banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 12:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 802, 803, 804, 805, 806, 807, 808 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Mar 2016, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
A od zamjene za BBC ni traga ni glasa...

Klošari jedni,hebo vas Kabanica...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2016, 15:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Feb 2016, 08:21
Fakat su ovi Eltasi bezobrazni,nisu mogli ubacit zamjenu BBC,ubjedljivo imaju najlosiju ponudu kanala samo ih spasava jedna pretplata na vise tv.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2016, 15:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Jedino sto mene drzi na Elti su besplatne Arene.

Onog trenutka,ako se desi,da Arene udju u poseban paket - dovidjenja klosari

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2016, 16:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Gdje piše da se kanal mora zamijeniti kanalom? U ugovoru se naodi minimalan broj kanala koji će obezbediti... ako ti se ne sviđa ponuda u odnosu na cijenu - niko te ne prisiljava da je koristiš.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2016, 21:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Okt 2012, 07:25
<Enter_name> je napisao:
Gdje piše da se kanal mora zamijeniti kanalom? U ugovoru se naodi minimalan broj kanala koji će obezbediti... ako ti se ne sviđa ponuda u odnosu na cijenu - niko te ne prisiljava da je koristiš.

Ovo si u pravu! Ja sam odavno donio odluku i odjedrio daleko od Eltine blam ponude koja sad već nije dostojna ni najgore rurale. Ne znam koliko čovjek mora da bude usamljen i depresivan pa da mu to što uokolo nudi Elta bude dobro.
Kako stvari sada stoje, u skorije vrijeme Elta će u svojoj ponudi imati samo sadržaje kojekakvih tv stanica mjesnih zajednica.
_зока je napisao:
karl hungus je napisao:
<Enter_name> je napisao:
m:tel i Blicnet su članovi AKOP-a, a AKOP uslovljava da se ugovor mora potpisati preko njih. A svi znamo ko je osnovao AKOP i sa kojim ciljem.

Ko ih je osnovao i sa kojim ciljem?

Elta. Sa ciljem da ne dozvoli ostalim kablovskim operaterima da unaprijede uslugu.

Kako se sada Elta ponaša, ostalima nije ni potrebno unapređivanje da bi postali bolji od Elte. Meni se čini da ova Elta ovakvim ponašanjem i ne može još dugo da tjera.
Klajv_Biksbi je napisao:
Мени ово са АКОПом и уговором преко њих дјелује као да бих ја питао ЗЕВ за дозволу да купим млијеко и банане. Зашто себи то урадити?

Pa ko još smije kupovati mlijeko bez službenog odobrenja ZEV???
<Enter_name> je napisao:
U pitanju su streamovi koji se transportuju preko Interneta. Diskusiji o tome nije mjesto na ovoj temi, a kako je u pitanju ilegalan sadržaj - o tome možete preko privatnih poruka. Sve postove na tu tematiku brišem.... hvala!

A na ovoj temi ljudi muku muče jer je ponašanje vlasnika prava na distribuciju korektno i legalno, pa sad mi moramo prema njima biti korektni i izbjegavati nelegalu???
Presuda za presudom, kazna za kaznom i još uvijek smo tu gdje smo bili... Telemach šora po državi i građanima, Elta po Telemachu i građanima, a građani ne smiju ni da spomenu svoj otpor i internet ilste kanala?
I ovom slučaju glavonje mogu šta im volja, a obični ljudi ni da pisnu o svom suprotstavljanju samovolji i bahatosti nedodirljivih.

Poslednji put menjao Rainbow Six dana 20 Mar 2016, 21:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Sportklub odgovorio Elti: Napadi na Sport Klub tendenciozni i neutemeljeni

Citiraj:
Budući da su HT Eronet i Elta Kabel vođe medijske hajke na Sport Klub, napominjemo da HT Eronet i danas neovlašteno i nezakonito emituje kanale Sport Klub i za to pravo ne plaća ni konvertibilne marke. U sudskom postupku protiv Elta kabela, Regulatorna agencija za komunikacije (RAK) dostavila je podatke o broju korisnika koji pokazuju da je Elta Kabel tokom čitavog perioda ugovorne saradnje davao United Mediji lažne podatke o broju korisnika. Govorimo, dakle o dva operatora koji ne žele „realne“ i „moralne“ uvjete, nego žele da zloupotrebljavaju medije i državne organe kako bi nastavljali da naplaćuju račune svojim korisnicima, ali da ne plaćaju svoje račune. Vjerujemo da je za njih neprihvatljiva naša ponuda, jer se naša cijena formira prema cijeni za prava emitovanja, koja je velika i prema broju korisnika operatora, koji oni ne žele da prikažu.

