banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 05:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Feb 2016, 22:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Da...ko dodje do 200 glasova,taj je Predsjednik

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2016, 22:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Колико на крају има кандидата? 4?

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2016, 23:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2016, 11:39
Ne, Šlageru, pogrešna informacija, skupština broji 398 delegata a pobjednik je onaj ko dobije 50%+1 od broja prisutnih delegata.
Da četiri su kandidata. Šešić, Vulin, Ećim-Zlojutro, Petković.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 00:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Pa zar to nije 199+1?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 00:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
A taj predsjednik Gradskog odbora će vam riješiti sve probleme?
Jbt, listam portale i kao da su vam izbori za predsjednika stranke.

A SDS u Banjaluci je u nokaut fazi. Tri odbornika u Skupštini grada, stranka nema ni klub odbornika. Nikakve su šanse za kandidata za gradonačelnika. I još treba sastaviti listu za lokalne izbore na kojima će druge stranke imati jače kandidate...
Onaj zanos pred Opšte izbore će se teško ponoviti jer mnogi su glasali za SDS zato što su bili protiv nekih drugih, a ne zbog SDS-ovog programa, ideologije... A i idući Opšti su za dvije godine. I tu treba sastaviti listu.

Da li je problem samo u popunjavanju funkcije predsjednika banjalučkog odbora?
Ili je vrijeme da SDS mijenja ljude na još nekim nivoima?

Ili će ovi lokalni izbori ozvaničiti kraj banjalučkog SDS-a?

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 00:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Pa zar to nije 199+1?

Ne mora biti, teorijski moguće je pobijediti i sa 101. glasom ako je na skupštini prisutno 200 delegata (što je dovoljno za kvorum). Ali za očekivati je da će biti mnogo veći broj prisutnih.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Choban je napisao:
A taj predsjednik Gradskog odbora će vam riješiti sve probleme?
Jbt, listam portale i kao da su vam izbori za predsjednika stranke.

A SDS u Banjaluci je u nokaut fazi. Tri odbornika u Skupštini grada, stranka nema ni klub odbornika. Nikakve su šanse za kandidata za gradonačelnika. I još treba sastaviti listu za lokalne izbore na kojima će druge stranke imati jače kandidate...
Onaj zanos pred Opšte izbore će se teško ponoviti jer mnogi su glasali za SDS zato što su bili protiv nekih drugih, a ne zbog SDS-ovog programa, ideologije... A i idući Opšti su za dvije godine. I tu treba sastaviti listu.

Da li je problem samo u popunjavanju funkcije predsjednika banjalučkog odbora?
Ili je vrijeme da SDS mijenja ljude na još nekim nivoima?

Ili će ovi lokalni izbori ozvaničiti kraj banjalučkog SDS-a?

Upravo jer imaju poprilicno jadan gradski odbor, bitno im je da sada izaberu dobrog glavesinu. Naprave li jos jedan fijasko u BL na dolazecim lokalnim izborima, realno, neka se pozdrave i sa uspjehom i na opstim. Za nadati se da su i oni sami to prepoznali, a da ovo nije najobicnija borba za unutarstranacku prevlast.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 01:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Upravo to
Zbog same cinjenice da je GO Banjaluka u losem stanju kao sto jeste bitno je ko ce doci na njegovo celo
Nije sranje nastalo preko noci, nece preko noci ni otici
A, ukoliko SDS planira ikakvu politicku buducnost, dopustiti da im GO u najvecem gradu malte ne ne postoji kao funkcionalna jedinica, ne smije ni pod tackom razno

Uspjeh sa opstih izbora sigurno nece ponoviti, a ako uspiju ponoviti stanje sa proslih opstinskih, dobro su prosli
To sto nema SDS kandidata za gradonacelnika i nije toliko strasno, mislim da im je bitnije da gradonacelnik ne bude iz reda SNSD/DNS/SP nego da bude njihov

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 09:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

šta je ovo,po ovima profa nema ni teoretske šanse? :( ...čak ni za drugi krug....kažu mrtva trku za svaki glas između Vesne i Davora.

http://www.atvbl.com/ecim-zlojutro-ili- ... uckog-sds/

hmm...pričao sam sa dosta ljudi i ne bih baš rekao da je to tako :-?

al dobro,kako rekoh odustajem od prognoza...nije politička analitika za mene,ima ovdje ljudi koji stvari dosta bolje predviđaju nego ja :D

