sarah je napisao:
VeLiKi je napisao:
vazi stara, ti si BANJALUCANKA a nas ostalih 99,9% foruma nismo BANJALUCANI. glavno je da ti znas sta je sta u banjaluci. e pa znas sta? zabij se u tu rupu gdje si sad. da si ostala ovdje gdje i mi svi kad je u bl bilo najgore, vjerovatno se nebi zamarala takvim sranjima kako se sta zvalo prije 15+ godina. boli me kurac. narucicemo ti pun kurac starih razglednica iz banjaluke pa sjedi i gledaj ih i uzivaj u svojoj BANJALUCI. a nas prasinare koji trenutno tavorimo ovdje mani svojih preseravanja.

Eh da je tebi biti u ovoj rupi gdje sam ja sada,vjerovatno ne bih tako razmisljao. Zanima me zasto si se nasao uvredjen i otkud ti pravo da psujes.Gadno si ti olicenje svom narodu. Banjaluku gledam ali uzivo samo onda kada ja hocu.A to sto tebe boli to je tvoj problem, moj nije to sigurno znas. Kao svi ostali imam potpuno pravo da kazem ono sto mislim i osjecam.A kad je to vama bilo najteze? Molim te pojasni...
bole tebe neke druge stvari, da nije tako nebi stalno isticala koko je ovdje slabo, ganjala stare nazive... cemu ta frustracija...bio to husin, stari ili cedin mlin bitno je da su tu ustipci u redu, da kad je vruce odem sa prijateljima na pice itd. samo tebi smeta ime...smeta i meni stosta samo se sa tim ne opterecujem...
evo smeta mi to da kafane ce po novom raditi do 10 navece, pa to nema ni u vatikanu...smeta mi da su pozatvarali cd shopove... smeta mi da jedan mirjanic koji je 0 od profesora ima 6000> platu... to su stvari koje mene direktno pogadjaju a kako se zvao dio vrbasa prije 100 godina ...

jedan smajli...
ne smetaju meni ljudi oko mene kakvi god da su dok je pivo 1 km, ne izlazim ja u kafanu zbog njih... ne smeta mi ni muzika u kaficima, ionako kod kuce 20 sati slusam ono sta volim, tih sat vremena uz kaficu ako sam u dobrom drustvu mogu pustati i opere i USA country ako hoce...
Smetaju mi ljudi koji sa strane popuju i prave se vecim katolikom od pape a sami kad dodje Brena kod njih stoje u prvom redu a suze im idu na oci...sve skupa sa mamom i pola pola zlahte.
Alernativna mjesta su za mene sva mjesta gdje mogu se opustit, ako hocu dici noge na stolicu, igrati karata itd... bio to hanioti ili bajkal, splav ili mlin...