Шта се деси кад се споји тзв.РТРС и све маргиналне снаге српске политичке сцене.Открише нам да Турска стоји иза протеста и да је Драган Мектић Хрват који се само преставља Србином и који је шпијун не знам чије обавјештајне службе.Још лик није могао да научи цједуљицу коју је добио,од три имена и презимена,па чита.Колико јадно и прозирно,ваљда још треба Сувару да унајме па да 14-ог посјети парк Младена Стојановића,да бије стоку издајничку.Ангажовали су и неку Источну алтернативу која ће исто да се ангажује јајима и конзервама.И што је најгоре дједови и пробушени мозгови ће у ово све да повјерују.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2016, 07:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Исти тип мозгова који вјерује да ће СДС да се избори са криминалом и корупцијом ако дође на влас'. :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2016, 13:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

sinip je napisao:
Исти тип мозгова који вјерује да ће СДС да се избори са криминалом и корупцијом ако дође на влас'. :lol:

Није овдје ствар СДС-а.Ми вршимо црногоризацију Републике Српске.Камуфлирају се лични интереси као државни.Пљачка,криминал,бахаћење,задуживање итд..,и све то за посљедицу има скоро три деценије власти једног човјека.Овај наш је у два наврата напунио 14 година власти,и још најмање 6 га чека.

И ко уопште да организује протесте у РС-у осим опозиције?Човјек је направио свој синдикат,своју борачку организацију,своје студентске организације,своју полицију,своју армију партократије,своју опозицију,своју РТРС,и ко зна шта још.

Колико сличности са Црном Гором и Македонијом.Невјероватно.

И шта имамо уопште изгубити ако се смијени власт.Евентуално може бити иста ситуација.Горе никако.

Него имаш ли приједлог како да ријешимо било шта?Нпр..

Па можда би могли прогласити Доду вјечним владаром,шта мислиш о томе.Да му направимо неколико споменика,назовемо по њему неколико тргова,прогласимо називе општина Додин Брод,или Лакташка Бањалука.Шта мислиш о томе?

U име Оца,Сина,Светог Доде,Амин.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2016, 13:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

sinip je napisao:

Није овдје ствар СДС-а.Ми вршимо црногоризацију Републике Српске.Камуфлирају се лични интереси као државни.Пљачка,криминал,бахаћење,задуживање итд..,и све то за посљедицу има скоро три деценије власти једног човјека.Овај наш је у два наврата напунио 14 година власти,и још најмање 6 га чека.

И ко уопште да организује протесте у РС-у осим опозиције?Човјек је направио свој синдикат,своју борачку организацију,своје студентске организације,своју полицију,своју армију партократије,своју опозицију,своју РТРС,и ко зна шта још.

И шта имамо уопште изгубити ако се смијени власт.Евентуално може бити иста ситуација.Горе никако.

Па можда би могли прогласити Доду вјечним владаром,шта мислиш о томе.Да му направимо неколико споменика,назовемо по њему неколико тргова,прогласимо називе општина Додин Брод,или Лакташка Бањалука.Шта мислиш о томе?

U име Оца,Сина,Светог Доде,Амин.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2016, 13:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Koliko je tebi godina?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2016, 13:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

The_new_Statesman je napisao:
Koliko je tebi godina?

84 и кусур.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2016, 13:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A to su godine u kojima se vec lakse zaboravlja :D

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2016, 14:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

The_new_Statesman je napisao:
A to su godine u kojima se vec lakse zaboravlja :D

:cat: :D

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2016, 14:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
crnidjordje je napisao:

Шта се деси кад се споји тзв.РТРС и све маргиналне снаге српске политичке сцене.Открише нам да Турска стоји иза протеста и да је Драган Мектић Хрват који се само преставља Србином и који је шпијун не знам чије обавјештајне службе.Још лик није могао да научи цједуљицу коју је добио,од три имена и презимена,па чита.Колико јадно и прозирно,ваљда још треба Сувару да унајме па да 14-ог посјети парк Младена Стојановића,да бије стоку издајничку.Ангажовали су и неку Источну алтернативу која ће исто да се ангажује јајима и конзервама.И што је најгоре дједови и пробушени мозгови ће у ово све да повјерују.

:confused2:

U šta se pretvorio RTRS, javni servis. Taj prilog je dno dna. Pogotovo taj sagovornik što ne zna ni imena pa čita sa papira, ali je relavantan sagovornik :lol:

Morao sam dva puta pogledati. Sve kontam neka zaj..., neka humoristična emisija i pojaviće se neki natpis da je šala, kad ono centralna informativna emisija!

