banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 11:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Feb 2016, 14:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Ispravka krivog navoda...

Schlager je napisao:
Kao i svi,fulao sam ja svašta na ovom forumu.Od sporta,pa i politike....Ali kad je SDS u pitanju,i unutrašnje stvari,nisam nikad!

Uvijek Banjalukaforum na jednoj strani a ja na drugoj. Nije ovo sinoć prvi put. Isto je bilo kad ste i ljetos pisali da će Mićo Mićić razbiti Mladena Bosića na našem Kongresu,a ja rekao da bi to bio ogroman udarac za SDS,i da bi Mićo za mjesec dana ušao u vlast sa njima (tad čak nisam pisao ni u rukavicama kao sad :D )..a i ranije je bilo takvih konflikata.

Zato bih se na vašem mjestu zapitao ko koga zajebava,vi mene ili ja vas.Jer uvijek se pokaže da ja bolje osjetim bilo stranke i kako članstvo većinski razmišlja.

khm, khm...

viewtopic.php?f=50&t=61788&hilit=dunjic&start=1820#p2236475

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 14:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Potpredsjednik te nove stranke, Kudra cini mi se, covjek ima diskont pica, dakle ima cim da manipulise sa svjetinom, pivcuga, oces Jelen, oces Nektar, na odgodjeno placanje, ima li sta milije za uho obicnog alkosa... jebo glas...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 14:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2016, 11:39
Vasković radi po narudzbi, a recimo da njegovim "izvorima iz SDS-a" odgovara ovakav rasplet onda ti je jasno zašto se ne oglašava.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 14:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
E jbg.a ti :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 14:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
@blagora
nisi mi odgovorio na ovo:
viewtopic.php?f=50&t=61788&start=3940#p2450572
ili možda odgovor nije za javnost (u ovom momentu)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 14:31 
Bič božji
Bič božji

The_new_Statesman je napisao:
E jbg.a ti :lol:

Dakle ako nemas diskont pica, dzaba obecavas i u Zupi i u Lijevcu...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rba, fulas... Ovo je bilo za Vasketa :D

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 14:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Evo me...ovim pisanjem u međuvremenu,Philby,Taško i ostali,samo ste me uvjerili da smo svi u pravu :D ...iako pišemo skroz različite stvari...

A kako jej taj perpetumobil,ta alhemija,kako je to moguće,da pokušam objasniti.... 8)

1-Forumaši koji nisu u SDS,a godinama pišu iste stvari,da smo "nesposobni" i sl,su u pravu jer mnogo prije bismo došli na vlast sa Mićom Mićićem nego sa Mladenom Bosićem....Ili ovdje sa Davorom Šešićem umjesto Vulina...mnogo,mnogo prije....RTRS je tako Miću ispromovisao u onim poplavama,i pred naš kongres (lajući po Mladenu i Miću veličajući svako veče).....jebeš Kongres,ali to Mićino pojavljivanje svaku noć i svaki dan u uniformi Civilne zaštite tokom poplava,je kod prosječnog glasača donijelo stav "jebote,kakav čovjek!!!!"

Odavno bi Mićo ušao u "Vladu nacionalnog jedinstva" sa njima.....Ovo sve se ne odnosi na Davora,osim da vjerovatno fizički ljepše izgleda nego Profa,a žene su pola biračkog tijela :D

2-Ja sam u pravu zato što mi je draža Srpska Demokratska Stranka u opoziciji sa Mladenom Bosićem i Predragom Vulinom,nego u vlasti sa Mićom Mićićem na čelu.....!....

3-Forumaši koji su u SDS su isto u pravu,jer ovaj gore moj stav je prilično neracionalan i šizofren :D ....smisao osnivanja,i uopšte postojanja političke stranke je borba i dolazak na vlast...tako da su i oni u pravu...

