banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 12:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 322 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Feb 2016, 11:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Govori nam o tom da nam je država u q, privreda, ekonomija etc.
Radiće taj TC, ne brinem se ja ali oni koji imaju para, njima nije problem da odu u ZG, Ljubljanu, Beč, Milano....a oni koji nemaju, ne idu više ni u Zenit.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2016, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Nes je napisao:
Jbg...ne kontam kakve KC ima veze sa shoping centrom...Za lijekove I KC trebas otici u Monako, ides do Novaka Djokovica I vidis da jedan bivsi/sadasnji minister zdravlja ima stan u Monaku odmah pored ND...e to se zove banana-drzava...kao Kongo ili ZAIR...
Nego da se vratimo na temu...ne kontam ljude sto su protiv svega..ne treba nam shoping centar, ne treba nam autoput, ne treba nam skola....daj nam samo Facebook I platu od 2500 € I onda cemo poceti da radimo I zivimo...a do tad...moze I kladionica

Pa ti takvi poput ministra i prave ovakve zgradurine. Naravno iz svog džepa, al u Limburgu. I naravno neće baje koje to grade od sebe napravit komunikaciju bolju do istog, neg ćeš se nabijat u čepove svaki dan.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2016, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Blackrose je napisao:
Govori nam o tom da nam je država u q, privreda, ekonomija etc.
Radiće taj TC, ne brinem se ja ali oni koji imaju para, njima nije problem da odu u ZG, Ljubljanu, Beč, Milano....a oni koji nemaju, ne idu više ni u Zenit.

И то је то. Али ови што имају пара да макар повремено оду у тај нови ултра-мега-гига шопинг центар неће да се измакну и погледају ситуацију с тачке гледишта оног који нема ни за хљеб и млијеко. А нема јер нема посла. А таквих је много више него оних који имају. Ал' како рекох углавном се тешко одмакнути од самог себе.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2016, 11:37 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Taj City centar kad se otvori zatvoriće sve ostale u BL. Ništa grad neće dobiti sa njim osim par low budget brendova (C&A, H&M), a i to je pitanje.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2016, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Неће град ништа ни изгубити. Ту је свакако неискоришћен простор, који је чак ругло у сред града. И сада се јави неко и вели ево ја ћу својим парама да направим ту нешто смислено. Што да не? Град ће барем добити разне накнаде и слично, а ја бих га још натјерао да направи честите прилазне путеве.
Е сад, хоће ли се њему то исплатити на крају? Хоће ли успјети довести све те силне брендове? Искрено, пуца ми нека ствар.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2016, 15:24 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 11 Feb 2016, 17:10
UPRAVO TAKO! Sve je bolje nego da se nista ne radi...neka se pravi, otvara- zatvara itd....neko ce dobiti platu dok se to izgradi a neko kad pocne raditi....I tako dok se ne zatvori...na kraju taj investitor sam rizikuje 10-15 mil KM- pa valjda bi on trebao prvi da zna da li u BL treba shoping ili ne...

Nego, da li ima neko pouzdane informacije sta se desava u gradu povodom ovoga? Sta bi sa Delta City? Nista?

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2016, 17:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
_зока je napisao:
Taj City centar kad se otvori zatvoriće sve ostale u BL. Ništa grad neće dobiti sa njim osim par low budget brendova (C&A, H&M), a i to je pitanje.

Znajući naš shopaklook ti brendovi neće biti jeftini. H&M i C&A su jeftiniji u Krakovu nego u Sofiji baš uporedio cijene jer sam bio u oba grada u velikim tržnim centrima. Što veća ciganija veće i cijene....

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2016, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Klajv_Biksbi je napisao:
Неће град ништа ни изгубити. Ту је свакако неискоришћен простор, који је чак ругло у сред града. И сада се јави неко и вели ево ја ћу својим парама да направим ту нешто смислено. Што да не? Град ће барем добити разне накнаде и слично, а ја бих га још натјерао да направи честите прилазне путеве.
Е сад, хоће ли се њему то исплатити на крају? Хоће ли успјети довести све те силне брендове? Искрено, пуца ми нека ствар.

Ti stvarno misliš da će investitor pride odraditi proširenje x2 od kampusa (toplane) do centra i te grdosije, bulevarom sa 2 trake u jednom smjeru?? Ostaviće rupe na asfaltu koliko ih zabole, a ovi degenerici za kormilom grada će samo popuniti vlastiti džep i kukat kako nije bilo para.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2016, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Je li tema trzni centar ili nesposobnost gradskih otaca?