Ali dobro, nisu pomenuli masone, Bilderberg grupu, vanzemaljce... :D , pa da se zakucaju na dno.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2016, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
crnidjordje je napisao:
sinip je napisao:

Може горе, како да не може. Увијек може горе код нас. А што се тиче приједлога - немам. Ни не занима ме превише. Покушавам да гледам своја посла и како да се ископам из го*ана. Високу политику нек воде неки други, политичари, другови чланови... Не да ми се лупат' глава око тога. Само ми смијешно кад видим те "калиф умјесто калифа" покушаје. :D

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2016, 14:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Choban je napisao:
crnidjordje je napisao:

:confused2:

U šta se pretvorio RTRS, javni servis. Taj prilog je dno dna. Pogotovo taj sagovornik što ne zna ni imena pa čita sa papira, ali je relavantan sagovornik :lol:

Morao sam dva puta pogledati. Sve kontam neka zaj..., neka humoristična emisija i pojaviće se neki natpis da je šala, kad ono centralna informativna emisija!

Ali dobro, nisu pomenuli masone, Bilderberg grupu, vanzemaljce... :D , pa da se zakucaju na dno.

Гледао сам ја тог саговорника прије годину дана на КЦН-у,оно Кафа са Ђуком или како се већ зове.Класични џабаљебарош,написао неку књигу и ваљда то продаје.Био је чак са Јованом Деретићем на листи на изборима у Србији.Лупање.цом,теорије завјере,плати и имај и сличне ствари.

Али могао је барем три имена научити.Зар су толико провидни.Јадно и биједно. :evil:

А што се тиче тзв.РТРС-а.Страначка телевизија са страначким кадровима.И у ситуацији када на бироу за запошљавање имамо стотине дипломираних новинара,на РТРС-у ради огроман број средњошколаца који су тек завршили средњу школу или евентуално тек започели студирање на новинарству.О конкурсима или сличним стварима немамо шта ни говорити.И случајном, сви су они млади социјалдемократи Бањалука или Лакташи :D

Шљам који сви ми плаћамо. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2016, 15:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
crnidjordje je napisao:

Jbem ti život, Srpski komitet 300 i Milica Zavetnica, relevantnost na nivou. Šteta samo ove Milice, would bang.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2016, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Знам неке људе са РТРС-а, добри су ликови и озбиљни професионалци али овај прилог је као са надреалне телевизије. Ко су ови Заветници? Мислим неки ликови са 0,7% посто подршке у Србији (једино у Милице дуге трепавице али то је сад нека друга тема :D ).

Ово са Лучићем је као да су Милана Тарота довели у дневник.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2016, 23:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Dejan Lučić kraljina :)

Nego, ko uopste moze otici na bilo koji od ta dva protesta ili mitinga. Od mojih komsija u ulici nece niko, niti bilo koga boli ona stvar i za jedne i za druge.
Shodno tome mogu zakljuciti da ce doci samo ko mora, ili neko ko je bas zaludjen politikom i "vodjama".

A ova tupava propaganda preko RTRS-a je ispod BN nivoa. A svi znamo gdje je to . . . :D

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2016, 08:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa da. Doci ce ovi sto su zaposleni po institucijama od strane sds.a i snsd.a, nesto onih na dnevnicu. Nadam se da ce najmanje biti onih naivnih jadnika koji iskreno vjerujuju u bilo koju pricu od ove dvije ponudjene.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2016, 09:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Rocker je napisao:
Dejan Lučić kraljina :)

Nego, ko uopste moze otici na bilo koji od ta dva protesta ili mitinga. Od mojih komsija u ulici nece niko, niti bilo koga boli ona stvar i za jedne i za druge.
Shodno tome mogu zakljuciti da ce doci samo ko mora, ili neko ko je bas zaludjen politikom i "vodjama".

A ova tupava propaganda preko RTRS-a je ispod BN nivoa. A svi znamo gdje je to . . . :D

То је просто немогуће, синоћ је након Дневника на БНТВ-у сваких 3 минута ишао спот СЗП-а са најавом протеста.... Ајде барем да су тај спот одрадили квалитетно у сваком смислу, па и визуелном, односно ставили лијепе људи у исти који шаљу, ал јок, нашли омладинце од којих пола ни причати не зна... :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2016, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Jeste, moguće je. Nažalost, RTRS je ispod BN nivoa. Nažalost, jer je RTRS javni servis i jer je sa takvim prilogom dotakao dno.
Servis kojeg plaćaju građani u centralnoj informativnoj emisiji pravi priču sa tamo nekim "Zavetnicima", koji imaju ispod 1% podrške (Ko su oni uopšte?).
I još našli jednog lika i dali mu papir šta da kaže, a ovaj to nije mogao zapamtiti.

BN je privatna tv kuća. Ako hoće, mogu u studio metnut' magare da njače, sami pali sami se ubili. Ali, pokazali su da su mrvicu bolji od RTRS-a.
RTRS finansiraju građani i ovakve priče, kao što je ta iz Dnevnika, ne smiju se emitovati jer trebaju postojati bar neki standardi.

Poslednji put menjao Choban dana 11 Maj 2016, 13:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2016, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Ни ОСМ није ипсод БН нивоа, немој да се лажемо. ;) Јер ту нема нивоа. Дно.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1471 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 74  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]