banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 22:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 280  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Dec 2015, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
A to što SIPA jutros hapsi baš u Laktašima?

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 11:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Jbg.a, kako je krenuo, Mektic ce na kraju sam sebe uhapsiti.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 13:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Zasad su u fokusu opštine gdje SNSD ima većinu

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 14:06 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Западни центри моћи планирају рушење Републике Српске!
Српска радикална странка упозорава јавност да је у току континуирана акција рушења Републике Српске иза које стоје центри моћи лоцирани у Сарајеву и на Западу – пре свега у Бриселу и Вашингтону.

Република Српска је ентитет који има државотворне елементе и потенцијале, због чега је на удару антисрпских елемената. План рушења Републике Српске подразумева систематски напад на кључне институције Српске – Владу, Народну скупштину, Министарство унутрашњих послова и Радио-телевизију РС. Циљ ових напада је да се дискредитују одређени политичари и медији како би се на тај начин довео у питање легитимитет институција Српске и степен овлашћења које имају.

http://www.srpskaradikalnastranka.org.r ... ke-srpske/

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 14:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
camil durakovic se pita sta bi se dogodilo da je na celu sipe bio bosnjak

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 14:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Isto bi bilo Fki jer Sipi naloge izdaje Sud/Tuzilastvo, a zna se ko tamo stoluje ;)

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 20:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ozna je napisao:
Српска радикална странка упозорава јавност да је у току континуирана акција рушења Републике Српске иза које стоје центри моћи лоцирани у Сарајеву и на Западу – пре свега у Бриселу и Вашингтону.

Република Српска је ентитет који има државотворне елементе и потенцијале, због чега је на удару антисрпских елемената. План рушења Републике Српске подразумева систематски напад на кључне институције Српске – Владу, Народну скупштину, Министарство унутрашњих послова и Радио-телевизију РС. Циљ ових напада је да се дискредитују одређени политичари и медији како би се на тај начин довео у питање легитимитет институција Српске и степен овлашћења које имају.

ne treba nista da brines dok imamo naseg Predsjednika da brani i nas i nasu RS od izdajnoickog SDS i raznoraznih centara moci...

Ne slusaj ove fosile sto lazu da je nas Predsjednik nekad dosao na vlast uz pomoc svoja dva poslanika i 40-tak muslimansko-hrvatskih glasova,da je tu Vladu podrzavao Alija Izetbegovic,da je na tenkovima SFOR sa Lukacem i italijanskim bataljonom izbacivao iz Palate Predsjednika legalno izabranog g Nikolu Poplasena,da je trazio da kompletan vrh SDS ide u HAG....

lazu...

slusaj RTRS i nastavi tako ispravno razmisljati svojom glavom...i mirno spavaj jer on brine za sve nas...hronicno je nezaineteresovan za materijalne stvari,zaspiva i budi se sa imenom Republike Srpske na usnama...

Poslednji put menjao Schlager dana 16 Dec 2015, 20:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 20:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

izabacivanje dinara iz upotrebe

necinjenje da se sprjeci isporuka hagu nasih vojskovodja

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 22:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Спречавање реформе полиције...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2015, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
filozof sa vrbasa je napisao:
izabacivanje dinara iz upotrebe

Е ту је баш оштетио РС :D

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 00:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ja sam tada raskidanje sa pederskom srbijom to dozivljavao vrlo potresno i izdajnicki

pa onda ono njegovo 'vojsko voljno'

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 02:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Apsolutni hit na internetu zadnjih dana postao je snimak u kojem Predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović svečano postrojava na turskom jeziku vojsku Republike Turske riječima “merhaba asker” (pozdrav vojnici) a oni mu odgovaraju službenim vojnim odpozdravom.

Čović je tim činom nesvjesno sudjelovao u istorijkom trenutku. On je naime tako postao prvi Hrvat u istoriji BiH koji je postrojio tursku vojsku.

Ovaj čin pratio je i Bakir Izetbegović koji je inače tokom cijelog prijema od strane Erdogana bio vidno dobro raspoložen. Turski predsjednik, komentarišu to i mediji u Turskoj, priredio je strašno dobar i pompozan doček liderima iz BIH.

Šteta je što kamera nije ulovila i Izetbegovićevu reakciju tokom Čovićevog pozdrava turskoj vojsci.

[video]http://www.youtube.com/watch?&v=d5aNk6ZfJVg[/video]

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 07:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
ozna je napisao:

ne treba nista da brines dok imamo naseg Predsjednika da brani i nas i nasu RS od izdajnoickog SDS i raznoraznih centara moci...

Ne slusaj ove fosile sto lazu da je nas Predsjednik nekad dosao na vlast uz pomoc svoja dva poslanika i 40-tak muslimansko-hrvatskih glasova,da je tu Vladu podrzavao Alija Izetbegovic,da je na tenkovima SFOR sa Lukacem i italijanskim bataljonom izbacivao iz Palate Predsjednika legalno izabranog g Nikolu Poplasena,da je trazio da kompletan vrh SDS ide u HAG....

lazu...

slusaj RTRS i nastavi tako ispravno razmisljati svojom glavom...i mirno spavaj jer on brine za sve nas...hronicno je nezaineteresovan za materijalne stvari,zaspiva i budi se sa imenom Republike Srpske na usnama...

