banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 02:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 705 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 36  Sledeća

O Radovanu Karadzicu imam
Pozitivno misljenje 46%  46%  [ 38 ]
Negativno misljenje 30%  30%  [ 25 ]
Neutralan 23%  23%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 82
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Mar 2016, 08:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Jede govna Tomo Kovac.....uvlacili se Slobi u paksu i nisu smjeli zucnuti....ni jedan....

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2016, 08:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Srbi su počinili najviše zločina samo iz razloga što su imali najviše naoružanja. Da su druga i treća strana imali više naoružanja bilo bi još najmanje 100 hiljada mrtvih i tzv. genocidnih namjera na drugoj odnosno trećoj strani(koja bi napravila barem još jedno Jadovno) i krenule bi osvete za zločine od prije 100 godina. Te priče o multikulturalnosti nemaju veze s mozgom. Uostalom imali smo prilike vidjeti kako izgleda kada se preglasa na referendumu i onda se naprave ludi i kažu da je većina glasala za nezavisnost. Što se tiče građanske BiH o kojoj slušam u medijima nismo mi u BiH na tom društvenom razvoju da bismo imali građanski uređeno društvo nego isključivo etno-nacionalno jer niti jedna strana u takvom građanskom društvu ne bi doprinosila razvoju čitave zemlje nego bi isključivo pokušavala progurati ciljeve samo svoje etničke zajednice često na štetu druge dvije. Preglasavanje u svakom obliku bilo bi redovna pojava. Pomirenja neće nikada biti sve dok ne bude postojala empatija na svakoj od tri strane prema zločinima koje je počinio zločinac iz njihovog naroda. Sve dok su za jednu stranu Orić heroj a ne zločinac, Gotovina heroj a ne zločinac, Karadžić heroj a ne zločinac neće nikada biti pomirenja. Političkim i vjerskim vođama takvo stanje savršeno odgovara jer mnogo je lakše vladati narodima u torovima koji se međusobno mrze.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 25 Mar 2016, 08:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2016, 08:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Nista novo kad su "susjedi" u pitanju.Ja mislim da su oni juce vise gledali i navijali za presudu,nego ovi iz Federacije.

Ali,dobro to su oni.Najveci olosi,od 1-10,oni su na poziciji 11.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2016, 08:46 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
_Krol_ je napisao:
Jede govna Tomo Kovac.....uvlacili se Slobi u paksu i nisu smjeli zucnuti....ni jedan....

Jesi li gledao sinoc cirilicu...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2016, 09:27 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
filozof sa vrbasa je napisao:
nisam glasao, ali karadzic se na forumskom glasanju i poslije 20 godina dobro kotira neutralna misljenja su kao pozitivna :lol:

Jesu al' u qurcu. Ja sam glasao za neutralno, ne zato što imam pozitivno mišljenje o Karadžiću (upravo suprotno il' tačnije puca mi patka za njim) nego više zbog toga što razni Orići i Gotovine šetaju oslobođeni, a svaki uhapšen Srbin je osuđen. Karadžić ako nije naređivao progone i ubistva nije mrdnuo repom da ih spriječi i zbog toga treba na robiju. Nije on bio predsjednik mjesne zajednice nego države. Capo di tutti capi. Ako je iko mogao da spriječi zločine sa naše strane to je bio on.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2016, 09:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Na stranu sve ali mi se cini da je Raso dobro prosao. Zalice se i dobiti bar 10 godina manje a ako u medjuvremenu pukne jos poneka petrda po evropi kao ove u F i B onda mu smanje i vise. Jer te petarde najbolje otvaraju oci.
A mogu misliti da mu je sudjeno o npr 2000 god pa dobio bi 4 dozivotne minimum.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2016, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
_Krol_ je napisao:

Jesam...bombas tomo zauzimao dobanovce.....jooooj u pravu je vanja....u sa samo lazovi i supci

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2016, 10:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Aman ljudi božji kakve veze imaju teroristički napadi po Evropi sa Radovanom Karadžićem? Pa nisu se Srbi borili protiv ID i talibana i nisu svi Muslimani radikalni. Da se tako gleda već bi 11.9.2001. svi bili skinuti sa potjernica...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2016, 10:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Nisu al su na dobrom putu da postanu.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2016, 10:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Panzer je napisao:
Aman ljudi božji kakve veze imaju teroristički napadi po Evropi sa Radovanom Karadžićem? Pa nisu se Srbi borili protiv ID i talibana i nisu svi Muslimani radikalni. Da se tako gleda već bi 11.9.2001. svi bili skinuti sa potjernica...

