banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 12:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 06:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Nov 2002, 12:58
He h e kakv očaj sinoć ,to je naša realnost .
Uglavnom oprostili smo se od Njemačke ,stvarno onakva reprezentacija je u rangu litve ,slovačke itd.
Ali kakvo nam je stanje u fsbih i ko ga vodi nije ništa drugo ni za očekivati .
Ne mogu da shavtim onakav pad igre ,nakon dobre partije protiv španije 1:1 ,zatim sicg 0:0 ovako loše partije ,kao da se ne radi o istom timu i o istom treneru .Vrijeme će pokazat dali će ovi porazi koji najviše bole donjeti promjene korjenite koje su neophodne u cjelokupnom fsbih
Bilo kako bilo idemo dalje .
HAJMO BOSNO BOSNO HAJMO HERCEGOVINO .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 09:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
neka neka 1-1 mi odosmo a vi kenjajte

GO GO GO SERBIA !!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 10:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Citiraj:
neka neka 1-1 mi odosmo a vi kenjajte

Kuri me bolac za vama ,ja pričam i BIH reprezentaciji .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 10:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Hajmo bosno ,hajmo hercegovino .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 10:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Biscanin zasto me kopiras,pogledaj moj potpis.

Nema ljutnje,medjutim Bosanci su sami krivi sto ih sad svi prozivaju i zezaju.Ostvarili su dobar rezultat u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo,a onda solidno zapoceli sledeci ciklus kvalifikacija i odmah pomislili da su fudbalska velesila.

BiH ima sasvim jednu prosecnu ekipu koja moze tu i tamo da s'vremena na vreme napravi solidan rezultat,medjutim za vise nema stofa,a i previse je politike i arogancije u savezu.Samo zahvaljujuci aroganciji ljudi iz saveza Ibrahimovic igra za Svedjane.Njegov otac je nudio pre par godina Bosanskom savezu da pozovu Ibrahimovica za u-18,odgovor je bio da oni imaju takvih igraca na pretek.
Slicna situacija se sad opet ponavlja sa Jakupovicem iz Grashopersa,momak je fenomenalan golamn (20 god),medjutim odgovor iz saveza je da ne zele da pozivaju igrace iz inostranstva za za U-21.Danas sutra kad stane na CH go,onda ce opet da se prica o izdaji i pomanjkanju patriotizma.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 12:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Okt 2002, 01:40
ma i bolje mu je da igra za svedsku(ibrahimovic) barem ce se ako ne svaki onda svaki drugi put plasirati na zavrsnicu evropskog/svjetskog prvenstva,a da igra za BiH to bi mu bio samo san i nista vise
ovako imamo peto mjesto sigurno i slucajno ako neka od ovih bolje plasiranih reprezentacija napravi koji kiks zaredom mozemo se ubaciti na 4 mjesto ali tesko
moja prognoza:1.spanija 2.scg 3.belgija 4.litvanija 5.bih 6.san marino

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 13:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 19:34
Sikman je potpuno u pravu!
Na svim poljima smo spusteni na zemlju i krajnje je vrijeme za neke radikalne promjene.Gledao sam tekmu protiv Litvanije i tresao se kao Banjaluka `69-te ali sam se u sustini nadao da izgubimo pa onda da krenemo iz pocetka,pocevsi od masovne cistke u savezu pa na dalje.
Meni se jednostavno ne pjeva ona:
"I da gubis 10:0" pa se nadam sto skorijem reagovanju sposobnih ljudi da na sportskom planu nesto ucine.

Ah da,smatram da ova prognoza iznad i nije bas na mjestu jer Spanci nisu uopste daleko od Srbijanaca kod kojih bi najveci problem mogao predstavljati balkanski mentalitet(kao i kod nas Bosanaca)-par uspjeha i onda slijedi ona:"lako cemo!!".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 18:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 18:43
Navijači traže ostavke odgovornih u NSBiH
Četvrtak, 31 Mart 2005

Nakon katastrofalno loše igre naših fudbalskih reprezentativaca na posljednje dvije utakmice protiv Belgije i Litvanije čime su sve šanse za kvalifikaciju na svjetsko prvenstvo pale u vodu, navijačka skupina BHFanaticos objavila je proglas u kojem se traže drastične izmjene u Nogometnom savezu BiH i reprezentaciji. Objavljujemo njihov proglas u cijelosti.

Nakon 10 godina blamaža, tuge, lopovluka i bruke vrijeme je da odu! Mi, navijači svih reprezentacija Bosne i Hercegovine, BHFanaticosi, pozivamo:
1. Sve navijačke grupacije u Bosni i Hercegovini! Od Manijaka, Hordi zla, Robijaša pa do Fukara, Belaj Boysa, Red Army-ja te svih drugih navijačkih grupacija koje BiH smatraju svojom domovinom! Pridružite nam se, vrijeme je da se mnoge stvari u našem nogometu/fudbalu promijene!

2. Pozivamo i Hayat, FTV, RTRS, OBN, Avaz, Nezavisne novine, Oslobođenje i sve ostale medije da nam se priključe da jednom za sva vremena otjeramo bagru što nama, fudbalskim/nogometnim zaljubljnicima, već godinama zagorčava život!

Imamo samo jedan zahtjev:
Ostavke generalnog sekretara N/FS BiH gosp. Ušanovića, direktora svih reprezentativnih selekcija, gosp. Pašalića i kompletno predsjedništvo N/FS BiH na čelu sa gosp. Dominikovićem.

