banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 12:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 481 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Apr 2016, 09:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2006, 23:50
_зока je napisao:
Kako nema srpske latinice? Ima i ćirilica.

Ima latinica ali je naknadno dodaješ... Problem je kada kreneš u WP 10 instalaciju sa WP 8.1 telefona koji ima naša regionalna podešavanja (jezik, tastaturu, formate), sve prođe ok, jezik na telefonu je ostao naš, ali tastature nema ni za lijeka, niti ima načina da je jednostavno dodaš.
Tek nakon reseta svih podešavanja (vraćanje jezika i regionalnih podešavanja na engleska) pojavila se testatura (engleska) i onda se može dodati i naš jezik i naša tastatura.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2016, 11:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja sam imao problem prilikom apdejta da mi je po paljenju telefon bio zaključan (otključavam ga pin kodom) i kada probam otključati ne pojavi mi se numerička tastatura. Morao sam raditi hard reset. Možda zato nisam ni primjetio da se gubi naša tastatura.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2016, 13:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Metheny je napisao:
Lumia 830... Update na WP10, radi sve kao bombona.

sad i ja razmisljam da predjem :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2016, 14:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2015, 15:40
Da li neko ima problema sa Edge-om? Zadnja 3 dana neće da mi očita ni jednu stranicu kada sam povezan na cellular data. Ni potpuni clean nije riješio problem

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2016, 19:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Meni se dešavalo da mi ne učita stranicu kada na nju dođem klikom na neki link al' kliknem da mi pokaže više tabova i vratim se pa je učita.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2016, 19:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Meni se dešavalo da mi ne učita stranicu kada na nju dođem klikom na neki link al' kliknem da mi pokaže više tabova i vratim se pa je učita.

Eeeee :) Isto to mi se dešava. Iznenada počelo

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2016, 19:45 
Administrator
Korisnikov avatar

I kod mene je u početku radilo super i odjednom to...Nisam već par dana provjeravao pa ne znam da li još uvijek to šteka.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2016, 07:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Elem, koliko sam ja skontao, problem je u previše otvorenih tabova. Pozatvaraš ih i onda opet radi ok.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2016, 08:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ostao sam neko vece do pola 3 budan dok nije sve pozavrsavalo (moja krivica sto sam se kasno sjetio da startam to uopste)
za razliku od desktop verzije, ova mobilna i nije losa
zao mi je sto ne mogu i dalje da ga lokalizujem na cirilicu
ono sto mi smeta je kad ubacim cirilicnu tastaturu, zapravo dobijem ruski alfabet, a lokalizacija na serbian latin, umjesto Podesavanja (kao u WP8.1), ispisuje Postavke sto mi vise zvuci hrvatski
sve ostalo je tip-top, sistem leti, aplikacije rade kao prije, jedino se OLX primjenio zbog novog sistema i bolji je nego u prosloj verziji

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2016, 08:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nije do tabova :( Pokušao sam. A tako mi je teško sada da formatiram telefon da to proradi. Na wi-fi i dalje sve radi uredno.

@BSE Zašto kažeš da je desktop verzija win 10 loša? Ja ga koristim od početka i apsolutno nisam imao nikakvih problema

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2016, 08:51 
Administrator
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
ono sto mi smeta je kad ubacim cirilicnu tastaturu, zapravo dobijem ruski alfabet, ai

Kod mene normalna ćirilična tastatura + slovo S latinično.

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2016, 08:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
BSE je napisao:
ostao sam neko vece do pola 3 budan dok nije sve pozavrsavalo (moja krivica sto sam se kasno sjetio da startam to uopste)
ono sto mi smeta je kad ubacim cirilicnu tastaturu, zapravo dobijem ruski alfabet, a lokalizacija na serbian latin, umjesto Podesavanja (kao u WP8.1), ispisuje Postavke sto mi vise zvuci hrvatski
sve ostalo je tip-top, sistem leti, aplikacije rade kao prije, jedino se OLX primjenio zbog novog sistema i bolji je nego u prosloj verziji

"Поставке" су ти у употреби као превод и у српској верзији још од кад... Мада, и мени глупо звучи, ако ти је за утјеху.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2016, 08:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
BSE je napisao:

"Поставке" су ти у употреби као превод и у српској верзији још од кад... Мада, и мени глупо звучи, ако ти је за утјеху.

ma znam, ali em mi ljepse zvuci Podesavanja, em sam se navikao u WP8.1 na to, ne mogu se nikako naviknuti na Postavke...
hajd` makar nisam jedini kojem glupo zvuci ta rijec :)

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2016, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
WP pored svih mogucih mana koje ima, jedna od gorih je OTA update trajanje, prvo skida, pa oni zubcanici vrte pola sata, nakon toga migracija podataka. Ota se instalira i po sat vremena, dok android odradi za par minuta, sramota stvarno...

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2016, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Kad već pominješ zupčanike...
Izašao je novi build (10586.218) za uređaje sa desetkom!
Provjerite "Ažuriranje telefona" u Postavkama.
Proces na mom tel. trajao kraće od sat i po :P

Citiraj:
Microsoft has begun pushing out Windows 10 Mobile build 10586.218 for all Insiders on the Release Preview Ring, phones officially updated to Windows 10 Mobile as well as all retail devices (phones sold with Windows 10 Mobile, non-carrier). The same update is also going out to all PC owners as well due to the shared core of Windows 10.

Evo šta donosi:
http://www.windowscentral.com/here-what ... d-10586218

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2016, 06:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
А што не подесите аутоматско ажурирање у два по ноћи и мирни?

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2016, 08:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
BSE je napisao:
ono sto mi smeta je kad ubacim cirilicnu tastaturu, zapravo dobijem ruski alfabet, ai

Kod mene normalna ćirilična tastatura + slovo S latinično.

nisam mislio na to, vec kad pretrazujem aplikacije, izbaci mi ruski alfabet i to me uzasno nervira
sto se tice toga sto si ti napisao, tako je i na desktop windowsima odvajkada :)

Klajv_Biksbi je napisao:
А што не подесите аутоматско ажурирање у два по ноћи и мирни?

upravo tako, mada ne znam ni sta je problem da bude u toku dana
mozes bit` bez telefona na tako kratko vrijeme

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2016, 09:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Nije stvar u tome moze li se ili ne bez telefona toliko vremena, vec da nisu mogli uraditi to malo bolje. Evo sad izlazi jos malo android 7 i jos ce ukinuti ono "Android is upgrading apps", tako da ce ota jos krace trajati, dok M$ nazaduje.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2016, 10:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
А колики проценат телефона ће добити надоградњу на 7?

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2016, 10:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Svi telefoni koji u momentu izlaska Androida 7 ne budu stariji od 18 mjeseci od predstavljanja.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 481 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]