banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 17:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 803, 804, 805, 806, 807, 808, 809 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Mar 2016, 09:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
srda83 je napisao:
E onda ništa. Ako tebi ne treba tražićemo da je nikad ne uvedu i da brišu arene ako je moguće.

Ne sporim uvođenje i treba da ih uvedu. Ali kao dodatni paket koji bi se dodatno i plaćao. Velikoj većini korisnika kablovske neće biti prihvatljivo toliko povećanje. Možeš ti misliti drugačije, ali to je prosto tako. A siguran sam da i sam to znaš.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Ak osam ja dobro shvatio glavni je problem što SK insistira da bude u osnovnom paketu, što je suludo. Najbolje da se za sve korisnike plaća doplata za SK, a pola ljudi to uopšte ne interesuje.
Stvar je u tome što SK nije u interesu da se nađe u ponudi ostalih operatera i onda im je ovo odličan argument za odugovlačenje.
Što reče Taško da ubace kao dodatni paket i da doplata bude 5-6 maraka vjerujem da bi dosta ljudi uzelo, ali nažalost to nije ponuda koju je poslao SK. Sve u svemu obični korisnici i dalje ispaštaju zbog ovih igrarija. A sad dolazimo i do pitanja RTV takse koju većina od nas plaća, a državna televizija skoro pa ništa ne otkupljuje od zanimljivih prenosa.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Послије предходне пресуде понуда је била 2 КМ у основном или 10 КМ у посебном. Бар се по медијима тај износ повлачио. Не знам јесу ли сада нудили пакет. Реално, ни 10 није пуно ко прати. То су ти два одласка у кафану да одгледаш Евролигу.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 10:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Mar 2016, 06:57
Prijavim problem sa signalom prosle sedmice, ni traga ni glasa ni od koga, prijavim juce, kad jutros zove covjek i kaze, momci su bili tu pogledali u zgradi kablove, pa ako bude bilo problema zovite ponovo, pa kako fino od njih nisu mene htjeli ometati hahah, vec su tiho kao rjesili problem. Ok, razumijem da se nekad treba slagati nesto, ali ovako diletantski pristup i vrijedjanje inteligencije.. Jednom kazu, zvali smo, niko se nije javio (sigurno kod mene mobilni ne pamti propustene pozive heh), drugi put kazu, vjerovatno ste prijavili problem u nekom drugom gradu, treci put ovo.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 12:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ма ти си радник м:тел-а, признај па нећемо да те мучимо. :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 13:06 
Početnik
Početnik

Haha da da, imam platu deset hiljada maraka. Od mtela imam samo mobilni, sve sam drugo odjavio.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Ne treba mi sk i necu dodatni namet u vidu vece cijene ......mislim da je i ovo skupo.......toliko pinkovih kanala imam da ih i tv nemoze popamtiti.......a jos i negledam pink......vratite natgeo a ukinite pink.....

Nektar 21 - if in doubt flat out

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 19:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Arena 4 puta jeftinija?

Citiraj:

Uhvaćeni u laži?!: Arena Sport čak četiri puta jeftinija od Sport Kluba!
Portal SrpskaCafe došao je do ekskluzivnih informacija a povodom tvrdnji vlasnika Sportkluba da je “cijena Sport Kluba za operatere 3,5 KM i da operateri plaćaju sličnu cijenu i za sportski kanal Arena Sport”.

Izvršili smo provjeru kod kablovskih operatera i došli do sljedećih informacija:

Sport Klub je operaterima uslovio prosječnu cijenu od čak 3,89 KM po svakom korisniku, a ne 3,5 KM kako to navode iz Sport Kluba.

Na drugoj strani, operateri u BIH sve kanale Arena Sport plaćaju 0,917 KM prosječno po svakom korisniku. Pojednostavljeno rečeno – grupacija Telamach želi za svoje SK kanale svakome operateru naplatiti četiri puta više nego za sportske kanale Arena Sport, a ne približno isto kako su pokušali obmanuti javnost u svom saopštenju. Operateri imaju jedinstven stav, da su Sport Klub kanali i Arena Sport kanali sličnog kvaliteta i oba jednako tražena od gledalaca te za gledaoce predstavljaju nezamjenljiv programski sadržaj.

Naša redakcija izvršila je provjeru koji su to zapravo razlozi da Telemach grupacija na čelu sa Telemachom sama sebi zaračunava četiri puta više cijene od realne što je i sam Sport Klub priznao. Kako smo saznali iz izvora bliskih Telemachu razlog za takvu cijenu je sljedeći:
– “Telemach zahvaljujući tome što svojim konkurentima uskraćuje Sport Klub uspijeva korisnicima zaračunati više cijene nego sto je to uobičajeno. Kada bi i Telemach plaćao realnu cijenu Sport Klubu–(0.98 KM) a ne 3.89 KM, tada bi ostvario dodatnu dobit i morao bi plaćati na kraju godine porez na dodatnu dobit Federaciji BIH. Na drugoj strani njihova povezana firma, ujedno vlasnik Sport Kluba, United Media je registrovana u Luksemburgu jer tamo nema nikakve poreske obaveze. Upravo iz tog razloga Sport Klub zaračunava Telemach-u 3.89 KM po svakom korisniku i tako novac Telemacha odlazi direktno u Luksemburg gdje ga potpuno neoporezovanog podižu vlasnici Telemach-a, do čijih imena i pored velikog zalaganja nismo uspijeli doći. Tako, razumljivo, porez na dobit države BiH završava na privatnim računima koji se iz Luksemburga prebacuju na račune na Kajmanskim ostrvima sakrivenim vlasnicima Telemacha” – navodi se iz našeg izvora.

http://www.srpskacafe.com/2016/03/uhvac ... ort-kluba/

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 19:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
drug je napisao:
Na drugoj strani, operateri u BIH sve kanale Arena Sport plaćaju 0,917 KM prosječno po svakom korisniku.