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2016, 17:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa ne ide jedno bez drugog.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2016, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne ide kod nas nista bez politike. Ne bi tom logikom covjek smio zucnuti.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2016, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Nes je napisao:
UPRAVO TAKO! Sve je bolje nego da se nista ne radi...neka se pravi, otvara- zatvara itd....neko ce dobiti platu dok se to izgradi a neko kad pocne raditi....I tako dok se ne zatvori...na kraju taj investitor sam rizikuje 10-15 mil KM- pa valjda bi on trebao prvi da zna da li u BL treba shoping ili ne...

Nego, da li ima neko pouzdane informacije sta se desava u gradu povodom ovoga? Sta bi sa Delta City? Nista?

Nazalost upravo tako nije!!

Prica, nek se samo gradi bit ce posla je jako pamenta i obecavajuca. :roll:

A i to uvezi stranih investiranja.
Neki altruista ce doci da "investira" pare ovdje i da zaradi a uz to boze moj kao kolaterala eto
zaradit ce i domaci plebes a i domace firme. On u stvari i dolazi tu zbog toga da zarade domace firme a ne njegovi dobavljaci i njegovi kontraktori. Sta ima tu lose jel???
Dobro njemu - Dobro nama situacija. :wink:

A u krajnjoj mozda i izgubi ali ko ga j... to je njegov kes.

Ma da nece bit!!!
Ovi sto guraju kesovinu i investicije su samo takvi imbecili i rade po ovom obrazcu hajmo pa sta bude sav rizik po meni. Don't worry be happy ...

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2016, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na temi govorimo i o vjerovatnom efektu ako se ovo izgradi, a to što se žmiri na korupciju i lopovluk je vaistinu za drugu temu.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2016, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Pozitiva je sto ce od onoga prostora napraviti nesto, jer zjapi prazno i ruglo je da se ne lazemo. S druge strane, desice se ono sto ja ne mogu da skontam.. otvorice opet sve iste radnje koje vec postoje u BL. I u te radnje ce ubaciti neke kolekcije koje su skuplje plus ove koje vec imas u nekoj od radnji u konzumu ili gradu negdje. Skupih radnji vec imas, poput Tom Tailora, xyz.. tako da nam ostaje sport vision, mango.. mozda jos jedan new yorker, aj znaj.. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2016, 18:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

supersonic je napisao:
Skupih radnji vec imas, poput Tom Tailora, xyz.. tako da nam ostaje sport vision, mango.. mozda jos jedan new yorker, aj znaj..

To su samo kod nas skupe radnje. U normalnim zemljama je to srednja klasa garderobe i dosta je pristupačnije.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2016, 18:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Onaj prostor nije vlasnistvo grada vec auto skole....auto skolu kupio Luburic i on sa nekim suinvestitorima gradi to.....

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2016, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Moje mišljenje je da već imamo tržne centre na dobrim lokacijama, i da ćemo sa ovim samo zatrpati ionako zagužvan Centar 1 i ceste. Da je ljepše ga vidjet od onog što je već tamo, jeste, ali po koju cijeni?

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2016, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
nepokoreni je napisao:
supersonic je napisao:
Skupih radnji vec imas, poput Tom Tailora, xyz.. tako da nam ostaje sport vision, mango.. mozda jos jedan new yorker, aj znaj..

To su samo kod nas skupe radnje. U normalnim zemljama je to srednja klasa garderobe i dosta je pristupačnije.

Dal je do nas ili ne, ne znam.. ali brate, udjoh tu proslo ljeto i one sminkerske polu patike-cipele 600 i nesto maraka.. Jos meni momak sto radi tamo kaze " brate, sto je najgore ima ljudi koji to kupuju "
I upravu si za to sto kazes, jeste.. srednja je klasa garderobe, ali ja se baziram sad na nas, i ovdje je to luksuz. A sto je najgore, vecina tih stvari ne vrijede ni upola kolika im je cijena trenutno, ali jebiga..

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2016, 18:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zato što imamo nepismene debile i kompleksaše u ovom betoniranom selu :angry1: Ja imam Tom Tailor jaknu od brušene kože, jako kvalitetna i udobna, plaćena je 200 eura u Austriji, kod nas ista takva 860 KM :roll: i na sniženju možda da je sniženo u vr' glave 100 KM. Dok je ovaca biće i makaza.... :angry3:

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2016, 20:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ta jakna orošava, pa vrijedi svake marke :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 322 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]