banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 13:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 425 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Maj 2016, 20:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Jul 2011, 20:55
Hej.....kvadrat stana, kafa, junaci iz Prnjavora i ostalo... imate caffe pa razglabajte nasiroko - koga briga realno, a ti TNS pogotovo smaras sa svojim upadicama u mojim temama.... sad ce opet biti nesto sifrirano, zar ne?

Posto sam ja otvorio temu, red bi bio da se javim Brankici R. Ovaj post je serovao neko od mojih FB prijatelja i tako sam ga ja nasao. I cesto mi tvoji postovi iskacu na FB, ucinilo mi se zanimljivo, kao zamisao dobro, na trenutke vrlo fasisoidno (onih par vec vise puta pominjanih recenica), sve u svemu promaseno.

Ako hocete brisite slobodno.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2016, 20:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Tvojim temama? :lol: Ovo ne mogu smisleno komenatrisati :lol:

Ali da nacrtam, uopste nisam primjetio da si ti pokrenuo temu. A i da nisi, tako mi svejedno. Koga briga? :lol:

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 08 Maj 2016, 21:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2016, 20:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Nisam znao da je tema na forumu intelektualna svojina... na nju se polažu i autorska prava?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2016, 21:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Dozvoljeno ti je da odgovaras na postavljena pitanja autora i to tako da mu se ni slucajno ne suprostavljas :D

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2016, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2009, 20:16
Popokatepetl je napisao:
gavranpero je napisao:
Može li meni neko da odgovori na pitanje, zašto se neko ko neće da ima djecu ili više od jednog djeteta smatra, sebičnim ? To nisam jednom čuo i pročitao, već mnogo puta ?

Ја ти не могу одговорити, ако си на то алудирао, јер оно што сам написао и ово на шта тражиш одговор уопште нису исто.

Ma ok je. ;-) Od svega sto sam pročitao u ovoj temi, tvoji postovi i imaju najviše smisla. Slažem se takodje sa stavom Brankice, da to sto sto možemo imati djecu, ne znači da smo po defaultu stvoreni da budemo dobri roditelji. Primjera za to imamo na svakom koraku, počevši od roditelja koji svojoj djeci ispunjavaju sve želje, puštaju ih da rade šta hoće na javnim mjestima, pa do uvjerenja da je njihovo dijete najpametnije, najbolje bla, bla, bla. Kad se sjetim kako su nas roditelji vaspitavali, i kakva su bila druga djeca, ovo danas mi liči na lakrdiju.

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2016, 11:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Mislim da ni tim psihologa ne može biti mjerodavan da kaže ko je sposoban (i da li treba??) da bude roditelj i koliko puta da se ostvari kao roditelj.
Svima nama su poznati slučajevi kad priprosti roditelji rode genijalca i obrazovani i imućni roditelji stvore debila. Da bi se rodio i odgojio dobar čovjek potrebno je nešto više od novca, a to je ljubav.
Za stvaranje dobrog čovjeka nije dovoljno roditi ga i ritnuti pod dadilju, babu ili neku treću osobu i zasuti ga skupim igračkama.

Ako neko za sebe odluči da ne rađa, ili da rađa ili da ima tuce djece šta se to kog đavola mene ili bilo koga drugog tiče?
Zašto bi taj segment života (potomstvo) bio toliko iritantan, pogotovo kad je riječ o tuđem potomstvu? Zašto druge stvari ne iritiraju kao ta slika?

Prema tome... ostavite svoje mišljenje za sebe šta bi neko drugi trebao da radi.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2016, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Citiraj:
Ako neko za sebe odluči da ne rađa, ili da rađa ili da ima tuce djece šta se to kog đavola mene ili bilo koga drugog tiče?
Zašto bi taj segment života (potomstvo) bio toliko iritantan, pogotovo kad je riječ o tuđem potomstvu? Zašto druge stvari ne iritiraju kao ta slika?

Prema tome... ostavite svoje mišljenje za sebe šta bi neko drugi trebao da radi.

Ako neko tuče ženu u stanu pored našeg tiče se nas jer je to nasilje i prijavićemo, jelda?

Ako onaj lik iz Heroja i Fenomena napravi 10-oro djece, a nije u stanju da prehrani nijedno, jer radi na dnevnici od 20 KM (ili česće ne radi ništa) dijete mu je prljvo i gladno, onda on po meni vrši indirektno nasilje nad tom djecom. Pritom se pitam dok je živio u baraci od 15m2 sa 7-8 djece kako je pravio 9. i 10 dijete? Pretpostavljam pred njima u istoj toj baraci jer čisto sumnjam da su išli na Zakintos na ljetovanje.
U jednom nedavnoom slučaju višečlane porodice iz komšiluka (u koji sam se svojim očima uvjerio) otac je pare koje su komšije prikupile oteo od majke, otišao u kafanu, napio se i pretukao je kad se vratio kući, jer mu je prigovorila. Pretpostavljam da se iz te "ljubavi" dosta djece o kojima pričamo i začne. Dakle, ne da bih pojedinim zabranio, ko u Kini pravo na djecu, već bih i preventivno štrojio.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2016, 12:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Sirotinja. Samo se jebu.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2016, 12:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
a sta se i radi :lol:
jedna Brankica da prati forum i proguta svoj ego i obrati se masi smrtnika, prosto nevjerovatno, sto ce reci da je Dijanin ego mnogostruko veci, obzirom na temu od skoro 100 stranica, a mozda i ona potajno cita

