banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 13:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Feb 2016, 21:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
2,10!!!!!'

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
cestitke...ali mislim da to nije covjek koji ce donijeti glasove da bi se prelomili izbori.....

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Znači moj zemo
Čestitam

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 22:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Cestitke

Koji je konacan rezultat na kraju bio?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 22:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2016, 11:39
Čestitam profesoru, ali moram da reći da sam skeptičan, jer nismo dobili osobu koja je smjela progovoriti o korupciji i mriminalu u našem gradu. Teško da će ovdje biti jakog odbora, imao bih još štošta napisati ali nije za ovog prostora. :)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Ima li izbora za jos kakvu funkciju?

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 23:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Još jedna mlaka kita na čelu...džaba ste glasali

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
_Krol_ je napisao:
mislim da to nije covjek koji ce donijeti glasove da bi se prelomili izbori.....

Realno, niko od kandidata nije osoba za tako nešto... Mada bi neki mogli to postati za par godina...

Trebali su Pandurevićku udati u BL ili je namamiti da se preseli. Ona bi im i mogla donijeti glasova ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Tupavi Tadic je dozvolio da mu Dodo razbuca stranku u BL, a taj Vulin ce biti krivac kad ispuse i ove i sve sledece izbore.
Mudro.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 23:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

“U Banjaluci su večeras na izbornoj skupštini Gradskog odbora SDS-a poražene snage koje su bliske našim političkim rivalima”

Prvo pa kretenska izjava
Masla

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 23:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ko je to izjjavio? Novi glavni i odgovorni?

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 23:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da. sjajan potez za ujedinjenje i osnazenje usranog GO u Banjaluci
I nema veze sto nije Davor pobjednik .. da je on pobjedio i da je ovo isto nakon pobjede izjavio, ja bih mu u lice rekao da je idiot

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

danijell je napisao:
Ko je to izjjavio? Novi glavni i odgovorni?

https://www.youtube.com/watch?v=caRU3eqLrbA

Ovaj ko neki siromasak . . .
Tupaviji od prethodnika.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 23:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Neodoljivo me podsjeća na Boru Stjepanovića

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 23:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Izgleda da nije samo Šlager popio nepar piva. I onda priča o narodu mutavom i sposobnom Dodiku. SDS samo treba da ne radi protiv sebe. ali je to preteško. Ne mogu se oni sami sa sobom izboriti, a tek sa drugima. Nažalost. Dodikova imperija dok se ne uruši sama od sebe nema ovdje promjene.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 23:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2016, 11:39
Strasno, povrijedio je sve nas.Ja sam nezaposlen, visokobrazovan i sds mi je jedina stranka (placam teret toga), bila i ostala. Profesore od veceras si pao u mojim ocima. Sram te bilo!

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 00:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Profa je samo rekao naglas ono sto sam ja hinjski (kako TNS poredi mene i Lolly :D ) provukao pisuci o Vaskovicu.

Prljav ves se nikad ne iznosi iz kuce,zato cu se u sledecih par redova potruditi da zvucim kao politicar,diplomata 8)

Malen je ovo grad i slabo se sta moze sakriti od ljudi....

Profu i Vesnu znam sto godina...ostala dva kandidata mnogo slabije,jednog skoro nikako....Kako se ovo pocelo primicati,normalno da sam zadnjih par dana prozvao na tel par ljudi kojima vjerujem i koji zive za Srpsku Demokratsku Stranku vec 26 godina,koji su bili na svim crnim listama stranaca i trpili svakakve progone,da se raspitam o ostaloj dvojici...

Uglavnom,veceras je pobjedila Srpska Demokratska Stranka....Da li je ovo kandidat koji ce biti svima po ukusu ili ne...nece....da li cemo pobjediti na sledecim lokalnim.....vjerovatno necemo,osim ako Mektic ne pohapsi sve zivo :lol: :lol:

Ali moj odnos prema SDS nikad nije ni zavisio od toga da li smo mi vlast ili opozicija....bitno mi je samo da smo ovo veceras MI....Predrag Vulin je SDS,pa kakvi smo,takvi smo,ali to je to....Predrag Vulin je SDS!!

I clanstvo je to prepoznalo...bar vecinski...ne mozes prevariti 186 ljudi (iako ti svi mediji namecu drugog!!!)!
Ne bih previse sirio pricu,ali mislim da sam stekao kakav takav kredibilitet da napisem ovo,jer isti mi je izvor informacija za ove stvari kao i za ono sto sam vam jutros pisao da ATV i Press lupaju da profa nema ni promil sanse da udje ni u drugi krug,a kamoli da pobjedi...mnogo vise saznas na terenu nego citajuci medije,koji su jos jednom promasili citav fudbal.

Toliko od mene o ovome.

Srecno Profesore!!!

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 00:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slagzi brate, kako objasnjavas ovo sto je rekao Vulin ? Na koje snage je mislio i kakav poraz ? Nije valjda da misli da u stranci jos imate petokolonasa ?

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 00:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
V@nja je napisao:
“U Banjaluci su večeras na izbornoj skupštini Gradskog odbora SDS-a poražene snage koje su bliske našim političkim rivalima”

Prvo pa kretenska izjava
Masla

:lol:
Sjajno.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 00:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
Slagzi brate, kako objasnjavas ovo sto je rekao Vulin ? Na koje snage je mislio i kakav poraz ? Nije valjda da misli da u stranci jos imate petokolonasa ?

Nemoj se ljutiti,ali ne bih javno o tome....

Obecao si prije sto godina doci na kafu,pa kad ispostujes,pricacemo :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]