goranagf je napisao:
Hvala!
Jutros sam svratio do tehnickog pregleda bas da provjerim, i na instrumentu pokazuje oko 1cm da su niza od mjere, sto je na duzini ispred auta jedno 20m razlike, plus sto je lijevi far okrenut udesno, isto tako za oko 1cm.
Ljudi ima li neko u BL ili okolini kome mogu sa sigurnoscu ostaviti auto da to nasteluje kako treba (ne moze se vise korigovati na sarafima jer su navrnuti do kraja) znaci treba skinuti branik i farove i posarafati sve kako Bog zapovjeda?
За Реноа у БЛ, од мајстора да ваљају (по мени) су само АЦБ (Брка) и Унион (њах!). Брка ми улијева више повјерења, зна, и има алат. Често сам виђао и ликове у Унионовој униформи да долазе код њега. За ове у Униону вјерујем да знају посао, али некако имам утисак да их шефови дриблају тако да су генерално незаинтересовани да се забаве аутом. Ураде оно што им се каже и то је то. У Униону је сат 20КМ, код Брке како се договориш.
Клиндић више није овлаштени сервисер, а мени су и гуму успјели окренути наопачке, иако су ми ријешили проблем са вентилом, са сензором, својевремено.
Такође, мени су позитиван утисак оставили ликови из Градишке, OKMT. Иако сада видим да их нема на списку овлаштених сервиса на Унионовом сајту. Такође, кажу Градишћанци да је газда преварант, али мени су сервисери коректно ријешили проблем.
Исто тако, мислим да нема потребе бјежати од мајстора који раде сва кола. Има их сасвим добрих, а од тих могу издвојити Дејана Павића (писало се овдје о мајстору Деји

) и АСВ (или тако некако), ту код Метала. Знају људи посао, а фарови нису никаква особеност Реноа, тако да их свакако не треба искључити из ове приче.