Razloga za ovaj naš potez ima puno. Krenućemo redom:

1. Navodno uzimanje procenta na transfer igrača kojima je repka poslužila kao "izlog" a koji nemaju veze o fudbalu. Očigledni primjeri su Bošnjak, Damjanović, Crnogorac i mnogi drugi.

2. Naplaćivanje poziva u repkine selekcije i to od juniorske pa do A-selekcije. Da li ste Vi, javnost BiH, ikada čuli za Esada Razića, Admira Hazndara i Adnana Alisića? Niste i nećete dok ta djeca sebi ne kupe mjesto u repki!

3. Slucaj Rahimić o kojem smo svi vrlo dobro upoznati...

4. Premještanje odlučujuće tekme protiv Danske iz Zenice u Sarajevo. Niko nikada iz saveza nije pokazao papir/faks/pismo/mail/ od Uefa-e na kojem piše da je "Bilino polje" fakat suspendovano!

5. Tekma protiv SCG! Ista stvar kao i pod tačkom 4!

6. Neodazivanje na naše pozive za saradnju! Svako gostovanje se sami o sebi brinemo jer radimo nešto (i za nekoga) što (koga) volimo! Četiri ulaznice (od po 2 eura!) za utakmicu u Rumuniji su sve što smo od njih dobili, sve drugo smo uredno plaćali iz svog džepa!

7. Neviđene blamaže koje se svakog vikenda dešavaju na fudbalskim/nogometnim terenima širom BiH. Naš savez ništa ne čini da to dovede u red i samim tim nam svima daju do znanja da su oni u stvari nekompetentni za ovaj pos'o!

Selektor i njegovi izabranici imaju i uvijek će imati našu punu podršku! Mi nismo zlopamtila ni ti fudbalske/nogometne neznalice pa da mislimo da je Bosna Brazil, svjesni smo naših mogućnosti a jedino što od njih tražimo je borba i maksimalno zalaganje. Dok bude borbe biće i bodrenja!

Isto tako shvatamo da je selektor Slišković ograničen u svom poslu zbog prljavih radnji gore spomenute gospode i da su u stvari upravo ONI krivci za neuspjeh u Belgiji!

Za kraj, želimo svima da damo do znanja da ćemo ustrajati u onom što smo naumili i da nas nikad, niko i ništa ne može zaustaviti!

13 hiljada ljudi je plakalo u Briselu prošle subote, 35 hiljada na Koševu poslije tekme sa Danskom! Pa gospodo, da li Vam ta reprezentacija i ovaj narod ista znače? Ako Vam znače, otići ćete sami jer im upravo Vi s Vašim amaterskim i krajnje bezobraznim potezima nanosite bol i ubijate u njima zadnju nadu!!! SRAM VAS I STID BILO!!!

Uz pomoć ostale braće po navijanju u domovini i medija doći ćemo do željenog cilja, a to je povratak fudbalskih/nogometnih legendi tamo gdje im je i mjesto, u kuću fudbala/nogometa!!!

Mi smo garancija da se suze Briselske više NIKAD neće ponoviti!!!
DANAS U SAVEZU SUTRA U KAVEZU!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 23:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Nov 2002, 14:35
...rasplakaću se. Nemojte više. Držite se odbojke.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 23:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2005, 00:38
CAO POTURICE,mozete samo da gledate pvenstvo...
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2005, 16:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 18:43
Ashdown smjenio rukovodstvo Nogometnog saveza BiH
Petak, 01 April 2005

Visoki predstavnik Paddy Ashdown je u ranjim jutarnjim časovima potpisao dokument kojim neopozivo smjenjuje kompletno rukovodstvo Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Konkretno smijenjeni su gosp. Ušanović, direktor svih reprezentativnih selekcija, gosp. Pašalić i kompletno predsjedništvo N/FS BiH na čelu sa gosp. Dominikovićem.

Ashdown - inače veliki poklonik fudbala, je ovu odluku donio ogorčen zbog lošeg uspjeha BH reprezentativaca na utakmicama protiv Belgije i Litvanije.

Aprilililililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2005, 16:46 
Merhaba je napisao:
Ashdown smjenio rukovodstvo Nogometnog saveza BiH
Petak, 01 April 2005

Visoki predstavnik Paddy Ashdown je u ranjim jutarnjim časovima potpisao dokument kojim neopozivo smjenjuje kompletno rukovodstvo Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Konkretno smijenjeni su gosp. Ušanović, direktor svih reprezentativnih selekcija, gosp. Pašalić i kompletno predsjedništvo N/FS BiH na čelu sa gosp. Dominikovićem.

Ashdown - inače veliki poklonik fudbala, je ovu odluku donio ogorčen zbog lošeg uspjeha BH reprezentativaca na utakmicama protiv Belgije i Litvanije.

Aprilililililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
:wink:

Merhaba, prva pametna, iako sala, od tebe.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 03 Apr 2005, 00:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
BISCANIN2 je napisao:
Uglavnom oprostili smo se od Njemačke ,stvarno onakva reprezentacija je u rangu litve ,slovačke itd.

Bišćanine, ja se izvinjavam, ali je BiH DALEKO od nivoa Litvanije i Slovačke. Litvanija je treća u grupi, Slovačka druga, Slovaci imaju sasvim realne šanse da se plasiraju u Njemačku, a Litvanci ne zaostaju mnogo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Apr 2005, 06:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
to bi dakle bio rang albanije, i sličnih prijateljskih zemalja. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]