Znači,eto sjajan način da okončamo ovu diskusiju,zaključkom da smo baš svi u pravu!!! 8)

Citiraj:
ako si glasao za g slavka dunjića,oprošteno ti je sve,pa i ovo citiranje raznih "mustafa"! 8)

hahaha...bravo Despote!

ali ovo nije unutarstranački :D ....koliko se sjećam ovo sam ti pisao da se nadam da si glasao za našeg kandidata a ne snsd-ovog nikolu kragulja,ili ko je već bio u gradišci :D

al i da sam se tad zajebao,niko mi ne bi mogao zamjeriti jer Slavko je u stranci bio duže nego ja :(

Poslednji put menjao Schlager dana 24 Feb 2016, 14:42, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 14:37 
Bič božji
Bič božji

Nebitno, hocu da kazem u duhu ove teme, ako ce ovaj biti nosilac liste za gradsku skupstinu, odmah da kazem da su u startu hendikepirani, na ovo od sinoc najvise ruke trlja Budo Balaban jer je DNS opcija koja ce imati najveci rast, ovo sinoc je autogol i crveni karton samom sebi...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 14:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2016, 11:39
despot777 je napisao:
@blagora
nisi mi odgovorio na ovo:
viewtopic.php?f=50&t=61788&start=3940#p2450572
ili možda odgovor nije za javnost (u ovom momentu)

Nemam problem da o takvim stvarima pričam ali na mjestu koje tome priliči, dakle unutar kolektiva. Sve dok postoji minimum prostora da se o tome diskutuje i perventivno djeluje ja sam tu.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 14:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
S tim što djeluje da je Mićić barem duplo sposobniji od Bosića. Ne računam Bosićevu sposobnost da uspješno bude opozicija godinama i 'ladi jaja bez odgovornosti.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 14:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Nebitno, hocu da kazem u duhu ove teme, ako ce ovaj biti nosilac liste za gradsku skupstinu, odmah da kazem da su u startu hendikepirani, na ovo od sinoc najvise ruke trlja Budo Balaban jer je DNS opcija koja ce imati najveci rast, ovo sinoc je autogol i crveni karton samom sebi...

To je SDS.ov pakleni plan. Zaebace Milu da ne reaktivira Igora :D

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 14:49 
Bič božji
Bič božji

Nije tema, ali mislim da Igor nece biti kandidat za gradonacelnika, njega cuva za mjesto predsjednika RS u sledecem mandatu...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04

A koga da stave na listu?
Realno, ta stranka ima veliki problem jer nema nekoliko imena koji bi se mogli naći na listi.
Bar dva-tri uz nosioca koji bi mogli donijeti glasove.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije tema, ali mislim da Igor nece biti kandidat za gradonacelnika, njega cuva za mjesto predsjednika RS u sledecem mandatu...

I ja kontam, samo se zajebavam :D

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 15:09 
Bič božji
Bič božji

Choban je napisao:

A koga da stave na listu?
Realno, ta stranka ima veliki problem jer nema nekoliko imena koji bi se mogli naći na listi.
Bar dva-tri uz nosioca koji bi mogli donijeti glasove.

Onda dolazimo do pitanja svih pitanja, zašto je to tako, zašto ljudi ne žele u SDS, iako im pozicija u Banjaluci na čelu sa Gavranovićem otvoreno nudi vlast...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 15:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ponoviću...i poentirati na kraju....i umjesto onih 186 sinoć reći (siguran sam da mi nijedan ne bi zamjerio)........jebo vlast....za druge se glasa,sds se voli!!! :D

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 15:27 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ташко je napisao:
Lideri moraju biti markantni, harizmaticni. Nikako mlitavi, pa da su najpametniji u srezu, kao sto ti govoris za Bosica. Sve i da jeste, dzaba vam.
On ne smije biti lider stranke u javnosti. Bolje neki glupan, ali sa probranijim kvalitetima.

Upravo. Slavko Mitrović je siva eminencija SNSD-a, bar je bio. Al' lider je Dodik. Zašto? Zato što narod neće uglađenog i finog pametnjakovića nego nekoga kao Mile.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 15:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Čiča iz Rogače je napisao:

Ja ne grijesim. Dzaba, ne uklapam se :D

Nego buraz...da nas dvojica osnujemo novu stranku? :D Ko ih hebe.Obećamo narodu kule i gradove kad već narod to voli.Vidiš kako su ovi novi u Laktašima...obećali trotoar pored kanala i narod potpisao.Tačno se vidi da su učili od najboljih. :lol:

Ja cu da obecavam po Lijevcu, a ti po Zupi :D More! :D

Nije narod u Zupi bas toliko munjen...

Da li ovdje spuštaš meni ili lijevčanima (bez obzira što je to isto) ? :D

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
193-201 osam strana post-ova od sinoc........zbog lokalaca......mnogo brate .....zelim svu srecu novoizabranom.......

Nije doktorica nista od mog glasa za sds.......

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]