banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 09:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Feb 2016, 09:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
The_new_Statesman je napisao:
Mozes povesti i ferdinanda. Obecavam da mu necu dozvoliti da te zajebava :D

Ne pijem sa BG facama i krimosima. Zovi me kad on ne bude. :)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 09:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Tacno sam znao :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 09:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
The_new_Statesman je napisao:
Citiraj:
U Banjaluci su večeras na izbornoj skupštini Gradskog odbora SDS-a poražene snage koje su bliske našim političkim rivalima.

Da li ovo znaci da ce se SDS obracunati sa snagama "bliskim" rezimu? Da li je ovo najava iskljucenja clanova koji su "bliski" rezimu?

Sve drugo je glupo i neozbiljno.
Neće jer su od sinoć u gradskom odboru ponovo pobjedile snage koje su "bliske" režimu.Poražen je Davor koji je pametan momak i za razliku od ostalih ima muda da se suprostavi tim snagama.Dok su ti tunjavci saginjali glavu on se prvi javno usprotivio Stevandiću.....u tome je njegova veličina,ako si me već gore upitao šta je on konkretno učinio.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 09:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam te pitao sta je on ucinio. Samo sam napisao da stranka nije nista uradila. A u takvom oruzenju nije tesko odskakati ako imas bar malo corbe u glavi :D

Dalje, pitam sta ce SDS uraditi sa "bliskim", a ne sa bliskim :D

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 24 Feb 2016, 09:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 09:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2016, 11:39
Kada je Davor Sesic digao glas protiv Stevandica 2012. godine i od istog dobio najvece uvrede, pa cak je jedan dan bio i istjran iz kancelarija od istog, drugi su se krili i cutali (pa i stidljivi profesor). I danas on tom momku kaze da je izdajnik nakon sto je "izdajnik" dao pomirljivu poruku sinoc. Davoru cestitam na drzanju kojim je pokazao da je iznad licemjerstva i da je nadasve covjek.

Poslednji put menjao blagora dana 24 Feb 2016, 09:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 09:47 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ček ček, pa evo vas tri delegata na forumu, pa se podijelište od sinoć, o kakvom ujedinjemu pričamo...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Teško će se SDS riješiti tog karcinoma......najviše zbog toga što većina članova gradskog odbora i ne zna pravu dijagnozu (poput Schlagera)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 09:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ma Slager je kao mater cije dijete je na heroinu
Zna mater da je on na heroinu i da je prodao babino zlato .. al' ga i dalje brani i govori "ne bi moj Djudjo, dobar je on decko"
Pa kad dijete zavrsi u jarku onda bude kuku lele

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 10:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Ček ček, pa evo vas tri delegata na forumu, pa se podijelište od sinoć, o kakvom ujedinjemu pričamo...

Nema podjela.Bar ja se nisam podjelio,niti ću ikad.Sto puta sam napisao da postoji samo Srpska Demokratska Stranka i da tu sve počinje i završava.Ko god da je pobjedio sinoć,ne bi ni za milimetar promjenio moj odnos prema stranci.Nadam se da i ovi momci sa foruma tako razmišljaju,jer ne znam gdje bi se stiglo ako bismo svoj odnos prema stranci temeljili po tome da li je pobjedio ovaj,a ne onaj. Demokratija ne funkcioniše tako.Uostalom,mislim da je na kraju bilo 185-136 na prebrojavanju,a to nije uopšte knap,ili neka zanemarljiva razlika.Treba poštovati to.Sve je bilo veličanstveno sinoć.

Citiraj:
Neće jer su od sinoć u gradskom odboru ponovo pobjedile snage koje su "bliske" režimu.

Na ovo je glupo i odgovarati,ali eto reći ću da je Vulin bio u SDS dok SNSD još nije bio ni formiran.

