banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 280  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Dec 2015, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
To ti je direktan hemoragijski inzult(krvareći). Zubi, inače, ostaju čitavi. [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2015, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
A.J.V.A.R. je napisao:
danijell je napisao:
Možda sada Bosić bude nekone dašak svježeg vjetra.

joj

Molim te prdni malo da se osvježimo od Bosketa

Nisam neki Dodo lover, al ako ikako treba ga skinuti onda je to mirno, dostojanstveno pa da mu Snsd odgovara citav za kradje dosad, u miru. A ne sa šupačkom Sarajevskom rajom...

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2015, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovo je zanimljivo i ,ako je Nović u pravu, Mektić bi trebao dati ostavku(što se neće desiti ni kod smaka svijeta): http://www.glassrpske.com/novosti/vijesti_dana/Novic-demantovao-Mektica/199002.html

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2015, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Sp ... jen/342113

Sta je reci?

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2015, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Damn!!! Mektić pojeo go.no i pride tražio repete!?
Nešto mi ovo prebrzo.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2015, 22:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
Znaci MUP RS-a sutra nastavlja saradnju sa Sipom, Sudom i Tuzilastvom.
Je l' se to ne pridrzavaju preCednikovih uputa ili??

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2015, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ajd srkni mlijeko i spavat....vrijeme ti je bilo oko 8.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2015, 22:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
To znači da sledeće sedmice Dodik stiže u Sarajevo sa tri bodigarda (što za SIPU ne prestavlja problem) pa ga mogu hapsiti,ako imaju mooda

Poslednji put menjao Čiča iz Rogače dana 13 Dec 2015, 22:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2015, 22:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
16.12.2009. 11:34

Pretreseni arhivi policije i opštine

Službenici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) danas su pretresli arhivu opštine Čajniče iz perioda 1992-1993. godina - potvrđeno su u Administrativnoj službi opštine.

Isti izvor rekao je da su službenici Agencije odnijeli kopiju dokumentacije, o čemu je sačinjen zapisnik. Naime, ova dokumentacija je prije nekoliko mjeseci predata Tužilaštvu BiH.

Prilikom pretresa sa službenicima SIPA-e bili su i članovi opštinske Komisije koju je imenovao načelnik opštine Čajniče.

Osim arhive u vlasništvu opštine, pretresena je i arhiva Policijske stanice Čajniče, kao i kuće uhapšenih - Miluna Kornjače, u selu Staronići, Duška Tadića i Milorada Živkovića u Čajniču.

Citiraj:
Srna
12.11.2014 10:18
ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /SIPA/ BiH pretresaju prostorije Ministarstva unutrašnjih poslova Bosansko-podrinjskog kantona i policijske stanice u Goražu, izjavila je Srni policijski službenik Sipe Kristina Jozić.

Ona je navela da se pretres vrši po nalogu Suda BiH s ciljem pronalaska i privremenog oduzimanja predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa krivičnim djelom ratnog zločina protiv civilnog stanovništva na području Goražda.

Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o ratnim zločinima nad srpskim stanovništvom u mjestu Crkvine, počinjenim tokom 1992. godine.

Citiraj:
SIPA završila pretres u zgradi opštine i Policijskoj stanici
Објављено: 25. 11. 2011.
Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) po nalogu Tužilašzva BiH završili su pretres zgrade Opštine i Policijske stanice u Gacku. Pripadnici SIPA-e pretresli su i prostorije Mjesne zajednice u Fojnici, gdje se nalazi dio dokumentacije iz ratnog perioda.

Akcija je počela oko 9 časova, a nakon tri sata pregleda opštinskih prostorija napravili su zapisnik o izuzetom materijalu i otišli. Izuzeta je dokumentacija o radu 1992. godine kao i vojna dokumentacija.

Zamjenik načelnika opštine Gacko Radoica Antunović rekao je novinarima da su pripadnici SIPA-e imali nalog za pretres i da su se ponašali korektno. Ušli su u svaku kancelariju i fotografisali je.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2015, 22:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nije problem pretres. Problem je nenajavljen pretres.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2015, 22:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

_зока je napisao:
Nije problem pretres. Problem je nenajavljen pretres.

Koja je logika najavljenog pretresa??
Ono... doci cemo sutra da vas pretresemo :D
I obicna radna inspekcija ne najavljuje inspekciju.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2015, 22:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Logika je da neki drot ne isprazni šaržer u drugog drota.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2015, 22:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

_зока je napisao:
Logika je da neki drot ne isprazni šaržer u drugog drota.

A sto bi ispraznio sarzer ako je pretres legalan?
Mislim ok, pokusao si naci argument, ali je tanak, da tanji ne moze biti.