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 10:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Vesna ja za mene jako los izbor. Znam je jos dok je bila poslanik u NSRS i dok sam i ja bila tamo. Cijelo vrijeme potpino nezainteresovana, samo da se popuni omjer muskih i zenskih poslanika. Da ne iznosim detalje, totalno nezainteresovana.
Da ne spominjem price koje znam lakomosti na novac a u vezi sa svojim primarnim zvanjem koje obavlja.
Ovog decka ne poznajem, slusala sam ga par puta i djeluje mi ok.
Moje objektivno misljenje je da bi on bio dobra opcija za SDS a isto tako uz dobru opoziciju i pozicija bolje radi.
Mislim da je on najbolje rjesenje. Ovo stvarno objektivno kazem. Da li ce se mozda pokazati kao los, to ce vrijeme pokazati. Ali sad mislim da je najbolja opcija.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja cekam da se Slobo Vaskovic oglasi po pitanju ovih izbora, ovi ostali mediji me ne zanimaju :D

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 10:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

mogu ti ja unaprijed reći u jednoj rečenici šta će slobo napisati ako se oglasi... :lol: :lol:

"večeras imamo jednog SDS kandidata,dva kandidata SNSD-a a jedan će odustati"...

to ti je njegov mentalni sklop....voli "prenaglašavati boje",kao i ja uostalom ponekad,da bih dodao notu zanimljivosti u priču :D ..ali ne ovaj put

eto,prati pa ćeš vidjeti 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 11:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To mene zanima .. daj prenaglasavanja, daj bajki .. daj svega :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Esmeralda :D

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 11:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
V@nja je napisao:
Upravo to
Zbog same cinjenice da je GO Banjaluka u losem stanju kao sto jeste bitno je ko ce doci na njegovo celo

A glasačka baza?
A činjenica da su izbori za manje od osam mjeseci?

Ovako, ovi izbori sa ovim kandidatima su samo Televisa presenta.
Previše medijski eksponirani, a stranka je koja u Banjaluci? Nit prva, nit druga... 3 odbornika. Nešto so se uništavalo godinama, i to najviše samo od sebe, ne može se popraviti izborom jednog "dobrog" kandidata na to mjesto u situaciji kada je kampanja kod drugih već polako krenula.
A realno, ko je od kandidata "ime" da naglo privuče glasače van baze?
I još kada skontaju da se bez BL ne može napraviti dobar rezlutat na Opštim izborima... Da li će biti SDS-a 2018. godine?

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 12:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Lolly mangup je napisao:
Vesna ja za mene jako los izbor. Znam je jos dok je bila poslanik u NSRS i dok sam i ja bila tamo. Cijelo vrijeme potpino nezainteresovana, samo da se popuni omjer muskih i zenskih poslanika. Da ne iznosim detalje, totalno nezainteresovana.
Da ne spominjem price koje znam lakomosti na novac a u vezi sa svojim primarnim zvanjem koje obavlja.
Ovog decka ne poznajem, slusala sam ga par puta i djeluje mi ok.
Moje objektivno misljenje je da bi on bio dobra opcija za SDS a isto tako uz dobru opoziciju i pozicija bolje radi.
Mislim da je on najbolje rjesenje. Ovo stvarno objektivno kazem. Da li ce se mozda pokazati kao los, to ce vrijeme pokazati. Ali sad mislim da je najbolja opcija.

Zar ima neko u zdravstvu a da nije lakom na novac :D
Vesna je porađala moju suprugu i to predveče sam ,kao i svaki papučar :D ,čekao radosnu vijest hodniku.Bio sam sam u onom velikom holu,jedini lik koji se tu pojavljivao u par navrata je bio Ognjen Tadić (2-3 puta) i svaki put je on nju u nešto žučno ubjeđivao.
Sad,ovo ne mora ništa da znači ali odaje utisak da su iskreni prijatelji,ma šta to značilo.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
To je bila neka ublazena formulacija, nakon razmisljanja sta da napisem a da ne kazem ono sto ne bih trebala.
Naravno da je vecina doktora, ali ovo je ipak malo previse po meni.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 12:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ova Lolly je pocela pisati u Schlagerovom stilu... Prvo medi pa onda hinjski provuce neku info :D

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 15:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

nezvanično informacija - odustao profesor Petković

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 15:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja sam se prethodnih dana naslušao o ginekolozima i o Vesni Ećim sam čuo samo najbolje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]