banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 04:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 20 Dec 2015, 12:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Mislis li da imam kravu da bih cackao po forumu, zahtjevna je to zivotinja :D

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2015, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
skeva je napisao:
Nemoj se ponavljati nego objasni konkretno na kosarkaskim stvarima. Sve ti je objasnjeno, ti ako imas neku primjedbu iznesi je, ali konkretno?
Ovdje nema veze ko je Zvezdas a ko Partizanovac jer pricamo o cistim kosarkaskim stvarima, tvrdoglavost nije vrlina. Evo ja cu promjeniti misljenje ako mi ti kosarkaski das kontraargumente na moju prethodnu poruku. Bez uobicajenih fraza sa navijackih foruma, samo kosarkaski mi objasni u cemu sam pogrijesio?
Evo meni pada na pamet jedna stvar za koju mislim da Bozic radi pogresno ali siguran sam da ces ti to prepoznati i skrenuti mi paznju na taj propust. Radi se o odbrani. Reci mi o cemu se radi i kako bi to Vujosevic rijesio?

Sto se tice SNSa, Vujosevic je sjedio u prvim redovima na SNS mitinzima, ponosno pricao o dobrim drzavnicima, sta cemo sa tim? Nije dobio svoj dio kolaca, sta da se radi, nije jedini.

Наравно да има везе. Ти навијаш за Звезду, мени желиш указати како је ето Божић добар тренер, како је Вујошевић правио грешке, како ја не схватам да је Партизанова екипа екипа скромних могућности и за крај ми говориш да ти објасним шта то Божић не ради добро. Па не могу ти то објаснити, а разлог је једноставан. Не ради ништа добро, а не желим романе писати о томе. Волио бих да могу написати 2 тактичке ствари које је урадио добро и донио овој екипи. Али није. Доведен је да се учи. И то је најгоре по Партизан.

О СНС-у као категорији би се дало. Али је ипак спортска тема.
Њихова дјела говоре о њима.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 02:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja zelim da mi romane pises o tome, ali samo kosarkaske. Pocni od gresaka u prirpremi utakmice a mozemo onda pojedinacno svaku utakmicu pogledati i analizirati.Zanimaju me konkretno greske Petra Bozica.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 18:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
I dalje jedini tim lige bez pobjede u gostima.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Velika prilika je propustena, stvarno niste imali srece

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 20:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Пораз од Меге показао је у којем смјеру иде сезона. Могуће да је и раније било одређено. Неки су се понадали да би могло бити другачије. Међутим није.
До краја остаје "борба" за опстанак. Јер смо тако у могућности.
Доминација је предуго трајала. Ред је за борбу за голи живот. Питање фер плеја не постоји. Партизан је проблем Србије.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 20:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ostao si mi duzan objasniti sa kosarkaskog aspekta greske Petra Bozica.

Partizan se nece boriti za opstanak, bice od 5 do 7 mjesta.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

- ауторитет
- безмудост
- тотална тактичка некомпетентност
- тајминг (исувише трошења времена прије узимања табле на то)
- дефанзивни скок
- катастрофална тактика кад је екипа у -
- пресинга без
- катастрофалан одговор на пресинг противника
- тајминг 2 (реакција на штетну судијску одлуку)
- очајна селекција измјена
- неупотребљивост Анђушића, Врабца, Магдевског у његовом систему
- тајминг 3 (тајм-аут)
- транзиције без...

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 21:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nemam zaista pojma o pola izraza koje si upotrijebio...pogotovo se ne bih upustao u raspravu o stvarima kojima veze nemam....al nesto drugo me zanima...

vuce,na osnovu cega temeljis svoj stav da znas bas toliko vise o kosarci od petra bozica?

slucajno si mi ti naletio,mislio sam to pitanje postaviti neki dan nekim drugima koji vise o fudbalu znaju od mancinija,mourinha,van ghala....pa me nesto smelo,zaboravio

odakle taj optimizam o sopstvenom znanju? :-?

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 21:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