Citiraj:
Al' barem jednu stvar nauci iz svega
Sto ce kurac SDS moj glas dobiti na sledecim izborima
A dobio ga je na sve i jednim otkad imam pravo glasa
(najvise zahvaljujuci upravo tom izdajniku Sesicu)

Ja mislim da je Davoru stranka,za njegov aktivizam, vratila sasvim dovoljno za ove njegove mlade godine.I mislim da je i on svjestan toga,kao i da će mu vratiti još više,i da mu je samo nebo granica ako joj ostane privžen u sledećim decenijama.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 10:36 
Bič božji
Bič božji

ma ja samo čitam, (ja čitam vijesti, ne djelim ja pare :lol: :lol: ), neko je nekoga nazvao trojanskim konjem ili izdajnikom, to je sada baš moderan termin, a ja čitajući zaključih da su dvojica momaka sa foruma glasali izdajnički, onda poslije toga, zaključih i da su njih dvojica štitili statut stranke, a da ste ih ti i tvoji preglasali, pa me zanima, u kom pravcu će to da ide... Jel čuvala policija ovaj skup...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 10:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Jel čuvala policija ovaj skup...

Wolf security :D

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 10:38 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Citiraj:
Jel čuvala policija ovaj skup...

Wolf security :D

Dobro je, pretpostavljam da je to bila mjera predostrožnosti... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 10:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ako se ne zaustavi javni linc protiv njega (citajte komentare po portalima) a koji je Vulin sinoc pokrenuo svojom izjavom, bojim se da ce ovo destabilizovati gradski odbor a Davora primorati da casno izadje iz nezdravog ambijenta sto ce svakako ostaviti posljedice. Ne zelim ovakav rasplet.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 10:40 
Bič božji
Bič božji

blagora je napisao:
Ako se ne zaustavi javni linc protiv njega (citajte komentare po portalima) a koji je Vulin sinoc pokrenuo svojom izjavom, bojim se da ce ovo destabilizovati gradski odbor a Davora primorati da casno izadje iz nezdravog ambijenta sto ce svakako ostaviti posljedice. Ne zelim ovakav rasplet.

Primjećujem li ja kod tebe baš teško razočaranje, tj, dali to znači da ćeš i ti okrenuti leđa partiji, ako i šešić zbog navedenih razloga napusti partiju...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 10:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
U jednom se moramo sloziti sa slagerom. Sinoc jeste povedio SDS, jer je ovakva nesloga glavna osobina ove stranke zadnjih xy godina

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 10:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neg, da li ovo sa decenijama koje dolaze znaci da ce stranka zadrzati Sesica iako je blizak SNSD-u?

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 10:44 
Bič božji
Bič božji

TNS, ne razvodnjavaj temu 8) , baš me zanima mišljenje ovih ljudi koji su recimo tako dosta privrženi partiji...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 10:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ne, u mojoj porodici su svi stariji od osnivanja u SDSu a mi mladji smo nastavili kontinutet, bas kao i kod Davora. Davor a i ja nikada necemo napustiti SDS, to ti odgovorno tvrdim ali svakako da cu razmisliti koliko sebe dati u narednom periodu ukoliko je nezdrav politicki ambijent, ukoliko se javno neko lincuje na pravdi Boga cemu se onda nadati. Tesko nam padaju ovakve rijeci i nadam se da shvatas zasto sam razocaran kao i mnogi koji su sinoc glasali "izdajnicki".

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 10:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Slager troll level pro
Sunce ti jebem
:lol:

Citiraj:
Neg, da li ovo sa decenijama koje dolaze znaci da ce stranka zadrzati Sesica iako je blizak SNSD-u?

Samo ako da pomirljive izjave
Onda ce mu stranka vratiti za njegov aktivizam jos vise nego sto mu je sada vratila
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 10:51 
Bič božji
Bič božji

Pošteno od tebe, mada, malko uvijeno, ali po tvojim upisima vidim da te ovo baš dotaklo i da je partija na neki način sinoć izgubila jednog vojnika...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]