BeckaSkola je napisao:
Pet muslimana obrisano sa fejsbuka, uzivo mahom OK ljudi prema meni. Na internetu povilene.
A jesu zapjenili boze ti sacuvaj.
I sta kaze, 15 genocida nad Bosnjacima... pa koliko ih je bilo prije tih genocida, 45 miliona? I ono neizostavno, vama je zlocin u genetskom kodu....

e da... sretnem prijateljicu danas i slicna prica! isfuralaaaaaaa seeeeee, nevidjeno zbog fb

nije mi jasno sta ste mislili, da su stvarno toliko multi-kulti i oslobodjeni tih bljutavih ispada???
jbga, ucestalo je misljenje da su srbi jedini skloni tim supljacima i mitomaniji, samosazaljevanju i qrcenju, sa razlikom sto se mi qrcimo da smo naj naj u svemu (opravdano

) a oni se qece sa tim da su najnajnajvise najebali... toliko su naje8ali da su do sada unisteni do istrebljenja od strane srba, bar 3 puta

i jos jedna razlika je ta sto nasa mitomanija seze od dolaska slovena, pa do prvih drzava na balkanu, cara dusana, kosova, usijanih glava i ustanaka protiv turaka gdje uvijek na kraju sirotinja naje8e a ne 'ajducija, pa do 6 ratova u 100 godina i uvijek stajanja na crtu daleko jacem i izgibiji u takvoj borbi

ovi, sa druge strane nemaju tu privilegiju tako duge i bogate istorije iako zive svo vrijeme na ovom prostoru
posto isto vole da njajuke kao i mi, nemaju mnogo materijala jer istorija im nudi period od svega par decenija unazad i zbog toga se vrte iste price. izvrcu se istorijske cinjenice, prisvajaju licnosti, simboli i druge stvari koje nemaju nikakve veze sa muslimanima a sve to izaziva ogromnu frustraciju jer su svjesni cinjenice da bi bili kud i kamo bogatiji sa istorijom i bastinom samo kada bi priznali kako su im se zvali djedovi