banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 19:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 120 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2005, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Ja se samo nadam da nece opet biti corba,bilja krstic,balkanika i vlatko stefanovski.
Da me pogresno ne shvatite,cijenim i postujem navedene pjevace i grupe i slusam njihovu muziku ali su malo dosadili,svake godine su tu...
A koga bi volio cuti... hm... Balesevica ? Olivera ? :) :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2005, 23:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 18:43
Dino Merlin ,Balasevic,Cola

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2005, 00:17 
Merhaba je napisao:

Veze s vezom:
[politika-delete]
3. za Colu je to premalo desavanje

---
Zovite npr. Negative - imaju novi Album, a koliko se sjecam nisu bili proslo ljeto, nego 2003-e
Dalje, mozete zvati neki od ovih reggae bendova kad se vec publika lozi na to... Ali ne bi bilo lose i neki zesci bend, ALI NIKAKO NIGHT SHIFT!
Bend koji nije dugo ovde bio je Zabranjeno Pusenje (Neletovo naravno).

Najbitnije je da se domacim bendovima pruzi puna podrska, i da se sto vise mediji zainteresuju za njih.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2005, 00:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
1. BJESOVE! - zbog njih i 20+ maraka dajem ako treba
2. 357 - isto kao pod 1
3. ramba opet - kao 1 i 2, samo duplo
4. darkwood dub - stvarno ih odavno nema
5. d.a.b. - isto tako
6. sunshine
7. atheiste - zbog zajeba prosle godine
8. rundeka ako je ikako moguce
9. shumski - super su zvucali par godina ranije
10. urban - od puba je puno proslo
11. DLM
12. obojeni program
13. blazu

itd...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2005, 01:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Avg 2004, 13:52
prvo da se zahvalim sto jos uvek imate zelja.... :D ....
znate kako ja bih stvarno volela kad bi uspeli da dovucemo nekog velikog ....ali racunajte da nam budzet ogranicava mnogo toga...a sto se tice ponavljanja programa...ima isto veze a budzetom...jer to su neke grupe koje racunaju na dolazak i samim tim nam izadju u susret...jest` da se ne pretrgnu ...ali i to je nesto....
zbog tog ponavljanja sam i postavila temu...cisto da vidim sta se trazi...jer mi mozak vise ne funkcionise kad je sastavljanje programa u pitanju...znate ono "napravi kucu sa tri cigle"...

nadam se da cete nastaviti da dajete predloge...i time mi malo olaksate posao...hvala vam puno...na leto se vidimo...nadam se...

P.S. sto se tice pocetka ovogodisnjih igara...najverovatnije ce pocet za vidovdan (28. jun)...ili tako pocetkom jula....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2005, 01:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Mar 2005, 17:19
pa jos uvijek nisam dobila odgovor na svoje pitanje: kada se odrzavaju banjalucke ljetnje igre?

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2005, 01:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

sylver je napisao:
mackica33 je napisao:
sta bi voleli da vidite ove godine na banjaluckim letnjim igrama?
neku grupu? predstavu?
pomozite ....tu smo zbog vas...pa dajte predloge

Tebe, npr. 8)

pa ...sylver...mene i ovako vidjas svake letnje igre...naravno ako dolazis na Kastel...mislila sam na nesto novo.... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2005, 02:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Od bendova npr. Abonos, Demether, Draconic, Moondive, Alogia, Claymore, Hetera ili Tornado (ako bude išta od okupljanja nove postave 8) )

Isto tako bilo bi zakon da se odradi neka dobra psy-trance žurka, npr. da dođe ekipa Goasapiens-a, jer takvo nešto u BL još nije viđeno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2005, 02:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

djevojka je napisao:
pa jos uvijek nisam dobila odgovor na svoje pitanje: kada se odrzavaju banjalucke ljetnje igre?

napisala sam ....pocinju najverovatnije za vidovdan 28. juna i trajace kao i uvek mesec i po do dva...to se ne zna jos...zavisi od budzeta...programa...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2005, 04:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
Merhaba je napisao:

joj merhaba kakav si ti kralj :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2005, 15:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Warrior of the Light je napisao:
Od bendova npr. Abonos, Demether, Draconic, Moondive, Alogia, Claymore, Hetera ili Tornado (ako bude išta od okupljanja nove postave 8) )

Isto tako bilo bi zakon da se odradi neka dobra psy-trance žurka, npr. da dođe ekipa Goasapiens-a, jer takvo nešto u BL još nije viđeno...

