banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 15:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 316, 317, 318, 319, 320, 321, 322 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 19 Dec 2015, 20:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
njegova krivica je sto mu je ekipa za 3 minuta ili mozda i manje ispustila 18 razlike i sto mu je ekipa potpuno psihicki nepripremljena iz utakmice u utakmicu.sta ces vise

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2015, 21:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Vidi, do atletike je. Ko je sastavljao ovu ekipu nije obratio paznju (ili sta vec) na atletke vrijednosti. I sta se desava, gubi se dah. Vjerovatno si primjetio da Partizan generalno lose igra zavrsnice, jednostavno nemaju fiziku da istrpe visok ritam. To moze proci protiv Sutjeske, Metalca, Tajfuna ili cak Buducnosti koja je uzasno sklopljena sa obzirom kakve pare posjeduju (i opet nece ici u EL), ali protiv ekipa koja ima veliki defanzivni potencijal mora doci do pada.
Licno mislim da je Partizan odigrao odlicno, preko svojih mogucnosti. Bozic je odlicno spremio mec, imao je gresaka naravno, ali pocetnik je, to je normalno.
Mislim da sam vec pisao da cete mnoge utakmice izgubiti bas zbog lose sklopljene ekipe, i to se i desava.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2015, 21:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Za ovo jeste krvi cijeli stručni štab. Igrati perfektnu utakmicu 27 minuta i onda primiti 50 poena za 13, to sam zaboravio kad sam zadnji put gledao, ako sam ikad.
Odjednom se pojavi Anđušić na terenu, Milutinović na 4, raspali nemač pojma Cvetković na 1, i tad se Mega vratila + nije sjekao tajm autom Rope :D .
Nije bilo za očekivati da baš se pobjedi 15 razlike, ali je Partizan morao dobiti ovu utakmicu.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2015, 21:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na koji nacin?
Objasni mi kako, sa kojom rotacijom? Ja sam ti rekao da su pali fizicki, ti mi reci kako je to Pero mogao rijesiti?
Milutinovic veceras nije igrao na 4.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2015, 21:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tako što ćeš vratiti Wilsona, Jonesa, Vitkovca, kad su se ovi približili. Stavićeš zonu u odbrani, u napadu spustili dole na Jonesa, da Vitkovac napadne Nikolića koji ima 4. lične, još kod Mege Veljković u igri, koji se vraća 2 minute nazad, a ovi svi na klupi, Đumić ormar peticu igra.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2015, 21:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Tako što ćeš vratiti Wilsona, Jonesa, Vitkovca, kad su se ovi približili. Stavićeš zonu u odbrani, u napadu spustili dole na Jonesa, da Vitkovac napadne Nikolića koji ima 4. lične, još kod Mege Veljković u igri, koji se vraća 2 minute nazad, a ovi svi na klupi, Đumić ormar peticu igra.

Krenimo redom, Vilson nema snage za vise od 20-25 minuta, ostalo stetuje jer je dosao vidno nespreman i debeo kao krmak ( to se vidjelo i na +/- statistici kada je od plusa dosao do -13 na kraju, tacnije kad je igrao bila je propast, probijao ga je ko je htio). Jones je bio umro, vidno umro, pokupio je brdo ofanzivnih skokova za koje treba krv da propisas, vidio se njegov pad u poslednjih 13-14 minuta, ozbiljan pad, tada su Megini igraci poceli da kupe skokove i za to vrijeme dosli u egal sa skokovima iz velikog minusa. Vitkovac je pokusavao dva puta da napadne Veljkovica, oba puta je izgubio loptu jer su ga sjajno skupili, ta je opcija propala. Veljkovic je kod Mege bio odlucujuci faktor pod kosem, tek kad je on usao onko svjez Mega je osigurala skok, doprinjeo je u napadu takodje sa nekim poenima. Djumic ormar igra peticu, sta ce drugo igrati, nije Bozic kriv sto mu je rezervni centar invalid... do duse bio je dobar cak veceras.
Imas jos neku primjedbu? :D