da se razumijemo, nije meni do Brankice, udata zena, majka, domacica, a ni do Dijane... meni je da se i ostale poznatebanjalucanke jave i kazu sta misle o nama i o sebi, evo u prvom redu gdjica Vesna Vrljanovic... javi se Vesna, mislim da smo to zasluzili, ako nista barem Vanja i ja, znas da te volimo svi ovdje, pozovi me na kafu ili caj, moze i u Taliju, poyy

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2016, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Baš će se MTV zvijezda Tepšićka spustiti na nivo sitnog plebsa na forumu :)

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2016, 12:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Brankica R je napisao:
Bečka, nemam PP :)

Milane, pojela sam govno, a ovdje se već 11 stranica to isto radi :D

Vidimo se na DF. Ove godine smo sve kritike forumaša uvažili :)

Ako moze Six Feet Under, i da na pocetku svirke procitaju ceduljicu "Od skeve za kumove, prijatelje i sve zvanice". Fala

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2016, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
dtkbl je napisao:
Citiraj:

Ako neko tuče ženu u stanu pored našeg tiče se nas jer je to nasilje i prijavićemo, jelda?

Ako onaj lik iz Heroja i Fenomena napravi 10-oro djece, a nije u stanju da prehrani nijedno, jer radi na dnevnici od 20 KM (ili česće ne radi ništa) dijete mu je prljvo i gladno, onda on po meni vrši indirektno nasilje nad tom djecom. Pritom se pitam dok je živio u baraci od 15m2 sa 7-8 djece kako je pravio 9. i 10 dijete? Pretpostavljam pred njima u istoj toj baraci jer čisto sumnjam da su išli na Zakintos na ljetovanje.
U jednom nedavnoom slučaju višečlane porodice iz komšiluka (u koji sam se svojim očima uvjerio) otac je pare koje su komšije prikupile oteo od majke, otišao u kafanu, napio se i pretukao je kad se vratio kući, jer mu je prigovorila. Pretpostavljam da se iz te "ljubavi" dosta djece o kojima pričamo i začne. Dakle, ne da bih pojedinim zabranio, ko u Kini pravo na djecu, već bih i preventivno štrojio.

U takvom slucaju je zakazala drzava. Koliko god smijesno zvuci drzava je kriva. Vjerujem da nije reagovala i zastitila dj3cu zato sto drzavu trenutno zaboli za bilo cime osim za samom sobom.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2016, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Управо. Тај би млатио жену и да има једно или ниједно дијете. И чисто сумњам да је сада први пут.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2016, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Država je zakazala u svakom slučaju. Da smo kojim slučajem Švedska ili Njemačka svako dijete bi dobilo 200-300 evra pa ne bi bilo gladno i boso. Al kod nas država još malo neće imati ni za isplatu plata i penzija pa je pričati o tome suvišno.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2016, 13:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
dtkbl je napisao:

Stvarati djecu i tući ženu je po tebi isto? Nasilje? :)
Pa ok, kad vidiš da nečija žena nosi treće i četvrto dijete ili kojim slučajem peto ti slobodno prijavi.

Citiraj:
...Pritom se pitam dok je živio u baraci od 15m2 sa 7-8 djece kako je pravio 9. i 10 dijete? Pretpostavljam pred njima u istoj toj baraci jer čisto sumnjam da su išli na Zakintos na ljetovanje.

Jel ti ikad iko rekao da imaš bolesnu maštu? :lol:

Citiraj:
Dakle, ne da bih pojedinim zabranio, ko u Kini pravo na djecu, već bih i preventivno štrojio.

E sreća pa se ne pitaš ništa :D u Kini zbog prenapučenja pučanstva su uveli zabranu na više djece, a kod nas to nije slučaj. Kod nas je veća stopa mortaliteta nego nataliteta. I opet tuđi klinci nekome smetaju...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2016, 13:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pa ok, kad vidiš da nečija žena nosi treće i četvrto dijete ili kojim slučajem peto ti slobodno prijavi.

Praviti djecu svjesno koja pate jer su gladna je po meni nasilje nad djecom.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2016, 13:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
dtkbl je napisao:

Slažem se.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2016, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
dtkbl je napisao:
Citiraj:
Pritom se pitam dok je živio u baraci od 15m2 sa 7-8 djece kako je pravio 9. i 10 dijete? Pretpostavljam pred njima u istoj toj baraci jer čisto sumnjam da su išli na Zakintos na ljetovanje.

....nacini li ga striko......stob rekao Mima Karadzic

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2016, 14:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
dtkbl je napisao:
Citiraj:

На основу једног комшије дебила закључивати да су сви са пуно дјеце дебили је, по мени, насиље над логиком.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2016, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Aj kad vec citas forum, svaka cast za Bombaj stampu. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 425 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]