U kom ti svijetu zivis covjece?!! :tard:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2005, 15:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 18:43
I_am je napisao:
Merhaba je napisao:

joj merhaba kakav si ti kralj :D

Stooo? :wink:
Zar nije bolje jedan ali pravi gost nego stotinu( koje su neki naveli )losih koje niko nece ni gledati :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2005, 17:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
Kad vec mastamo, ja bih voljela vidjeti/poslusati Lenny Kravitz-a ili Bruce Sprinsteen-a...ono koji god bio ja prezadovoljna :D
A realne zelje bih ogranicila na Negativ, Aleksandru Radovic... Ninu Badric zasto da ne?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2005, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19

e stvarno gdje ti zivis. mislim ok je ako neko slusa te bendove ali ne bi prodali ni 50 ulaznica (svi zajedno). poenta svake manifestacije je da se barem ostane na nuli ako se ne moze zaraditi. to bi bio momentalni bakrot. sumnjam da bi pokrili troskove struje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2005, 01:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mangia je napisao:

e stvarno gdje ti zivis. mislim ok je ako neko slusa te bendove ali ne bi prodali ni 50 ulaznica (svi zajedno). poenta svake manifestacije je da se barem ostane na nuli ako se ne moze zaraditi. to bi bio momentalni bakrot. sumnjam da bi pokrili troskove struje

Sve su to srbijanski bendovi i ne mislim da bi bio veliki problem dovesti bar neke-napraviti nešto kao "Metal Night". To što su underground grupe ne znači da su nepoznati i da bi odziv publike izostao (ti kažeš da svi zajedno ne bi prodali ni 50 ulaznica, a večeras je samo u Cedubalu bilo preko 150 ljudi na koncertu potpuno nepoznatih metal bendova)

A što se tiče psy-partija, vrijeme bi bilo da se i u Banjaluci čuje nešto pametno od elektronske muzike, a ne samo smrdljivi house. Mislim, moguće da bi odaziv ljudi na metal koncert bio manji, ali bi na party došlo bar nekoliko stotina...

Poz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2005, 23:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
mangia je napisao:

Sve su to srbijanski bendovi i ne mislim da bi bio veliki problem dovesti bar neke-napraviti nešto kao "Metal Night". To što su underground grupe ne znači da su nepoznati i da bi odziv publike izostao (ti kažeš da svi zajedno ne bi prodali ni 50 ulaznica, a večeras je samo u Cedubalu bilo preko 150 ljudi na koncertu potpuno nepoznatih metal bendova)

A što se tiče psy-partija, vrijeme bi bilo da se i u Banjaluci čuje nešto pametno od elektronske muzike, a ne samo smrdljivi house. Mislim, moguće da bi odaziv ljudi na metal koncert bio manji, ali bi na party došlo bar nekoliko stotina...

Poz

Veze ti nemas, evo ja koji ne pratim tu scenu pretjerano od svih ovih bendova i onih neki dan u cedubalu samo sam cuo za Entreat (znaci otprilike poznajem te bendove kao prosjecan ne-metalac). Drugim rijecima ne bi ti doslo vise ljudi nego u cedubalu, odnosno bio bi uspjeh ako bi doslo 200 ljudi - sto je krajnje nedovoljno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2005, 02:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Draco_Malfoy je napisao:

Veze ti nemas, evo ja koji ne pratim tu scenu pretjerano od svih ovih bendova i onih neki dan u cedubalu samo sam cuo za Entreat (znaci otprilike poznajem te bendove kao prosjecan ne-metalac). Drugim rijecima ne bi ti doslo vise ljudi nego u cedubalu, odnosno bio bi uspjeh ako bi doslo 200 ljudi - sto je krajnje nedovoljno.

Pa ne bih rekao da "pretjerano pratiš scenu" ako nisi čuo za Alogiu i Tornado... Koliko pratiš srbijansku metal scenu uopšte?

Moglo bi da dođe oko 150-200 ljudi koji to slušaju, i još toliko koji nisu previše u tom fazonu, ali će doći jer je festival, jer su oni "underground", "jer se ništa drugo ne dešava u gradu..." ili iz nekih sličnih razloga-znači ukupno 300-400 ljudi, što nije malo (znalo je biti i manje), ali opet nije ni previše.
OK, ako je organizatorima cilj da im pola grada dođe na kastel, mogu napraviti nešto kao "Rock-Metal-Itd. Night", pa da dovedu i neke poznate mainstream bendove (Eyesburn možda ili tako nešto), a da pored njih u toku te večeri svira i neki od navedenih bendova (pa nek ljudi čuju i prosude šta je bolje)...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2005, 02:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Eyesburn.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2005, 08:04 
mackica33 je napisao:
sylver je napisao:
mackica33 je napisao:
sta bi voleli da vidite ove godine na banjaluckim letnjim igrama?
neku grupu? predstavu?
pomozite ....tu smo zbog vas...pa dajte predloge

Tebe, npr. 8)

pa ...sylver...mene i ovako vidjas svake letnje igre...naravno ako dolazis na Kastel...mislila sam na nesto novo.... :wink:

Ja te jos ne vidih. Morala bi biti upecatljivija, nekako :wink:

Kad su 'igre' u pitanju. Dosta je vise ovih grupa tipa: DLM, MZK, FZP i slicnih deraca. Koliko ja shvatam ovo nije festaval alternativnih grupa, vec zabava za siroke narodne mase. Ne mislim da treba biti narodnjaka, vec izvodjaci koji mogu privuci razlicit profil ljudi, a da pritom spadaju u red kvalitetnije muzike.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2005, 14:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Feb 2005, 00:02
Kemal Monteno i Balasevic!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 120 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]