дринин вук je napisao:
- ауторитет - kod koga nema autoritet?
- безмудост - netacno, uzimanje poslednjeg napada a ne kurvanjsko branjenje pokazuje da zeli da preuzme odgovornost
- тотална тактичка некомпетентност - netacno, partizan takticki izgleda dobro, problem je u selekciji koju on nije pravio
- тајминг (исувише трошења времена прије узимања табле на то) - netacno, prvo se pusti da se igraci odmore 20 sekunde i izduvaju se
- дефанзивни скок . netacno, to nije njegova krivica nego u atleticiznu ekipe koji je problem selekcije
- катастрофална тактика кад је екипа у - tu taktika ne postoji, njegovo je da pozove akciju i to je to, nema alternativu na klupi da nesto mijenja
- пресинга без . atleticizam ekipi ne dozvoljava da igra presing, jedino je vrabac igra nekad jer jedino moze, inace je kontraproduktivno
- катастрофалан одговор на пресинг противника - odlicno je rjesavao presing mege u vecini utakmice, mnogo bolje od radonjica i mrsica npr
- тајминг 2 (реакција на штетну судијску одлуку) - bezobrazluk vaseg prethodnog trenera nije vrlina, zbog takvih reakcija ste imali mnoge kazne
- очајна селекција измјена . nebuloza, koristi ono sto ima a nema mnogo
- неупотребљивост Анђушића, Врабца, Магдевског у његовом систему - nije tacno, Andjusic veceras bio najbolji, Vrabac je ok a Magdevski je izgubio mjesto zbog Vilsona koji se pokazuje kao pojacanje
- тајминг 3 (тајм-аут) - slazem se da nekad saceka previse
- транзиције без... -selekcija ekipe bez atleta ne dozvoljava leprsav tranzicioni napad

Daj nesto ozbiljnije

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 21:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
nemam zaista pojma o pola izraza koje si upotrijebio...pogotovo se ne bih upustao u raspravu o stvarima kojima veze nemam....al nesto drugo me zanima...

vuce,na osnovu cega temeljis svoj stav da znas bas toliko vise o kosarci od petra bozica?

slucajno si mi ti naletio,mislio sam to pitanje postaviti neki dan nekim drugima koji vise o fudbalu znaju od mancinija,mourinha,van ghala....pa me nesto smelo,zaboravio

odakle taj optimizam o sopstvenom znanju? :-?

Нигдје нисам рекао да знам више. Не знам гдје си то прочитао :)

Већ алудирам шта је то гдје Петар гријеши. Он је главни узрок очајне сезоне Партизана. Занемаримо ли политички фактор. Навео сам само дио ствари у којима прави озбиљне грешке, које су од Партизана направиле врећу за ударање.

А ти и ја, сасвим сигурно би били толико интелигентни па тајм аут узимали након серије противника од 8-0, а не 15-2. ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
дринин вук je napisao:
- ауторитет - kod koga nema autoritet?
- безмудост - netacno, uzimanje poslednjeg napada a ne kurvanjsko branjenje pokazuje da zeli da preuzme odgovornost
- тотална тактичка некомпетентност - netacno, partizan takticki izgleda dobro, problem je u selekciji koju on nije pravio
- тајминг (исувише трошења времена прије узимања табле на то) - netacno, prvo se pusti da se igraci odmore 20 sekunde i izduvaju se
- дефанзивни скок . netacno, to nije njegova krivica nego u atleticiznu ekipe koji je problem selekcije
- катастрофална тактика кад је екипа у - tu taktika ne postoji, njegovo je da pozove akciju i to je to, nema alternativu na klupi da nesto mijenja
- пресинга без . atleticizam ekipi ne dozvoljava da igra presing, jedino je vrabac igra nekad jer jedino moze, inace je kontraproduktivno
- катастрофалан одговор на пресинг противника - odlicno je rjesavao presing mege u vecini utakmice, mnogo bolje od radonjica i mrsica npr
- тајминг 2 (реакција на штетну судијску одлуку) - bezobrazluk vaseg prethodnog trenera nije vrlina, zbog takvih reakcija ste imali mnoge kazne
- очајна селекција измјена . nebuloza, koristi ono sto ima a nema mnogo
- неупотребљивост Анђушића, Врабца, Магдевског у његовом систему - nije tacno, Andjusic veceras bio najbolji, Vrabac je ok a Magdevski je izgubio mjesto zbog Vilsona koji se pokazuje kao pojacanje
- тајминг 3 (тајм-аут) - slazem se da nekad saceka previse
- транзиције без... -selekcija ekipe bez atleta ne dozvoljava leprsav tranzicioni napad

1. Поприлично контраверзно размишљање. А и подаци да је Партизан изгубио све и једну завршницу, говори о чињеници да та његова одговнорност/бахатост клубу није ништа донијела осим борбе за опстанак.

2. Толико добро да ниједан специјал у нападу нема. Изузмемо ли дијагоналу Вилсона коју ухвати редар при великим напорима. Што се селекције тиче, то не можемо знати ни ти ни ја. Дошло је 7-8 играча, да ли су биле Петрова, Пекменова или Берићева жеља, за сада то не знамо. То не умањује тактичку незрелост и незнање Петра Божића.

3. Дакле 2/3 то на издувавање на остатак слиједи монолог "а, е, еј, значи, то, да Витко, ма не, то, дај, пази, види, оно што смо, кад је, за, колико 6 сек, није бонус, али мора..... крај то.

4. Стоји да смо са квалитетном петицом на ти. Међутим, у дефанзивном скоку мора учествовати читава петорка, а то се у оваквој структури потенцијала мора надомјестити пуњењем рекета, грађењем и оним што је Игокеа својевремено играла под Бајићевом палицом.