Citiraj:
Cijena emitovanja svih Sport Klub kanala iznosi 1.70 EUR mjesečno po korisniku, a paket kanala Arena Sport iznosi 1.50 EUR po korisniku, pri čemu Arena prikazuje daleko manje sadržaja i daleko jeftinije sadržaje u odnosu na Sport Klub kanale. Prema tome, cijena emitovanja i dalje je više nego fer, za svakog operatora koji daje istinite podatke o broju korisnika, plaća račune na vrijeme, kako traži od svojih korisnika, i ispunjava minimalne tehničke uvjete koje Sport Klubu propisuju vlasnici sadržaja.

Izvor: http://ba.n1info.com/a87205/Vijesti/Vij ... ljeni.html

Eto, SK traži 3,4 KM po korisniku, 40 feninga više od Arene.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 20:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pa to je fer cijena. Mogu li Elta i ostali komandosi staviti 5-6KM paket i svima dobro. Evo ja b uzeo ukoliko veceras da ima u mtelu.
Ali mafija je to i jebo im ja mater svima.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 20:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ne može paket, SK traži da bude u osnovnoj ponudi.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa i bio je u osnovnoj ponudi.
Ali je Elta slagala broj korisnika i plaćala manje SK-u i od tada je sva ova peripetija oko SK-a i počela.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 20:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Znam ja to, ono je bio odgovor na Taškov predlog o odvojenom paketu za SK.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 20:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znam da je bila neka caka, cak sam otkucao 2-3 marke osnovni da bude skuplji, pa obrisao...
mislio sam da je x KM u posebnom paketu, a y u osnovnom, sto nema bas logike....

Ja ne znam oni razni limunTV, oni hercogovi sto guslaju po citav dan, istocno sarajevo, studentski niskobudzetni kanali i ostala boranija, da li se oni placaju.
Ne vidim svrhu tih kanala... Evo ima l nedje koliko se gleda onaj francuz tv monde... pa to ni pijan zdero ne gleda. em nema prevoda na pola tih kanala...

Kako god, tesko da ce tu biti dogovora u dogledno vrijeme.
A ako je Elta lagala, pa ja da sam SK ja bih trazio da svima ponudim, a da njima ne moram dati ni za 100 maraka po korisniku. Sto bi oni saradjivali s njima opet?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 20:11 
Administrator
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
A ako je Elta lagala, pa ja da sam SK ja bih trazio da svima ponudim, a da njima ne moram dati ni za 100 maraka po korisniku. Sto bi oni saradjivali s njima opet?

Pa SK i jeste ponudio svima to po 1,70 evra osim Elti i Eronetu. Njima nije i neće.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Ja ne znam oni razni limunTV, oni hercogovi sto guslaju po citav dan, istocno sarajevo, studentski niskobudzetni kanali i ostala boranija, da li se oni placaju.
Ne vidim svrhu tih kanala...

Čuj njega, ne vidi svrhu... Pa džaba su i "pune" ponudu. Otud priča o 100+ kanala.

Ташко je napisao:
Evo ima l nedje koliko se gleda onaj francuz tv monde... pa to ni pijan zdero ne gleda. em nema prevoda na pola tih kanala...

Npr. Imaju emisiju Taratata, svira live dosta poznatih muzičara i bendova iz cijelog svijeta, nešto kao francuski Jools Holland.
Eto :P

Poslednji put menjao Choban dana 21 Mar 2016, 20:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 20:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

zivim za dan kad cu moci blokirati te levatluke u ponudi. ima ova favorit lista na mtelu koja je gola voda,
ja najvolim +/-

nisam znao zorule. ali sad ostaje to da ne mogu sem preko AKOPa i opet mauna

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 20:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Mogu istupiti iz AKOP-a. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Ја прелетјех статут АКОП-а и нигдје не нађох да мора преко њих ићи куповина програма. Нисам био пажљив, признам, али има ставка која каже да члан АКОП-а престајеш бити чим поднесеш захтјев.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 20:19 
Administrator
Korisnikov avatar

Možda nije dio statuta nego neka od odluka donesenih naknadno.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2016, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Не знам, пише у том статусу и децидно шта је предвиђено да АКОП ради. Ништа на тај фазон нисам видио. Има на њиховом сајту, кога интересује, ја ипак нисам правник.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 08:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Neka hvala. Sport me ne zanima i ako ce se pretplata povecati 3,40 KM zbog SK, ne treba mi. Doduse, ne treba mi ni Arena, ali vec je bila u ponudi kad sam uveo kablovsku.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
E onda ništa. Ako tebi ne treba tražićemo da je nikad ne uvedu i da brišu arene ako je moguće.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 802, 803, 804, 805, 806, 807, 808 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]