banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Mar 2005, 23:15 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Sep 2004, 11:26
Pozdrav

evo ovim putem najavljujem koncerte koji ce se desiti u Banjaluci, ovog proljeca. To su bendovi koje dovodim na turneje koje ce se desiti od aprila do juna.

1. 02.aprila (subota) u Kastri održaće se koncert sastava THE VIOLET HOUR (Kopenhagen, Danska); http://www.playrec.dk/theviolethour
Bend svira muziku sa uticajima Neil Younga, Leonard Cohena. Totalno lagana i opuštena svirka. Ulaz će vjerovatno biti besplatan. Ako želite isti bend da pogledate prije koncerta u BL, to možete uraditi u četvrtak u Prijedoru/klub "BROZ" ili petak u Gradišci/klub "Alponte"

2. 06 ili 07.maja (petak ili subota), održaće se koncert Danskog benda BARRAHEAD http://www.playrec.dk/barrahead. Koncert koji će vjerovatno oduvati sve koji budu prisustvovali koncertu. Furiozni trio. Neki koji su slušali kažu da bend zvuči kao spoj Pepersa, RATM, Sonic Youtha i alternativnog popa.
Koncert će se vjerovatno održati u GETO klubu, a ulaz će biti oko 3-4 KM.

3. 07.juna (utorak) u Banjaluci će nastupiti francuski sastav D*AQUI DUB iz Marseja. Bend svira opasnu mješavinu garažnog roka, daba, etna i gruva. Još uz to, tonac im je legenda (radio zvuk bendovima poput Joy Division, The Fall) a pjevaju na oksitanskom jeziku/spoj grčkog portugalskog, francuskog i arapskog. Što se tiče prostora, bićete naknadno obaviješteni!

-još neke najave:
12.avgust-moguća svirka na Kastelu/5 francuskih bendova/muzički stilovi-dub, reggae, ska, funk-hc
Jesen/gostovanje benda Hosenfefer (Kosovska Mitrovica sa bubnjarom iz benda IZOLANTI)-odličan garaž-pank bend
i još puno puno toga....

U potpisu:
Koncertno promoterska agencija "REPETA" :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2005, 23:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ti najavi za chitavu godinu, ne samo za proljece... :D E a kako si tako upucena? :D I shto tek u avgustu dolaze ti reggae-dub? 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2005, 23:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Lisa_Simpson je napisao:
Ti najavi za chitavu godinu, ne samo za proljece... :D E a kako si tako upucena? :D I shto tek u avgustu dolaze ti reggae-dub? 8)

Mislim da je Vuka musko, a drugo - zar nije vise dosta tih demo bendova iz francuske na razmjeni ili humanitarnim tour-ovima... :(
Daj neki jak bend...

Vrh

Tema posta: Odgovor
PostPoslato: 13 Mar 2005, 23:58 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Sep 2004, 11:26
Samo da kazem da ovo nisu nikakve ni razmjene ni humanitarne fore.
Sva tri benda su jako jako kvalitetni, u što ćeš i sam da se uvjeriš ili nećeš-Do tebe je!

Šta uopšte znači jak bend?!

Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2005, 00:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hhahahha, ma Francuza koji sviraju reggae nikad dosta... :lol: Dosta vishe Draco_Malfoy s tim tvojim opaskama... Povuci se sa estrade malo... :lol: :D i idi slushaj reggae... :D 8) :rainbowafro: :rr: :toothy2: :hippy2:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2005, 00:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Lisa_Simpson je napisao:

pa mozda
Citiraj:
U potpisu:
Koncertno promoterska agencija "REPETA"

zbog ovoga :)

Vrh

Tema posta: Re: Odgovor
PostPoslato: 14 Mar 2005, 14:06 
Vuka iz Mostara je napisao:
Samo da kazem da ovo nisu nikakve ni razmjene ni humanitarne fore.
Sva tri benda su jako jako kvalitetni, u što ćeš i sam da se uvjeriš ili nećeš-Do tebe je!

Šta uopšte znači jak bend?!

Pozdrav

Pa npr. jak bend je U2 u Sarajevu. :)
A zadnji ok bend kojeg je neko doveo ovamo svirati je bio jos davni heide roses (ili kako se vec pise)...
Kad spomenu francuze, oni bendovi iz francuske npr. u kicu prije godinu i po su bili bas losi, kao uostalom i vecina slicnih koji su dolazili.
Dobro, nije bio los Elvis Jackson, ali posto su oni iz SL. ne racunam ih kao 100% strani bend...
Dakle dosta sa tim no-name bendovima sa strane, to mi dodje gore nego masa tezgarosa iz Srbije, koji znaju cesto obitavati ovde, a neki cak pustili i korijenje.
Forumla za ove prostore je: forsirati sto vise domace bendove, koji su uvijek u drugom planu (a pod forsiranjem nikako ne mislim da nasim bendovima treba biti kul sto sviraju kao predgrupe raznim bendovima sa strane sumnjivog kvaliteta), a uz to dovoditi samo jace i poznatije bendove sa strane - ako to ne moze, onda bolje nikakav bend sa strane, a puno svirki domacih grupa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2005, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
u kafe baru "Do zore" pjeva Plavi andjeo i Derventske lole .. samo ne znam datum

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2005, 15:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2005, 12:01
mangia je napisao:
u kafe baru "Do zore" pjeva Plavi andjeo i Derventske lole .. samo ne znam datum

Obavezno na to ici ubio bi se kada bi to propustio.
Derventske lole.......uhhhhhh vokal kida, uvek dobra atmosfera na koncertima Lola...... :headbang:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2005, 19:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Drragac je napisao:
mangia je napisao:

Obavezno na to ici ubio bi se kada bi to propustio.
Derventske lole.......uhhhhhh vokal kida, uvek dobra atmosfera na koncertima Lola...... :headbang:

ide vako nesto..
"Zeno mojaaa ajmo ratovatiiii,
dosta mi je tvoje politikeeeeeee!!"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2005, 02:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma, ljudi ja sam zeljna koncerata... Nisam bila nigdje od Psihomodo Popa, ja mislim... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2005, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...neka neka.... svira se svira se.... a u avgustu plus plus cetrdeset cetrdeset... joj joj :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]