banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 00:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 831, 832, 833, 834, 835, 836, 837 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Mar 2016, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Priča je puna rupa k'o Biblija.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2016, 09:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Priča čega, Force awakensa?
Nije valjda da si gledao "to sranje za djecu"?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2016, 09:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jok, nego čitajući tvoj prethodni post.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2016, 20:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Najkreativniji ljudi su u Holivudu su:
1. reditelji iz Juzne Amerike, recimo Argentina
2. i oni zaposleni u Dizniju i Piksaru.

Generalizovano, naravno, ali to je sustina.
ZOOTOPIA je sjajna.
Piksar je konacno dobio suparnika kakvog i treba da ima, a to je Dizni. Nakon ustaljenog sablona mjuzikl-crtica koji vise ne prolaze po starim prica, Dizni je stao na noge i svidja mi se. FROZEN mi se nije svidio, zapravo je apsolutno djeciji i to je ok. Obozavaju djeca taj crtic i time je svaka kritika ponistena. Ali ZOOTOPIA pravi takve odlicne paralele i likove da sam izasao iz kina odusevljen. Odmak je krimi prica, koja je osnova, jer dosada nismo imali priliku da vidimo ovakvu vrstu kod Diznija. Ili se ja ne sjecam. Necu pisati o krimi prici vec o sjajnim likovima. Paralela sa karakterima zivotinja i ljudi je fenomenalna. Razbijanje klisea je odradjeno komicno, mozda i neshatljivo djeci, ali odraslima je prava poslastica. Uzivao sam svaku minutu i preprucujem svima. Apsolutno svima.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2016, 08:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
taksi je napisao:

ZOOTOPIA je sjajna.
Piksar je konacno dobio suparnika kakvog i treba da ima, a to je Dizni. Nakon ustaljenog sablona mjuzikl-crtica koji vise ne prolaze po starim prica, Dizni je stao na noge i svidja mi se. FROZEN mi se nije svidio, zapravo je apsolutno djeciji i to je ok. Obozavaju djeca taj crtic i time je svaka kritika ponistena. Ali ZOOTOPIA pravi takve odlicne paralele i likove da sam izasao iz kina odusevljen. Odmak je krimi prica, koja je osnova, jer dosada nismo imali priliku da vidimo ovakvu vrstu kod Diznija. Ili se ja ne sjecam. Necu pisati o krimi prici vec o sjajnim likovima. Paralela sa karakterima zivotinja i ljudi je fenomenalna. Razbijanje klisea je odradjeno komicno, mozda i neshatljivo djeci, ali odraslima je prava poslastica. Uzivao sam svaku minutu i preprucujem svima. Apsolutno svima.

koju si verziju gledao sinhro na srpski ili sa titlovima ??? kazu svi da je uzasno odradjena sinhornizacija, i zato taj crtic ZOOTOpia ima prilicno osrednju ocjenu...Frozen je odlican, muzika odlicna, radnja odlicna...

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2016, 09:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
Ja sam mislio u kinu odgledati,al kad sam vidio da je sinhronizovano ,odustao. A na netu još nema kvalitetan snimak.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2016, 10:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

The hateful eight

Najgluplja izjava "kritičara" koja se može pročitati za ovaj film je ona - Tarantino se trudi da kopira samog sebe, neuspješno bla bla bla... Sranje.

Film je odličan, uvrnut u stilu kako on pravi svoje filmove, glupo je očekivati da on snima film u kojem su u prvom planu ljepota kadrova, dubina boja i ostala art sranja.

Priča odlična, glumci odradili svoj pos'o kako treba. Jedina zamjerka je na Engleza Pete-a, imao sam osjećaj pola filma da gledam Waltza kako glumi.

8/10

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2016, 10:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam neuki paor, ne svršavam na kinematografiju, kadrove i slično, pa mi opet film osrednji, možda čak i loš...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2016, 11:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Džontra je napisao:
Ja sam neuki paor, ne svršavam na kinematografiju, kadrove i slično, pa mi opet film osrednji, možda čak i loš...

+1
Једино у чему је у праву Шакал, ако је хтио да има Валца, требао га је и ангажовати.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2016, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Klajv_Biksbi je napisao:
Džontra je napisao:

+1
Једино у чему је у праву Шакал, ако је хтио да има Валца, требао га је и ангажовати.