Imaju itekako imaju. Da borili smo se protiv ID. Na ozrenu sa istim onim sto sijeku glave u raki i alepu.
Nisu svi a vecina jeste. Pogledaj Bugojno Zvornik i Rajlovac.
Ovi napadi su Evropljanima otvorili oci tako je i presuda blaza.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2016, 10:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znam ja gdje su se Srbi borili protiv mudžahedina al' Evropu boli briga za tim. Rat nije počeo između Srba i mudžahedina nego između Srba, Hrvata i Muslimana. Na kraju krajeva, to što su mudžahedini bili u BiH nikad nikome neće biti uzeto kao olakšavajuća okolnost tako da nema šanse da je presuda blaža zbog toga.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2016, 10:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Koliko god da je ublaze on minute na slobodi vidjeti nece
To je valjda svima jasno

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2016, 10:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Štoreče Zoka, zadužio nas je pa nek i neće van iz zatvora živ. Da je odmah na početku skinuo par glava za kriminal i sam bio uzor, davno bi mi raskrstili sa federalcima.

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2016, 11:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ali hoce van.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2016, 11:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Citiraj:
Ne bih prejudicirao, ali bih bio zadovoljan kad bih se Serž Bramercu ispišao po faci, onako

— Vlado Georgiev (@VladoGeorgiev) 24. ožujka 2016.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2016, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Panzer ja sam imao bliski susret sa mudzahedinima......
Koja je razlika izmedju njih,talibana i ovih sto su napadali po bih i evropi.....
Ja je ne vidim a ti???

Nektar 12 - sta bi dao da si na mom mjestu???

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2016, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

motozeljo je napisao:
Panzer ja sam imao bliski susret sa mudzahedinima......
Koja je razlika izmedju njih,talibana i ovih sto su napadali po bih i evropi.....
Ja je ne vidim a ti???

Nektar 12 - sta bi dao da si na mom mjestu???

Nisam rekao da su različiti nego da Karadžić i rat u BiH nemaju veze sa Evropom danas. I kao što rekoh, nije rat bio između Srba i mudžahedina...

Glupa je rasprava, neće mu niko smanjiti kaznu ili ga osloboditi samo zato što je u BiH bilo mudžahedina...

Poslednji put menjao Panzer dana 25 Mar 2016, 11:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2016, 11:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
_Krol_ je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
_Krol_ je napisao:

Jesam...bombas tomo zauzimao dobanovce.....jooooj u pravu je vanja....u sa samo lazovi i supci

Ako je slagao sve, o generalu Mekenziju i slicno, onda je lazov teske kategirije, inace sinoc advokat iznese misljenje da je Tadic maznuo pet miliona, jer je uhapsen tri dana prije nego je ta vijest saopstena javnosti...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2016, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka

Ne znam za mekenzija ali ono za slobu i dobanovce laze...koliko znam samo je Krajisnik imao muda reci koju....ostali ni u oci ga nisu smjeli pogledati....nisu smjeli stanisica a kamoli slobu...a laze i za unproforce....kao mi ih samo stitili i smjestili u Mokro...a izvjestaji u dnevniku tog doba bili sa sve slikom povezanih kretena za mostove...reci majku jebo reci povezali djubrad iz zemalja koje nas bubaju za mostove i ostale objekte pa nek bubaju svoje.....ovo za mekenzija sam i prije cuo al ne znam jel istina
Nisu oni ni krili da su ga klepili tri dana ranije...ali nisu nikad ni odgovorili gdje je bio ta tri dana...ne bi me cudilo da je neko uzeo lovu

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2016, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Panzer mijesas malo loncice al kaida je uspjela da napravi bijelog mudzahedina i teroristu od muslimana u bih......
Veliki dio odreda el mudzahedin je porjeklom iz bih ......i jesu srbi ratovali izmedju ostalog i sa mudzahedinima......e sad sto to Radovanu pomoci nece to je druga stvar....

Nektar 4 - nece biti nece......

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 705 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 36  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]