Profa je samo rekao naglas ono sto sam ja hinjski (kako TNS poredi mene i Lolly

) provukao pisuci o Vaskovicu.
Prljav ves se nikad ne iznosi iz kuce,zato cu se u sledecih par redova potruditi da zvucim kao politicar,diplomata
Malen je ovo grad i slabo se sta moze sakriti od ljudi....
Profu i Vesnu znam sto godina...ostala dva kandidata mnogo slabije,jednog skoro nikako....Kako se ovo pocelo primicati,normalno da sam zadnjih par dana prozvao na tel par ljudi kojima vjerujem i koji zive za Srpsku Demokratsku Stranku vec 26 godina,koji su bili na svim crnim listama stranaca i trpili svakakve progone,da se raspitam o ostaloj dvojici...
Uglavnom,veceras je pobjedila Srpska Demokratska Stranka....Da li je ovo kandidat koji ce biti svima po ukusu ili ne...nece....da li cemo pobjediti na sledecim lokalnim.....vjerovatno necemo,osim ako Mektic ne pohapsi sve zivo
Ali moj odnos prema SDS nikad nije ni zavisio od toga da li smo mi vlast ili opozicija....bitno mi je samo da smo ovo veceras MI....Predrag Vulin je SDS,pa kakvi smo,takvi smo,ali to je to....Predrag Vulin je SDS!!
I clanstvo je to prepoznalo...bar vecinski...ne mozes prevariti 186 ljudi (iako ti svi mediji namecu drugog!!!)!
Ne bih previse sirio pricu,ali mislim da sam stekao kakav takav kredibilitet da napisem ovo,jer isti mi je izvor informacija za ove stvari kao i za ono sto sam vam jutros pisao da ATV i Press lupaju da profa nema ni promil sanse da udje ni u drugi krug,a kamoli da pobjedi...mnogo vise saznas na terenu nego citajuci medije,koji su jos jednom promasili citav fudbal.
Toliko od mene o ovome.
Srecno Profesore!!!