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2016, 11:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
dadotb je napisao:
taksi je napisao:

ZOOTOPIA je sjajna.

koju si verziju gledao sinhro na srpski ili sa titlovima ??? kazu svi da je uzasno odradjena sinhornizacija, i zato taj crtic ZOOTOpia ima prilicno osrednju ocjenu...Frozen je odlican, muzika odlicna, radnja odlicna...

Postoji samo sinhronizovana verzija. Potrudili su se zaista i zabavan je film. Medjutim, kad gledate klipove vidite koliko je bolje u originalnoj verziji, naravno. Npr. u ovom klipu su doslovno preveli frazu koja kod nas i nije toliko u upotrebi - "slon u sobi".
https://www.youtube.com/watch?v=b8hYj0ROMo4

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2016, 12:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
shakal je napisao:
Klajv_Biksbi je napisao:
Džontra je napisao:

+1

Slika

Ено, фудбалске теме самују, нигдје живе душе, иди, удахни им мало живота, немој улазити у полемисање о филмовима ван уобичајених "свиђа ми се/не свиђа ми се" поставки, немој испадати Рибери.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2016, 16:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Divota citati postove neraspolozenog Popokatepetla :)

Nego, pogledah Deadpool (2016).
Ocekivao sam vise sirovog seljackog humora (grubo vrijedjanje nacionalnih manjina, homoseksualaca, licnosti iz svijeta politike, filma- u tom fazonu). Izgleda da sam pogresno shvatio lik Deadpool-a (o njemu sam znao samo ono sto sam procitao ovdje na forumu i pogledao u nekoliko promo videa). Iako je to izostalo, ipak se u filmu moze probrati nekoliko dobrih i duhovitih scena.
Sve u svemu- nije lose, s obzirom da je ovo ipak film o super junaku.

Ocjena 6/10

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2016, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Slazem se oko manjka politicki nekoretnog humora. I sama sam ocekivala vise pomenutog i crnog humora.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2016, 08:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
Da se vratimo na Betmena:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=1Fsw42prfp8[/video]

Ovdje bi se mogle pokriti rupe prvog dijela filma, odnos Batfleka i Alfreda, odnos Batfleka i Spermana, odnos Batfleka i njegovih zrtava, odnos Batfleka...
Nece ispraviti scenu sa sredine filma ali bi moglo biti ono sto se ocekivalo od filma.
I pametno postupiti, gledati ga sam kuci, iz dva dijela, dotad uzeti ultra wide ekran...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2016, 08:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne da mi se gledat klip, ne znam da li priča o tome, ali pročitah da directors cut traje blizu 4 sata...
I kad su u pitanju recenzije filma, sve više imam osjećaj da se pljuje po filmu zato što je to u trendu. Nisam gledao, ne kažem da je film remek djelo, ali definitivno ne može biti loš koliko circle jerk kritičara tvrdi, pogotovo kad se vidi fan score.
Jer ne vidim drugi razlog kako bi film imao lošije ocjene od Paul Blart Mall Cop i sličnih sranja, jer nema šanse da je film na istom nivou kao ti filmovi.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2016, 08:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Jebeni Snajder
Watchmen, kino verzija, je ispustila par kljucnih dijelova stripa .. i tako - tako je
Ultimate Cut je jedna od najboljih ekranizacija stripa ikad
Kao da su 2 razlicita filma u pitanju

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2016, 12:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Ja odoh sutra u Prijedor pogledati film, jer mi se gleda. Ali po ovom klipu se vidi da je Snajder dobio od studija naredjenje da film ne smije trajati previse, a izgleda da bih se sa tih pola sata scena u svakom dijelu dobio kompaktan film. Bez rupa u prici, sto svi potenciraju.

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2016, 15:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
Ukratko - prvi dio filma lose skracen.
Sira publika, koja ne cita stripove, ne moze povezati sve kako treba i smori se, onda ide 40-50min akcije koja sama po sebi djeluje besmislena ako ne skontas prvi dio.
Hell, neko ce nakon pomirenja pomisliti da su braca...

Pljuvanje je svakako pretjerano, ali ima smisla.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2016, 15:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Pa to je to
Slicna situacija je bila i sa Watchmenom

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 831, 832, 833, 834, 835, 836, 837 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]