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2015, 21:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, igrači Partizana popadali, igraju jednu utakmicu sedmično, najbolje da Wilson ni sad ne može 30 minuta izdržati. :roll:
Za 3 minute izgube 18 razlike, i nema odgovnorsti trenera, ni sekunde, to je sve posljedica igračke nemoći. :roll:
Takođe, Jones je morao igrati finiš četvrtine, da se ne dozvoli Megi toliko da priđe.
Mega jeste kvalitetnija ekipa trenutno, ali ne toliko da ih PArtiza ni pod kojim okolnistima ne može dobiti.
Pero Božić je krivac za poraz, ne siječe tajm-autima, nema promjene odbrane, loše izmjene.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2015, 21:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
tamo na -16 ja kontam ajd za svaki slucaj da uzmemo to vise od 17,kad ono mauna :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2015, 21:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Opet uopsteno. Kada si konkretno napisao bilo sta, objasnio sam ti o cemu se radi. Da Vilson ne moze odigrati 30 miuta, i dalje je debeo kao krmak, malo mrsaviji ali je krmak. Najlakse je reci lose izmjene, ali malo teze je kad na klupi imas Djumica, Andjusica i kompaniju. Vilson je igrao 28 minuta i umro je, Jouns 32 minute i umro je, jebiga, takva je kosarka.
Meni bi licno Vrabac igra 35 minuta svaku utakmicu bez obzira kakav je u napadu, Partizanu ocajno fali atleticizam i to je jedini problem.
Jedina greska Bozica je sto nije sasjekao Megu ranije ali i to je dzaba, Mega je imala vise svjezine, usla je u ritam i tu nema pomoci.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2015, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
То би било то од ове сезоне. Дулета отјерали и одрадили посао.

Феноменални Петар Божић одушевљава колико не зна. Прате га Ђумић и Андријица Неспособнонејаки.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2015, 01:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dajte Bozicu ekipu od prosle sezone i bice najmanje cetvrti, ako ne i treci. Citava Vujoseviceva filozofija igre se kosi sa ovakvom selekcijom, ni jednu njegovu zamisao ne bi mogli ispuniti.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2015, 10:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Вујошевић би са оваквим тимом без проблема био четврти.

Што се Божића тиче, никад тренер од њега.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2015, 10:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

дринин вук je napisao:
Вујошевић би са оваквим тимом без проблема био четврти.

Што се Божића тиче, никад тренер од њега.

Sta bi radio?
Ko bi mu igrao jedine dvije akcije koje je koristio prosle sezone? Izolaciju Pavlovica i niski post Macvana :) . Takodje jedino mu Marinkovic moze istrcaki onaj blic iz blokova a on ima ove sezone procente losije od Bojana Subotica i Milosa Komatine zajedno.
Sa onakvim ofanzivnim potencijalom prosle sezone za ABA uslove Vujosevic je uspio da bude tek sedma ekipa lige po efikasnosti, a tad mu je jedan Milutinovic bio 12 igrac u rotaciji a sada je veoma vazan dio Boziceve ekipe koja opet uspijeva da igra koliko toliko lijepo i na 5 su mjestu po efikasnosti.
Defanzivno se tu nema sta uraditi, ekipa nema FIZIKALIJE i tu nema odbrane, mozes se nasaditi na glavu ali nema odbrane niti ce je biti.
Manite se bajki o Vujosevicu, on nije bio onaj stari trener vec par godina.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2015, 11:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ево са каквим тимом је Вујошевић ушао у прошлу сезону. И добио Солнок на страни.

Citiraj:
Тепић, Аранитовић, Маринковић,Дало,Милутинов, Гагић, Бојанић,Андрић, Глишић, Безбрадица, Шалић

Прошлу сезону Вујошевић је подредио двојици најискуснијих. Нажалост то није донијело резултат због очајне форме Павловића.

Петар Божић не зна. Апсолутно ништа. Није ауторитет, нема тајминг, план како подићи екипу када не иде. План како охрабрити човјека који шута 1/7. Петар нема дефанзивну тактику и дошао је да се учи, а то Партизан трпи и сви ми који навијамо за исти. И све то у најнеквалитетној АБА лиги од њеног оснивања.

Тако да свако поређење са Дулетом је апсолутно неосновано. Анђушић, Милутиновић не заслужују ни загријавање. Перовић се пензионисао на сву срећу...
Итекако се дефанзивно има шта урадити, само ако се расположиве снаге користе на прави начин, зна се како се надомјешта недостатак квалитетне петице. Ово је просјечан тим АБА лиге, али Пера је далеко од просјечног тренера у овом тренутку.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2015, 11:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

дринин вук je napisao:
Ево са каквим тимом је Вујошевић ушао у прошлу сезону. И добио Солнок на страни.

Citiraj:
Тепић, Аранитовић, Маринковић,Дало,Милутинов, Гагић, Бојанић,Андрић, Глишић, Безбрадица, Шалић

Прошлу сезону Вујошевић је подредио двојици најискуснијих. Нажалост то није донијело резултат због очајне форме Павловића.