SIPA je MUPU RS-a najavila pretrese u gradu, ali je sasvim logicno da nece reci sta ce pretresati jer se kosi sa osnovama logike.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2015, 22:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Ako postoji neka procedura u odnosu između policijskih agencija koju SIPA nije poštovala logično je da je moglo doći do sukoba. Uostalom, SIPA uz asistencjiju MUP-a RS je hapsila i pretresala i do sada, ne vidim razlog zašto je odjednom pokazala nepovjerenje.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2015, 23:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

_зока je napisao:
Ako postoji neka procedura u odnosu između policijskih agencija koju SIPA nije poštovala logično je da je moglo doći do sukoba. Uostalom, SIPA uz asistencjiju MUP-a RS je hapsila i pretresala i do sada, ne vidim razlog zašto je odjednom pokazala nepovjerenje.

Pa bas zato sto se radilo o dukumentima iz MUP-a, a ne o akciji protiv terorizma ili sta ja znam...
Ocigledno je sve bilo po zakonu cim se niko ne razbacuje ustavom i clanovima gdje konkretno pise da je uradjeno van procedure.

Uglavnom su cinjenice da...
Sipa ima pravo pretresati (po nalogu suda) sve institucije u drzavi
Da se to do sada desilo desetak puta sto se tice pretresa policijskih stanica
Nije se desio ni najmanji incident prilikom zadnjeg pretresa, i Borenovic je rekao kako su i u policiji, a i u sipi bili maksimalno korektni

Kome je trebala sva ova halabuka ne znam, mene je samo zabrinula izjava da MUP RS-a SIPI fizicki zabrani pretres institucija u RS-u.
To je bila nepotrebna i krajnje opasna izjava, a kako vidim i Lukac je to shvatio pa od sutra nastavlja saradnju sa Sipom, Sudom i Tuzilastvom.

Samo ne znam je li Lukac sa ovim nastavkom saradnje prekrsio zakljucke NS RS-a.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2015, 06:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Men trenutno zanima da li ce Sipa (indirektno ciljano i ideoloski zarazen pravosudni aparat na nivou BiH) nakon ovog izaci ojacana ili oslabljena?

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2015, 10:19 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
hadzidado je napisao:
Ovo je zanimljivo i ,ako je Nović u pravu, Mektić bi trebao dati ostavku(što se neće desiti ni kod smaka svijeta): http://www.glassrpske.com/novosti/vijesti_dana/Novic-demantovao-Mektica/199002.html

Nacija može da preživi svoje budale, pa čak i ambiciozne. Ali nacija ne može da preživi izdaju iznutra. Neprijatelj pred vratima je manje strašan, jer je poznat i nosi svoju zastavu otvoreno, dok se izdajnik kreće slobodno unutar gradskih kapija; njegov lukavi šapat širi se svim ulicama i čuje se... u kuloarima vlade. Takav izdajnik nam se ne pojavljuje kao izdajnik, on priča glasom koji je žrtvama blizak i prijatan; njegovo lice i način odevanja sličan je njihovom i on oživljava onu pokvarenost koja leži duboko u srcu svakog čoveka. Izdajnik razara dušu nacije, podriva temelje grada, širi zarazu u telu politike, sve dok ona ne podlegne njegovoj bolesti. Manje se treba plašiti ubica – izdajnik je kuga! Marcus Tullius Ciceron

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2015, 17:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Prođe i ova ujdrma oko SIPAe,svakog čuda za tri dana.
Idemo dalje:
Citiraj:
Da li 20 godina posle Dejtonskog sporazuma, u prilično izazovnom globalnom i regionalnom okruženju, etnički i ekonomski podeljena Bosna i Hercegovina, ipak kreće napred na putu ka „normalnosti“, ka novoj budućnosti?

http://vremeje.rs/na-pomolu-reorganizac ... acije-bih/

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2015, 18:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Imam jedno pitanje za ljubitelje lika i djela g. Mektica...

Da li je ikako g. Mektic pomenuo istrage u vezi privrednim kriminalom u Federaciji BiH? Ili je privredni kriminal i korpucija nesto sto ne postoji u FBiH jer tamo ljudi zive kao u Norveskoj? Tako se nesto da zakljuciti iz izjava i ponasanja g. Mektica. A opet, mozda se i varam... Mozda sam pogresno shvatio njegovu funkciju. Da nije ministar milicije Republike Srpske? Ne znam.

Ovako ispada da Srbi pokrase sve po redu, dok su drugi sve nesto fini.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2015, 22:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
С друге стране су коалициони партнери, а на њих се не може јелте, док је у РС на власти злогласни и мрски "Велики Вођа". :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 280  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]