banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 15:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 14 Feb 2016, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
zerocool je napisao:
Gdje sam ja rekao da nije i on preuzeo? Ali opet je njemu bilo lakse nego Bozicu, em je sad bolja ekipa, em je Bozic dosao nakon Vujosevica.

Rekao si gdje je Dzikic da preuzme ekipu kada je najteze.
Ponavljam najteži trenutak za Partizan u zadnjih 20 godina je onaj dan kada je izgubio od Sutjeske 20 razlike i to su čak i komentatori konstatovali na toj utakmici.Ne znam sta tu nije jasno?Dan poslije toga svi su bili ubeđeni da Partizan gotovo sigurno ispada iz lige.Džile je preuzeo ekipu tada i svaka mu čast.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2016, 12:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa da, teze je bilo Bozicu, krsh ekipa, otisao Vujosevic, frka na sve strane. Ovaj dolazi i odma ugovor od drzave bruka para (ne sjecam se koliko), tad se znalo da ostajete u ligi, pa i da je Bozic ostao. Nema sumnje da je Dzikic bolji trener trenutno, ali ni njega nije bilo da preuzme kad je najveca frka bila, nego ovako dolazi kao heroj, dolaze pare od drzave i ispade Bozic kriv za sve lose sto se desilo, a skoro svi zaboravljate da je on bio tu da preuzme kad niko nije htio.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2016, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ajde pogledaj sastav ekipe Partizana protiv Sutjeske kada smo nabijeni i poniženi i sastav 4 dana poslije kada smo pobijedili pa mi reci jesu to 2 ekipe.Sada druga je priča što je morao Dule otici i ne doći slučajno ni jedan ozbiljan trener.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2016, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Znaci sad ces porediti sve na osnovu jedne utakmice? Aj dobro onda, Bozic je levat, zamalo da upropasti Partizan, dok je Dzikic kombinacija Popovica, Obradovica i Ivkovica.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2016, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Naravno, ne znam u čemu je problem to reći. Božić je los trener i nas je zamalo upropastio dok je Džile dobar trener koji nas je izvukao.Drugo sto vi kao Zvezdaši bi radije gledali Peru na klupi kako nas vodi u propast...

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2016, 13:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
ssaassaa je napisao:
zerocool je napisao:
Gdje sam ja rekao da nije i on preuzeo? Ali opet je njemu bilo lakse nego Bozicu, em je sad bolja ekipa, em je Bozic dosao nakon Vujosevica.

Rekao si gdje je Dzikic da preuzme ekipu kada je najteze.
Ponavljam najteži trenutak za Partizan u zadnjih 20 godina je onaj dan kada je izgubio od Sutjeske 20 razlike i to su čak i komentatori konstatovali na toj utakmici.Ne znam sta tu nije jasno?Dan poslije toga svi su bili ubeđeni da Partizan gotovo sigurno ispada iz lige.Džile je preuzeo ekipu tada i svaka mu čast.

Uopšte nije bitno koliko težak trenutak je bio za Partizan nego koliko težak trenutak je za trenera koji bi sjeo na Duletovu klupu. Jedini koji je imao muda da prihvati Partizan iako je znao da će svi listom biti protiv njega je Pera i zato njemu naklon do poda. Džile je u momentu preuzimanja dočekan kao spasitelj, a da je preuzeo na početku dočekan bi bio kao izdajnik makar imao sve i jednu pobjedu od početka do kraja sezone. I da, Džile je izgleda čudotvorac, diže igračima formu za četiri dana....

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2016, 13:50 
Administrator
Korisnikov avatar

ssaassaa je napisao:
Naravno, ne znam u čemu je problem to reći. Božić je los trener i nas je zamalo upropastio dok je Džile dobar trener koji nas je izvukao.Drugo sto vi kao Zvezdaši bi radije gledali Peru na klupi kako nas vodi u propast...

