banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 23:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2273 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 114  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbjeglicka kriza
PostPoslato: 30 Apr 2016, 11:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Meni je ipak najbolji ovaj dio da su crnci sami krivi za ropstvo....

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2016, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Istina je negdje na sredini.....da prodemokratski zapad nije srusio neke "diktatore"sa vlasti i od relativno mirnih drzava nije napravio kolonije i plemenske saveze gdje neznas ko tu koga guzi i jebe......
Ne krivim ljude koji bjeze i traze sigurnost i bolji zivot.....krivim politiku i frau Merkel koja ih je otvoreno pozvala a sad hoce da ih utrpa cijeloj eu......madjari i cesi koji vide malo dalje nece da dozvole da dodje do promjene u nacionalnoj strukturi u tim zemljama......ima istine i u ovome sto je mrcina napisao o postotcima......mislim da je ovo globalna igra da se evropa i njeni narodi polako islamizuju kroz mijenjanje strukture stanovnistva.....ovaj proces ce trajati i trajati godinama pa cak i vijekovima......

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2016, 13:36 
Administrator
Korisnikov avatar

Ha bože moj....što se ne bi islamizovali? Isto kao što su se hrišćanizovali, jedna religija istisnula drugu, sad došao i red na nju. Ista stvar i sa promjenom nacionalne strukture...Slaveni, Germani, Huni potisnuli Ilire, Tračane, Dačane, Kelte, sad njih izguravaju...Točak istorije neumoljivo melje.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2016, 13:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Zoka, ti to ozbiljno!?

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2016, 13:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Па са чисто историјске тачке гледишта, не може озбиљније. :) А сад што ја, ти, Јанко, Марко и слични имамо нешто против тога, и што то нема шансе да се заврши без рата великих размјера, то је други пар опанака. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2016, 14:00 
Administrator
Korisnikov avatar

hadzidado je napisao:
Zoka, ti to ozbiljno!?

Najozbiljnije. Kao što su naši preci došli i protjerali, pokorili i "upili" starosjedioce Evrope, kao što su se odrekli pradjedovske vjere i običaja, a primili strane tako će i našu djecu neko potjerati ili asimilirati i nametnuti im, milom ili silom, tuđe običaje i religiju. I, između ostalog, je zato notorna gluspost prebacivati muslimanima da su prodali vjeru za večeru. Njima je to uradio djed, nama pradjed.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2016, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
"Srpska je vječna kategorija, blabla.." M. Dodik
:-)
:-)

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2016, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka

Zoka slazem se da se neslazemo

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2016, 14:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa de obrazloži zašto se ne slažemo, ubijedi me da se priklonim tvom mišljenju.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2016, 14:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
_зока je napisao:
hadzidado je napisao:
Zoka, ti to ozbiljno!?

Najozbiljnije. Kao što su naši preci došli i protjerali, pokorili i "upili" starosjedioce Evrope, kao što su se odrekli pradjedovske vjere i običaja, a primili strane tako će i našu djecu neko potjerati ili asimilirati i nametnuti im, milom ili silom, tuđe običaje i religiju. I, između ostalog, je zato notorna gluspost prebacivati muslimanima da su prodali vjeru za večeru. Njima je to uradio djed, nama pradjed.

Slazem se. Samo cu jos dodati da su nama tate bile u savezu komunista :D

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2016, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
mRCINa je napisao:
Previse si dajemo slobode.Da postavim jednacinu obrnuto : 1) kako bi oni nas docekali 2) jesu krivi razmnozavaju se nekontrolisano umjesto da primjene nase standarde depopulacije (tu smo medju prve tri nacije u svijetu) bolje 100 l nafte jednom bjelcu nego litra za 100 crnaca,mi bar znamo proizvodit auta 3) zasto nemamo pravo na odbranu granica i da jednostavno vracamo/potopimo te brodove,oni bi identicno uradili ili bar zatvor na ostrvu 4) pogledaj samo predgradja Pariza,zbog samilosti bices na dnu prehrambenog lanca u prirodnoj selekciji,oni nemaju tih dilema
Ja cvrsto vjerujem da su oni krivi za sve,pa i za ropstvo djelimicno (oni su prodali svoju bracu a i dalje tog ima) nemaju pravo da se toliko nekontrolisano razmnozavaju,isto kao sto i mi (bijelci) nemamo pravo da proizvodimo oruzje preko svih razumnih granica,mi bar diskretno dostavljamo,a oni kukaju po tv.u a ti sto ih iskoristavaju je isto kao i nase mito : potraznja je velika i prvi uzrok,ponuda je posledica
Ako populacija muslimana predje 5-10% prvo traze halal u supermarketu,ako predju 20% postanu siptari prvu kucu kupe za milion,onda ih dodje 10-20-50-100-1000 i maltretiraju ljude (a oni nikad nece prodati kucu,niti ce im se cerka za naseg udati,niti ce nasi tamo radnju otvorit) ,ako ih je preko 30% tu ni murija ne zalazi,kriminal raste,ako predju 50% uvode serijatske patrole
Da pojednostavim,mora doci do sukoba,sva sreca pa imamo vise i jace oruzje,mozda mi jesmo umiruca civilizacija jer smo previse resursa potrosili,ali bar mozemo birati gde cemo se boriti za kraj,cak su i rimljani znali znacaj mediterana (rimskog jezera) jer njihovo nekontrolisano razmnozavanje ce stvarati sve vecu bijedu,a onda ce se (crnci i azijati) prvo medjusobno pljackat/ratovat,a onda i sa bogatijima (malo smo i mi doprinjeli susama zbog globalnog zagrijavanja pa ne mogu ni hranu uzgajat tamo zato i jest poceo rat u Siriji prvobitno).Cak i ako ne bude rata neko razuman ce kreirati biolosko oruzje da nas podjednako pokosi,jer ovaj tempo potrosnje resursa (zapad) i prekomjerno razmnozavanje (cigani) dovest ce do manjka svega,zamisli npr susa u Indiji vec sada temp preko 49 stepeni,mozda za 5 god njih 100 000 000 krene na zapad sta onda? Mislim da ce se opet pojaviti neko `konacno resenje` (100 litara nafte za 1 komad oruzja pod uslovom da se neredi ne sire trenutno resenje)

