Vuk_BL je napisao:
auto servis Nuić je napisao:
Nuić servis u krugu Čajaveca, servisira sve vrste vozila,vrlo povoljne cijene.Dosta poslova se odradjuje a ne naplaćuje ukoliko kupite recimo filtere i ulje,besplatna je ugradnja isto tako za kočnice (osim pakni) amortizeri , gume .....Ako neko ima negativno iskustvo volio bih da čujem.
Ako si se vec registrovao da bi se promovisao, onda fino ponudi kupone za forumase(mali popust cisto simbolike radi) pa neka odu vidjeti da li ovo sto pises drzi vodu u praksi

Naravno namjerno je bačena rukavica,ponajmanje radi promocije,jer hvala bogu posla ima i bez reklame na forumu. Više je težnja da se čuju negativna mišljenja i kritike koje prihvatamo ako su opravdane i ne samo kritike već i reklamacije. Za sve što uradimo dajemo godinu dana garancije u pisanoj formi. A što se tiče "KUPONA" kako ti reče, naravno da već odavno imamo lojaliti kartice koje se otvaraju pri prvom poslu vrijednosti preko 100 KM, a za svaki naredni posao kupac,pa tako i forumaš ima 10% popusta na sve dijelove.
Hertzog je napisao:
Menjao prosle godine gume kod njih/vas i sjebali mi ratkapu, koja je na kraju i otpala dok sam dosao do kuce (500 m od servisa), a cini mi se i da je menjanje guma za marku skuolje nego na drugim mestima... Ako su takve cene i u usluga u svim popravkama, neka hvala...
Mislim da ti priča malo ne "drži vodu " ...za sve poslove dajemo garanciju,mogao si se lijepo vratiti u servis i ako je učinjenja šteta u istom ona bi ti bila nadoknadjena. Cijeli servis je opremljen sa kamera i bilježi se svaki detalj i svaka radnja koja je odradjena. A što se tiče ratkpa naredjeno je da se sve ratkape dodatno učvrste plastičnim vezicama,pa mi je čudno da baš tvoja nije. Ipak ostavljam mogućnost da se to zaista i desilo,medjutim sve je provjerljivo i trebao si se vratiti. A za kupljene gume kod nas montaža i balans je besplatan. Ukoliko ste imali svoje gume onda sumnjam da ćete u gradu naći povoljniju montažu i balans od 5 KM po gumi. Lijep pozdrav
Klajv_Biksbi je napisao:
Nedavno kod njih kupim i montiram 4 zimske. Dvije su uspjeli slabo namontirati, pa dusile.
Na računu lijepo piše da imate garanciju za svaku učinjenju radnju,zašto se niste vratili i reklamirali loše uradjen posao. Ja bih tako uradio.
Dajte mi na p.p. vaše podatke ako želite pa ću sve provjeriti. Lijep pozdrav.
Milan je napisao:
Uništiše čovjeka u dva posta...

Nismo mi tako uništivi,samo nemamo baš vremena da forumašimo. Svjesno smo ušli u temu da vidimo komentare,posebno one loše. Medjutim sve mi ovo liči na tresla se gora a rodio se miš. Svako odlučuje kome će ostaviti svoje novce i povjerenje. Lijep pozdrav.