banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 21:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Dec 2015, 20:25 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Vlast je slatka pa ublaži ukus govana koje jedu.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2015, 17:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
8)
Citiraj:
Емирати су другачији од остатка свијета. У њима живи око милион и по Емираћана и близу седам милиона странаца. Ми смо мањина у својој земљи, али то нам не смета. Позивамо и друге да дођу у нашу земљу, да ту раде, улажу свој новац, да нам буду комшије. Ниједна земља на свијету, па ни БиХ, не може се развијати без страног капитала. БиХ су потребна нова радна мјеста, али, гледајући на свакодневицу у овој земљи, још увијек у главама људи је присутно ратно вријеме. Никако тога да се ослободе, иако је од рата прошло двије деценије. Овдашњи људи морају се ослободити старих навика. Када неко овдје дође и хоће да купи кућу или нешто друго од имовине наилази на бројне препреке, што за нас изгледа чудно јер смо отворени према цијелом свијету. Богата смо држава, а БиХ сиромашна и затвара врата странцима и њиховом капиталу. Ово је лијепа земља, али се у њој мора више радити. Бизнисмени из Емирата желе да улажу у БиХ, али у нашој земљи се скоро ништа не зна како то урадити. Овај регион нема своје промоције - рекао је Shcikh Mohammed, додавши да се, ипак, у посљедње три године нешто примијенило када је ријеч броју оних који из Емирата као туристи долазе у БиХ.

Slika :D

http://www.opstinasokolac.net/index.php ... Itemid=240

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2015, 19:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ja za sebe mogu reci da sam skromni i mali be-ha izvoznik u Dubai, a nisam u SDS-u. Znaci, moze se i bez politike :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2015, 15:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ovo je tajni Bosicev plan da se ukloni Obren :D

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Tu ... ica/345729

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2015, 18:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
Slika

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2015, 18:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
:lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2015, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
:lol:

kakav kralj :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2015, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
:lol: :lol: :lol: vala i zasluzio je sosovac da mu se malo sukne

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2015, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Емирати су другачији од остатка свијета. У њима живи око милион и по Емираћана и близу седам милиона странаца. Ми смо мањина у својој земљи, али то нам не смета.

Наравно да им то не смета када добар део те већине (Африка, Азија) третирају као робове.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2016, 03:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Оптужнице против бивших српских функционера из Добоја (ВИДЕО)
Уочи Нове године, оптужнице против Срба. Против четворице Добојлија, Милана Нинковића, затим бившег члана Предсједништва БиХ Борислава Паравца, Андрије Бјелошевића и Милана Савића, Тужилаштво БиХ подигло је оптужницу за ратне злочине над бошњачким и хрватским становништвом на подручју Добоја и Теслића од маја 1992. до краја 1993. године.

Истрага је започета још у Хашком тужилаштву, након чега је предмет прослијеђен на процесуирање Тужилаштву БиХ. Најопсежнију оптужницу на овом подручју, Тужилаштво је послало на потврђивање Суду БиХ.
Оптужене Милана Нинковића, Борислава Паравца, Андрију Бјелошевића и Милана Савића, Тужилаштво БиХ терети за организоване нападе војске, полиције и паравојних формација на насеља и села настањена бошњачким и хрватским становништвом, приликом којих су цивили убијани, заробљавани и одвођени у логоре.
Према ријечима Бориса Грубешића, портпарола Тужилаштва БиХ, у оптужници се наводи да је на више локација на подручју ова два града почињено убиство више стотина особа.
Паравац је у то вријеме био предсједник, а Нинковић члан Кризног штаба општине Добој, Бјелошевић начелник Центра служби безбједности Добој, док је Савић био његов замјеник. Јавност чуди подизање оптужнице након толико година, као и чињеница да је Борислав Паравац својевремено прошао све провјере, прије него што је изабран за члана Предсједништва БиХ. Милан Нинковић у телефонском разговору за РТРС каже да је изненађен оптужницом с обзиром на то да истрага, према његовим сазнањима, није завршена.

У Борачкој организацији РС су огорчени. Кажу, након процесуирања републичког и војног руководства пред међународним судом стара пракса умножавања оптужница наставља се и пред Судом БиХ.
Миломир Савчић, предсједник БОРС, каже да је очигледно да је сада дошло до фазе када се иде на руководства општина, регија, истичући, да се тако по ко зна који пут поставља питање до када ће то трајати.
Изненађење не крију ни грађани Добоја. Наводе да је очито да су судови сврстали на једну страну и да се суди само Србима. Истичу, да је то, срамота и да не прихватају.
Тужилаштво БиХ најављује да ће кривицу и одговорност оптужених доказивати позивањем свједока и стручних вјештака.

Mislim da je BiH jedina država na svijetu koja sudi svojim predsjednicima, Momčilo Krajišnik, njemu je suđeno u Hagu, Mirko Šarović, Ante Jelavić, Dragan Čović, mali Perica kad bude učio noviju istoriju BiH ništa fino neće imati pročitati, za razliku od malog John iz Minesote, koji može biti ponosan od Washingtona do Obame. Mrlja i na SDS, opet, ali ako su zaista krivi neka odgovaraju.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2016, 10:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Mrlja i na SDS, opet, ali ako su zaista krivi neka odgovaraju.