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2016, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
_зока je napisao:
hadzidado je napisao:
Zoka, ti to ozbiljno!?

nek se i ja jednom složim sa Zorenom, narodi su se smjenjivali, tako i religije. Naši preci Slaveni su bili barbari i migranti koji su došli na ove prostore i išćerali starosjedioce...naši preci su se vremenom odrekli starih bogova i milom ili silom prihvatili nove, sve su to istoriske činjenice.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2016, 17:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Очигледан недостатак политичке воље... :)

The authorities of Germany, France, Austria, Belgium, Denmark and Sweden are in favor of extending the temporary border controls within the European Union, which are due to expire in May, in the framework of the Schengen Borders Code rules, German media reported Saturday.
According to Die Welt, such proposal has been sent in writing to the First Vice-President of the European Commission Frans Timmermans and the European Commissioner for Internal Affairs and Migration Dimitris Avramopoulos. In particular, the six countries called to extend the border controls for at least another six months in a bid to better control the migration flows.

Read more: http://sputniknews.com/europe/20160430/ ... z47KJzZ9uD

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2016, 17:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

alki,zoka
Da zanemarim "vjeru za večeru" i "istoriske činjenice"(njih posebno jer smo u zadnjem ratu po tim činjenicama došli iz Srbije i okupirali BiH i Hrvatsku),
ali, odgovorite mi kako to da se prijeti jednom reisu Kavazoviću od drugih muslimana!?
Jel to reis nije dovoljno musliman?
Kako se ne priznaje IZ od paradžemata?
Dali očekujete kako je dovoljno promijeniti vjeru i automatski biti siguran?
Ili nešto sekularno: dali neko od nas nosi dijete ispred rulje ,a pred palice kordona policije?
Dali je kod nas normalno da žene i djeca kisnu i smrzavaju se vani, a muškarci da leže u šatorima?

Dečki, daj se malo konsolidujte, jer ovo što pišete nema veze sa zdravim razumom.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2016, 18:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Druže, niko nije rekao da mi to odobravamo samo da smo svjesni istorijske činjenice da narodi nestaju, migriraju, mijenjaju vjeru i običaje. Kako smo mi otjerali one prije nas neko će otjerati i nas...a onda će te otjerati neko treći. Ili si ti od onih što vjeruju u bajku o Srbima kao "narodu najstarijem"?

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2016, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka

@Tensa tacno je to za savez komunista i nase tate i striceve i ujake......ali moji djedovi nisu bili komunisti......doduse jedan je nastradao u Jasenovcu a drugi je ratovao u partizanima ali nakon rata nije bio primljen u partiju......zasto ne znam ......
@zoka necu ti objasnjavati zasto se ne slazem sa tobom mada misljenje tvoje cijenim.....

Nektar 22 - FAP je ©svajac drum©va sinko///

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2016, 20:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Istjerat nas mogu,tačno. Ali ima caka,mi na to moramo pristati.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2016, 20:54 
Administrator
Korisnikov avatar

Da, isto kao što su pristastali i ovi prije nas.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2016, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zoka,
Zajebi više istoriju jer ovo migriranje se ne može porediti sa nekakvim istorijskim migracijama.
Alo, ovo je jebeni 21.vijek i u roku od odmah se može zatvoriti granica EU tako da ne može muva proći, a kamoli milioni kojekakve horde.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2016, 21:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Može, može. Ne lupaj. Ko će zaustaviti 100000 Arapa ako odluče da krenu silom?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2273 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]