5. Потребно је дати знаке живота, викнути. Ајде ако већ нема тактичку замисао како се вратити, али евидентно нема ни му..

6. Сваљивање кривице на физчке недостатке, не смије бити пракса. Има то што има. АКо не може играти пресинг повремено, то говори о њему.

8. Ах да, заборавих, Човић води такмичење. А ми смо покусни кунићи, Пера се уклопио.

9. Апсолутно нетачно. Очајан тајминг и очајна селекција је посљедица незнања. У кључним моментима. То нас је коштало на 90% утакмица кад се ломило. Само један примјер је изостављање најбољег шутера Аранитовића у завршним минутама.

10. Једна ласта не чини прољеће. Генерално, не зна како употријебити играча са скромним могућностима, гуши их.

11. Нек смо се и сложили око нечега. :)

12. Између осталог је крив што није инсистирао да пар талентованих клинаца одмах уђе у ватру.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2015, 01:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Stanite ljudi, Pera Bozic je preuzeo ekipu kad je najcrnje u klubu plus sto je to njemu prvi pravi trenerski angazman. Druga stvar, ne mozete vi ni samo i iskljucivo samo njega da krivite za lose rezultate. Sama selekcija igraca nije uredna uopste, a svi znamo da sam Petar ne odlucuje jedini o tome. Magdevski nije za ekipu bratunca, Vrabac nije los igrac, ali mlad je previse, nema on ni nekog iskustva prevelikog da moze donijeti razliku. Cvetkovic, tu i tamo.. i partizan a i on sam su bili primorani jedno na drugo, tako da im je trenutno to maksimum u klubskom/igrackom smislu.
Ne znam, Pera je dosao u pogresno vrijeme, Partizan nije mala stvar, situacija je katastrofalna a svi ocekuju da Partizan dobija i pored svega. Ni Dule nije bio nista bolji prvih sezona tamo davno..

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2015, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sipka krenula sa tjeranjem Bozica.

Opet prosuta dvocifrena prednost.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2015, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
E sad ga je Pera bas ugasio izgleda..

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2015, 18:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
jebo im ja mater retardiranu! pa da ne mogu izdrzati protiv ove seoske ekipe... dabogda ispali! onaj mlitavac bozic ne bi znao vola u guzicu ubosti

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2015, 18:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
BeckaSkola je napisao:
Sipka krenula sa tjeranjem Bozica.

Opet prosuta dvocifrena prednost.

msm da je bilo suprotno. "narod" krenuo sa tjeranjem a "sipka" mu je dala podrsku poslije utakmice uz negodovanje "naroda".

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2015, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Tako je kako Vlakanje kaže.

Ne znam, mislim da će večeras Božić podnjeti ostavku, maltene je krenuo plakati kad je krenulo Pero odlazi.
Ispao je veliki čovjek jer je sjeo poslije Duleta, kad niko nije htio, tim mu je pravljen s konca na konac, bez ikakve strategije, niko njije tu koga je on htio sem Jonesa, doduše nije ni bilo vremena, jer su oni sredinom septembra krenuli u neki ozbiljan rad. Najveći krivac je Danilović jer se povukao u avgustu, Vujošević je takođe trebao ranije otići kad je vidio da neće niko sa njim.
Žao mi je Pere, ali očigledno ima prevelike mane i za početnika. Nema nikakve akcije, nekog plana igre, branjenja pika, bilo čega, rotacije loše, izmjene takođe. Nažalost, puno je mana, kao što rekoh.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2015, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vlakanje onda sam ja pogresno cuo. Grobari prizivaju Dzikica. Od pocetka je ovo bila greska, u ovako osjetljivoj situaciji za klub dati trenersko mjesto pocetniku.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2015, 19:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
pa objektivno, i kao igrac je bio upitnog kvaliteta. to ne znaci da kao trener mora da bude los, ali kad uzmes na jednu stranu okolnosti u kojima je ekipa skrpljena, turbulencije oko vujosevica, dugova, pa dolazak pekovica i sklanjanje vujosevica a sa druge kvalitet ekipe i neiskusnog trenera, ne znam sta se moglo ocekivati?!
play off??? ni blizu u ovoj situaciji! da li bi neko drugi sa ovakvom ekipom mogao eventualno nesto vise da napravi? i to je isto tako veliko pitanje! kkP je tu gdje jeste, mozda je bilo za ocekivati 1-2 pobjede vise na kontu ali to ne bi drsaticno popravilo ukupnu sliku dosadasnjeg dijela sezone.

BeckaSkola na kraju utakmice se culo pero odlazi i to kud i kamo glasnije nego podrska navijaca iz coska na kraju utakmice kada su igraci ostali na centru da ih pozdrave.
a za dzikica znam da je bio zelja... mozda se sada i ispuni.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]