Možda je mrlja na SDS,ali na Tesliću se nije događalo samo to što piše u članku,već između ostalog i ovo.Odgovarao nije,naravno niko.

http://svemirac.com/slike/2011/09/otkri ... m-glavama/

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2016, 14:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

SDA - nekad i sad

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2016, 16:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

kaza stevandic na atv prije neko vece, kako on nije ni pozicija ni opozicija, a adam sukalo ga pozvao na tv duel, a ovaj odbio

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2016, 05:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:

Umro Velibor Ostojić

Sarajevo-x.com
25.7.2009 u 18:20
Slika
Bivši potpredsjednik Vlade Republike Srpske, Velibor Ostojić preminuo je sinoć u Užicu nakon teške bolesti javila je agencija SRNA.
Umro Velibor Ostojić
Velibor Ostojić rođen je 8. avgusta 1945. godine u Čelebićima kod Foče. Završio je Filozofski fakultet u Sarajevu, odsjek književnost. Prije rata radio je kao lektor na RTV Sarajevo.

Bio je član skoro svih ratnih vlada RS, gdje je obavljao dužnost potpredsjednika Vlade, ministra nauke i obrazovanja RS i ministar informisanja. Bio je i predsjednik Izvršnog odbora Srpske demokratske stranke i bliski saradnik Radovana Karadžića.

Ostojić je bio osumnjičen za zločine počinjene na području Općine Foča 1992 godine, a prema riječima direktorice Fonda za humanitarno pravo Nataše Kanidić, 'Ostojić je najodgovroniji bivši funkcioner Republike Srpske za zločine u Foči'.

U Foči je bilo 14 mjesta u kojima su držani zatvorenici, od kojih je najznačajnije Kazneno-popravni dom, u kojem se nalazilo 700 zatočenih. Od tog broja, 322 ih je ubijeno.

Velibor Ostojić se Iz politike povukao u julu 1999. godine, nakon čega se preselio u Srbiju. Biće sahranjen u utorak, 28. jula u Užicu.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=jPSE6f4ROvo[/video]
[video]http://www.youtube.com/watch?v=90ue3w_r3FQ[/video]

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2016, 15:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Očekivanja u 2016...

Po meni,godina Dragana Mektića...

Niko u ovoj godini neće imati takvu priliku kao on....

Da od ružnog pačeta,postane lijepi bijeli labud,kao u onoj bajci...

Sad trenuto,11 januara 2016,on većini djeluje kao jedan polupismeni aparatčik,prilično neelokventan,bez ikakvog osjećaja za gender senzitivnost i manire...

Ako uradi ono što mislim da hoće,za godinu dana će biti priča "nije važno ko kako priča,već ko šta radi...dosta nam je bilo ovih slatkorječivih sa obećanjima...lažnim"....

Ako uradi ono što ja mislim,ne samo da će preuzeti Srpsku Demokratsku Stranku nekad,već će ga narod slaviti kao nekoga ko mu je vratio nadu i potvrdio onu "možeš kako hoćeš,ali ne možeš dokle hoćeš"....

Nisam ni glup ni naivan,znam da su već neki zategli na tastaturu da otkucaju "ako mi on treba vraćati nadu,onda bolje da i nemam nade"

Ali ipak....namjerno njega apostrofiram,boli me ćošak za podsmješljive postove na forumu...

Dragane,Bog jednom pruža priliku....Nećeš 17 puta biti u ovakvoj poziciji,i ako ne pokažeš drugo lice politike,ako ne vratiš mrvu optimizma ovom narodu,zakačivši i nekoga od "naših ko je to zaslužio",2017-te te se niko neće ni sjećati...Ili će te se sjećati kao nekoga ko natčovječanskim naporom povezuje početak sa krajem rečenice...

Toliko...

Ne trebam ni reći da bi to odlučilo i ne samo sledeće izbore,već i narednih nekoliko....

Na replike odgovaram na kraju 2016,kad vidimo u koju je krajnost od ove dvije otišao,a ne danas :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2016, 15:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Samo ću reći da će on od ružnog pačeta postati jedan obični bibac. Eto toliko, hvala. :D Pa se čujemo pred kraj godine.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2016, 15:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sto bi rekli u pesmi: prodje od tad 13 bajrama...

Pamtim to kao da je bilo danas, kada je babo Slager pricao kako pada vlada u roku od sedam dana i Dodik ili bezi preko granice ili ide u haps...

Slager sta bi sa time...

Vidim sada dajes rok od godinu dana

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2016, 15:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Мектић? Мектић?!? :lol: :lol: :lol: :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2016, 15:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Počivaj u miru,Velibore. :(

Jbt život,ne bih ni znao da sad ne iščitah ovo što ste pisali zadnjih dana :( ...toliko o našim medijima :(

Jedan od onih koga je malo ko od običnih ljudi volio. Za ove mlađe,ne znam kako da ga dočaram....Možda kao ovo,što se u OHR,od prvog dana smjenjuju bildt,westendorp,incko,scwarc-shiling,paddy ashdown,lajcak,petric i kompanija iz raznoraznih kozojebskih zemalja,ali od prvog do zadnjeg im je potpredsjednik AMERIKANAC!!!

Tako je i SDS smjenjivala premijere tokom i nakon rata kao na traci (raznorazni kozići,kasagići,kličkovići.lukići i co),a on je uvijek bio Potpredsjednik...ili tako nesto...siva eminencija....

Poslednji put menjao Schlager dana 11 Jan 2016, 15:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2016, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Samo ću reći da će on od ružnog pačeta postati jedan obični bibac. Eto toliko, hvala. :D Pa se čujemo pred kraj godine.

I da dodam: Zaključaj onaj ormarić sa viljamovkom! :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]