Samo što ne "svaki korisnik" nema AS paket. Koliko plaćaju AS po broju korisnika koji plaćaju AS paket? Tipa Blic plaća AS 1000KM, a ima 250 korisnika AS kanala. Znači plaća 4KM po korisniku. Al' ako Blic ima 1000 korisnika može takođe reći da plaća AS 1KM po korisniku ako želi da zamaže malo....
Btw, srpskacafe je eltin portal.
I kakva je ovo glupost o porezu?

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 21:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
U Elti jbg nema paketa. Svi plaćaju sve. I oni koji ne žele 6 SD i 4 HD Arene ih imaju, isto kao što imamo i preko 30 Pinkova htjeli ih mi ili ne?

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 22:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Ја лично би' пристао и на 5КМ повећање за СК, такође сам против избацивања било ког канала, једноставно коме се не свиђа обрише га са ТВ листе и готово.

АЛИ ЗНАМ, да многи људи (нарочитто жене и старци) не би пристали на повећање ни 2КМ за СК, још би тражили да их се избаци из понуде, јер закрчују број канала и праве им свађу са мушким делом породице. :)

Јако ми је то глупо кад неко тражи да се неки канал избаци! Па рођаче, зар мислиш да нико тај канал не гледа ако га ти не гледаш!??? Замисли да се бабе сакупе испред Елтине зграде и траже да се сви спортски канали избаце јер их оне не гледају!

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Дукицаш брате па реално неке канале стварно нико не гледа...

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Не слажем се, уопште. Сваки канал има своје гледаоце. Само што неки канал гледа 10 корисника, а неки 100 000 корисника (лупам цифре као пример).

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2016, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Dukice ja ne volim pink i ne gledam ga......i niko iz elte me nije pitao hocu li ili necu.....nego su jednostrano uveli 155pinkovih kanala i digli cijenu pretplate.....takvo nesto nema u mom ugovoru......
Kao sto su pokusali jedan dan da samoincjativno uvedu nove kablove u zgradi i to tako sto su krenuli busiti ploce izmedju spratova.......ni toga u ugovoru nema......nece da koriste postojece cijevi nego NEOVLASTENO buse rupe po tudjoj imovini........pa smo ih otjerali i sjebali im koncepciju za sve ulaze.......

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2016, 00:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Okt 2012, 07:25
Meni su bili upali u novi stan, bukvalno isčupali iz zida utičnicu za antenski priključak, spojili, zavrnuli i ostavili ogoljenu antensku žicu i uhvatili maglu! Počeli da spajaju pa slomili plastiku, a onda klasična majstorska šuplja: "te utičnice znamo od prije da ne valjaju"... Ispade bolje gole žice neg utučnice. Ostao sam šokiran... Ladno isto ko termiti. Šta sjebu, samo konstatuju da je jedino tako moguće i nastave da lome do kraja. :lol: Da im zatreba, oni su u stanju i ulazna vrata da iz ovira čupaju samo da antenu u stan provuku.

Ja ostade u šoku. Čim sebi dođoh, okrenem telefon i zaprijetim tužbom. :evil3: Ekspresno dođoše s nekom svojom utičnicom i postaviše to barem da oko istrpi. Odjednom donesoše utičnicu "koja je prava za te stvari"!!! Obični SSS tehničari od usrane utičnice napravili priču kao da je nekakav procesor u svemirslom brodu u pitanju.

Indijanci al neviđeni! Samo što dalje od moje tehnike!

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2016, 00:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Okt 2012, 07:25
Markovic je napisao:
Haha da da, imam platu deset hiljada maraka. Od mtela imam samo mobilni, sve sam drugo odjavio.

Šta sad? Uživaš u Eltinim kockicama po ekranu?
Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2016, 04:07 
Početnik
Početnik

Reagovali su, sad je u redu, mada sto neko rece i meni su ostavili ogoljenu uticnicu, ja mislio to tako treba, pa se nisam ni bunio haha

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2016, 12:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Rainbow Six je napisao:
Ja ostade u šoku. Čim sebi dođoh, okrenem telefon i zaprijetim tužbom. :evil3: Ekspresno dođoše s nekom svojom utičnicom i postaviše to barem da oko istrpi. Odjednom donesoše utičnicu "koja je prava za te stvari"!!! Obični SSS tehničari od usrane utičnice napravili priču kao da je nekakav procesor u svemirslom brodu u pitanju.

Indijanci al neviđeni! Samo što dalje od moje tehnike!

Кад се само сјетим лика из Добоја који је правио нуклеарну физику од спајања раздјелника и због кога на крају нисам ни узео Елтин нет (до гроба сам му захвалан). :) Ја хтио да узмем опрему и одем да монтирам сам јер ми је била фрка, они нису дали... :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2016, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Који им је ђаво у Зворнику са фешн тв-ом? Коцка, квалитет сигнала на дигитали очај?

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2016, 12:24 
boze ti pomozi...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 803, 804, 805, 806, 807, 808, 809 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]