Evo me...ovim pisanjem u međuvremenu,Philby,Taško i ostali,samo ste me uvjerili da smo svi u pravu

...iako pišemo skroz različite stvari...
A kako jej taj perpetumobil,ta alhemija,kako je to moguće,da pokušam objasniti....
1-Forumaši koji nisu u SDS,a godinama pišu iste stvari,da smo "nesposobni" i sl,su u pravu jer mnogo prije bismo došli na vlast sa Mićom Mićićem nego sa Mladenom Bosićem....Ili ovdje sa Davorom Šešićem umjesto Vulina...mnogo,mnogo prije....RTRS je tako Miću ispromovisao u onim poplavama,i pred naš kongres (lajući po Mladenu i Miću veličajući svako veče).....jebeš Kongres,ali to Mićino pojavljivanje svaku noć i svaki dan u uniformi Civilne zaštite tokom poplava,je kod prosječnog glasača donijelo stav "jebote,kakav čovjek!!!!"
Odavno bi Mićo ušao u "Vladu nacionalnog jedinstva" sa njima.....Ovo sve se ne odnosi na Davora,osim da vjerovatno fizički ljepše izgleda nego Profa,a žene su pola biračkog tijela
2-Ja sam u pravu zato što mi je draža Srpska Demokratska Stranka u opoziciji sa Mladenom Bosićem i Predragom Vulinom,nego u vlasti sa Mićom Mićićem na čelu.....!....
3-Forumaši koji su u SDS su isto u pravu,jer ovaj gore moj stav je prilično neracionalan i šizofren

....smisao osnivanja,i uopšte postojanja političke stranke je borba i dolazak na vlast...tako da su i oni u pravu...
Znači,eto sjajan način da okončamo ovu diskusiju,zaključkom da smo baš svi u pravu!!!

Citiraj:
ako si glasao za g slavka dunjića,oprošteno ti je sve,pa i ovo citiranje raznih "mustafa"!

hahaha...bravo Despote!
ali ovo nije unutarstranački

....koliko se sjećam ovo sam ti pisao da se nadam da si glasao za našeg kandidata a ne snsd-ovog nikolu kragulja,ili ko je već bio u gradišci
al i da sam se tad zajebao,niko mi ne bi mogao zamjeriti jer Slavko je u stranci bio duže nego ja

Pa za razliku recimo od Obrena i treba reći za Micu u tom periodu BRAVO COVJECE. Ne znam koliko je realno pomogao, ali budi uz svoj narod, pokazi se da si tu da im barem koliko-toliko bude lakse. A ne kao Obren koji se javlja 4-5-tog dana, valjda dok je osigurao svu imovinu. Svakako da je i za stranku bolje bilo da pricaju pozitivno o Mići, nego da fokus stave na Obrena.