Jbt ljudi, pa dal je moguce da neko zaista promislja na temu da se protiv Mile kuje zavjera u Londonu, Vasingtonu, Briselu i Berlinu i da on njima stalno izmice, MUP RS, presrece razgovore izmedju Obame i Merkel, u kojima se razgovara na temu, jbt kako da srusimo sa vlasti onog Milu tamo u RS, pokusavamo godinama i neda nam se...
Pa ljudi dragi, neki bezvezni cinovnik Americke Vlade uzme telefon u sake i nazove Inzka, kaze mu da smijeni Dodika i zdravo, ovaj kaze ali znate, to nije demokratski, a on kaze, boli me q...

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 08:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pandan tome je predstavljanje SDS kao svijetla na kraju tunela. Kao veoma sposobne i postene skupine koji ce ovaj narod izvuci iz bijede.

Sta li je gore?

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 08:57 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
The_new_Statesman je napisao:
Pandan tome je predstavljanje SDS kao svijetla na kraju tunela. Kao veoma sposobne i postene skupine koji ce ovaj narod izvuci iz bijede.

Sta li je gore?

Ne razumijes, nema ovdje svjetla, nikakvog, ali ova prica oko toga da Milu pokusavaju godinama da sruse najvece svjetske sile je nista drugo nego pisanje u prazne lobanje ovog naroda...
Sazivanje skupstine zbog Sipe, prekid saradnje sa istom i onda 24 sata kasnije potpisivanje sporazuna sa istom, koja usput budi receno i dalje hapsi kao sto je hapsila, jedino mozda nece u institucije RS, valjda je i Predsjednik RS institucija, sta ja znam...
Hocu da kazem, Mile pusti se teorija zavjere, nego radi, delaj, pravi sistem sa svima bude bolje i ne brini za vlast, ovako, pocinje da lici na paranoika...

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 09:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nema ni od toga nista.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 11:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Bogami je Dodik ispratio i gregoriana, i vaskovica, i onog malog bakira, te kojekakve obavjestajce, duska babica, margetica i slicne luzere.
I Harisa je poslao u penziju.
A krenuo sa dva poslanika i uz malu pomoc prijatelja. Utisan je i Radojicic, niko da pusti glas.

Nesto razmisljam da su velike sanse da nakon njega opet ispliva neko anoniman.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 11:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ahaha... Kad spomenuo Vaskovica... Evo ga pet sedt godina pjeni kako su Dodiku dani odbrojani i da samo sto nije sdrmeknuo sa vlasti.

U stopu ga prate ovi sa TV BN :D Bice i ovo kao sa coravom kokom i nabodenim zrnom.

Kakav vasar.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 11:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Rocker.......Nisi mi jasan.Mile nije bio anoniman ni sa dva poslanika.Postojala je opcija da se slično kao u Srbiji oformi novi blok od najjačih partija i to je propalo jer ti koji bi se otrgli od SNSDa nemaju tu snagu i kredibilitet da nešto bitno preokrenu(kao što su to uradili Vučić i Nikolić).Narod voli čvrstu ruku,džaba ti.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2015, 20:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Čiča iz Rogače je napisao:
Rocker.......Nisi mi jasan.Mile nije bio anoniman ni sa dva poslanika.Postojala je opcija da se slično kao u Srbiji oformi novi blok od najjačih partija i to je propalo jer ti koji bi se otrgli od SNSDa nemaju tu snagu i kredibilitet da nešto bitno preokrenu(kao što su to uradili Vučić i Nikolić).Narod voli čvrstu ruku,džaba ti.

Nisam se bas najspretnije izrazio. Mile je tad bio outsider, bez ikakve politicke snage. Taman ko sad Sukalo.

Sjecam se da sam gledao neko suceljavanje pred te izbore posle kojih je Mile postao premijer, dakle apsolutno se nista nije znalo o rezultatima.
Kaze Mile ladno "Ma sve je to vec rijeseno, ja cu biti premijer, a Djokic predsjednik skupstine". Ja zabezeknut jer do tada nikad ni cuo nisam ni za jednog ni za drugog.

Jasno nam je svima da je Mile tada bio jedan od izvodjaca plana za rusenje SDS-a, plan je vise-manje uspjesno proveden.
Bilo bi suludo tvrditi da slican plan ne postoji opet, samo su se uloge promijenile.
Jos ludje bi bilo misliti da ne postoji nikakav plan o urusavanju RS-a. Svi koji nisu na listi prijatelja US fasista su potencijalne mete, ili za rusenje ili za neku revoLJuciju.

Nego, da se vratim na samu pricu, mislim da ce se opet pojaviti neka licnost, kao sto se Dodik tad pojavio i na krilima populizma osvojiti vlast. Ocigledno je da su pajaci iz SDS-a nesposobni, iako voljni. Dakle, neko treci.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 280  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]