Loš trener ili ne, jedini je stisnuo petlju i prihvatio klub. Da se pitalo Džileta,krenuli bi u sezonu bez trenera.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2016, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da se pitalo Džileta on ne bi bio trener već neko drugi na početku :lol: ali jbg nije on htio da zamjeni Duleta koji je otjeran.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2016, 14:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Upravo. Pička. Valjda treba Partizan da bude na prvom mjestu, a ne Duletovo prijateljstvo i dobar prijem navijača.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2016, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Partizan nije ni otjerao Duleta već politika.Druga stvar sto je mozda Dzikic moralan čovjek pa nije došao poslije onakvog tjeranja Duleta.Prozivati covjeka da je p... zato sto je moralan i preko nekih stvari ne bi mogao preći ni zasta na svijetu pa ni za Partizan je smijesno. Znam da je to nejasno ciganima koji su presli preko mnogo toga ,promjenili klub,grb,ugasili klub da bi opstali u nekom obliku koji nije ni njima jasan.Jebes to, više sam za to da krenemo iz zadnje lige nego ovo što je FMP CZ uradila ili kako se vec zove klub.Znam da ovo teško pada ali jbg istina je takva.Da ste to uradili i da vas vodi prvoklasni mafijas nema rasprave.Kao i što je Partizan imao neodgovornu upravu godinama koja nije vodila računa o finansijama ali je to sve pokrivala država dok nije došao političar Čovke i te pare preusmjerio u svoj privatni klub.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2016, 14:27 
Administrator
Korisnikov avatar

Moralan je samo zato što nije prihvatio klub odmah poslije Duleta? Onda je Božić nemoralan? Nebitno što ne postoji način da učini nešto što bi poništilo Duletovo tjeranje? Al' si ti zagrizao udicu :lol: Dule je otjerao sam sebe. Način na koji se ponašao zadnjih dve-tri godine ne bi trpio ni jedan klub. Aj da vidimo hoće li moći tako u Limožu.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2016, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Moralan zato što je godinama bio pomoćnik Duleta i zato što ga smatra svojim uciteljem i drugim ocem.Koji je otjeran iz kluba na pravdi Boga od mafijaša iz vlasti.Nema šanse da bi iko moralan to uradio da je na mjestu Dzikica.Pa i Milojevic je to neki dan izjavio da ne bi došao poslije Duleta nakon svega onog što se dešavalo.

Poslednji put menjao ssaassaa dana 14 Feb 2016, 14:53, izmenjena 4 puta

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2016, 14:40 
Administrator
Korisnikov avatar

:lol:
Znači stavlja Duleta ispred Partizana?

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2016, 17:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Не. Ставља пријатеља и учитеља испред свега. И тако би вјерујем поступило 95% нас који волимо Партизан у датом тренутку. Није његова обавеза била да уопште преузме Партизан ове године и да Божић није засрао мотку као што јесте (уз сво поштовање што је преузео џак пун слабог камења у тренутку када то већина није жељела) вјероватно би Џикић сачекао да се сезона заврши.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2016, 17:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
A otkud nekima ovdje to da je Dzikicu ponudjeno da bude trener na pocetku sezone??? (pogledati SOS Kos uz decembra kad je bio gost). Milojevic je bio prvi pik uprave, nije htio. Respekt prema Vujosevicu nije bio jedini razlog. (pogedati SOS Kos kad je bio gost prije 15tak dana).

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2016, 18:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
enc0re je napisao:
A otkud nekima ovdje to da je Dzikicu ponudjeno da bude trener na pocetku sezone??? (pogledati SOS Kos uz decembra kad je bio gost). Milojevic je bio prvi pik uprave, nije htio. Respekt prema Vujosevicu nije bio jedini razlog. (pogedati SOS Kos kad je bio gost prije 15tak dana).

ne mogu da vjerujem koliko ljudi pisu a niko da nadje bilo kakav link ili bilo sta gdje je dzikic odbio partizan na pocetku seznone ili link gdje je dzikicu nudjeno da bude trener.nudjeno je milojevicu,covjek odbio i to je to

jebote dva mjeseca pisete isto i onda se pojavi encore i sa jednim ovakvim postom vam spusti

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2016, 14:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
http://www.sportske.net/vest/kosarka/zvezdin-bivsi-centar-najavio-dolazak-u-partizan-253509.html

8)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 21:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ima li gdje kakav strim?

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2016, 16:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Dogovorili ste centra

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2016, 17:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Imena kolega, imena?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]