supersonic je napisao:
BOSS66 je napisao:
supersonic je napisao:
Sve cestitke za Lester. Drago mi je zbog njih i zbog toga sto su vjestacku tvorevinu Siti ostavili iza sebe.. dzaba vam novcii...
Zasto mislis daje City "vjestacka tvorevina",pa sta onda reci za Real,Barcelonu,PSG i ostale koji kupuju.Dali su po tebi i oni "vjestacka tvorevina"? Idi molimte procitao si negdje tu rijec pa da se pohvalis da ti kao nesto znas.
Prvo drugar, nisam balavac da tako repliciras. Drugo, napisao sam vjestacka jer da nije seika, arapa, miliona ne bi ni njih bilo. Gdje je Man City bio prije njih ? Sredina, dno, kuruz liga.. Sitija sam se dotakao jer pricamo o Engleskoj. PSG nije nista bolji od njih, a s druge strane Real i Barsu ne bih stavljao u isti kos sa gore navedenim ekipama. Lester iza sebe nema seike, arape, milione/milijarde a postao je prvak Engleske, e o tome ti ja pricam.
Био балавац или не, осјећања ти помућују расуђивање и онда пишеш ствари које нису тачне. Нпр, пројекат "Галактикоси" је за тебе, претпостављам, потпуно природна и нимало вјештачка ствар јер, забога, иза њега стоје само паре, а не и арапске паре? (Исти тај Реал имао паузу од преко тридесет година без трофеја у КЕШ, односно задњу титулу прије ових освојених на "невјештачки" начин, куповином свега што ваља, прво у Шпанији, па онда и шире, освојио је '66, кад је фудбал још био симпатична аматерска игра. Уз то, "вјештачка творевина Сити" је двадесетак година старији од Реала.) Од ових десетак најјачих клубова у Европи, ниједан није ту због талента него због пара, које су на овај или онај начин ушле у клуб. Лестер је аберација, грешка у систему која се деси понекад (попут Грчке 2004) и романтицима врати вјеру у фудбал, али је то, наравно, илузија. Лестер ће сљедеће године бити тамо гдје природно и спада, у средини табеле, у ЛШ ће бити одушевљени туриста, осим ако неке озбиљне паре не уђу у једначину.
Тако да, Босс66 је потпуно у праву, не могу да вјерујем (а помало је и лицемјерно) да још ико користи фразу "вјештачка творевина" у неком озбиљном контексту.