Петар Божић не зна. Апсолутно ништа. Није ауторитет, нема тајминг, план како подићи екипу када не иде. План како охрабрити човјека који шута 1/7. Петар нема дефанзивну тактику и дошао је да се учи, а то Партизан трпи и сви ми који навијамо за исти. И све то у најнеквалитетној АБА лиги од њеног оснивања.

Тако да свако поређење са Дулетом је апсолутно неосновано. Анђушић, Милутиновић не заслужују ни загријавање. Перовић се пензионисао на сву срећу...
Итекако се дефанзивно има шта урадити, само ако се расположиве снаге користе на прави начин, зна се како се надомјешта недостатак квалитетне петице. Ово је просјечан тим АБА лиге, али Пера је далеко од просјечног тренера у овом тренутку.

bold 1. Hoces da ti trazim sa kakvim je timovima Vujosevic gubio od Solnoka, Zadra ili Krke npr.?

bold 2. Zasto Vujosevic kao veliki strucnjak nije imao alternativu kada se vec u februaru vidjelo da Pavlovic nece nista moci Kalinicu i Lazicu? On je veliki strucnjak, ima magiju, zasto nije nesto smislio nego je mrcvario Macvana i pustio Pavlovica da se sramoti sa onim ponasanjem koje se izrodilo iz nemoci.

bold 3. Nije je imao ni Vujosevic sa atletski 3 puta mocnijom ekipom, osim udvajanja centra gdje su bekovi ostajali sami kao duhovi i u Mutinom stilu molio Boga da ne pogode otvorene suteve... Ah da, bilo je tu i smjehotresne zone 1-3-1 koja se nigdje vise ne koristi jer se vrlo lako rjesava. Zasto nije smislio kako sakriti Macvana jer je imao dobru stranu pomoci sa Pavlovica, Murica, Milosavljevica. Imao je pritisak na loptu od strane Tepica koju Bozic sada moze samo da sanja sa debelim Vilsonom i Cvetkovicem i jos mnogo defanzivnih prednosti i opet nista.

bold 4. Zasto mu nisu doveli igrace koji zasluzuju zagrijevanje nego ga primorali da trpi Milutinovica zbog cinjenice da ga je Vujosevic preplatio pa su ga morali zadrzati i produziti mu ugovor uz garantovanu minutazu da ne bi doslo do tuzbe.

bold 5. Objasni mi kako se nadomjesta nedostatak kvalitetne petice? Uz zackoljicu da je Vujosevic imao defanzivno veoma dobru peticu koju je iskoristavao jedino na nacin da objema rukama cuva Marjanovica i nista vise. Ispadao je u piku kao iz voza i citavu sezonu Vujosevic nije mogao to da rijesi.

Bajke su to sto pises prijatelju, bajke za malu djecu koje se pisu po navijackim forumima.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2015, 11:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Немам намјеру мијењати мишљење и епове навијача Звезде.
Вујошевић је отјеран. Системски одрађен посао. Сад је много лакше противницима Партизана. Нема ко да каже доста је СНС империјализма. Вујошевић је знао претјерати, понекада и беспотребно реаговати, али је тренерчина која зна направити играча, нешто што Божић неће никада знати, тренерчина која зна мотивисати тим, зна загаламити, зна правити измјене када треба. Зна кошарку.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2015, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemoj se ponavljati nego objasni konkretno na kosarkaskim stvarima. Sve ti je objasnjeno, ti ako imas neku primjedbu iznesi je, ali konkretno?
Ovdje nema veze ko je Zvezdas a ko Partizanovac jer pricamo o cistim kosarkaskim stvarima, tvrdoglavost nije vrlina. Evo ja cu promjeniti misljenje ako mi ti kosarkaski das kontraargumente na moju prethodnu poruku. Bez uobicajenih fraza sa navijackih foruma, samo kosarkaski mi objasni u cemu sam pogrijesio?
Evo meni pada na pamet jedna stvar za koju mislim da Bozic radi pogresno ali siguran sam da ces ti to prepoznati i skrenuti mi paznju na taj propust. Radi se o odbrani. Reci mi o cemu se radi i kako bi to Vujosevic rijesio?

Sto se tice SNSa, Vujosevic je sjedio u prvim redovima na SNS mitinzima, ponosno pricao o dobrim drzavnicima, sta cemo sa tim? Nije dobio svoj dio kolaca, sta da se radi, nije jedini.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2015, 12:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Skeva, moja grudo leda...

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2015, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Skeva, moja grudo leda...

Trudim se da budem dobar sagovornik :D

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2015, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Idi u štalu pričaj onim kravama, barem će ti dati više mlijeka...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 316, 317, 318, 319, 320, 321, 322 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]