Upravo sam se vratio iz kupovine, jako mnogo ljudi a peak ce biti tek veceras poslije 4, mogu misliti kako ce biti. Prvo kafa, pa krilca u kortu, pa pred sator, kao mali ritual slican turistickom odlasku u Laktase kad dolaze BG klubovi, s tim kad pravim izlet u Laktase prvo idem da jedem pa tek onda kafa, ali nebitno, lijepo mi je bilo.
Sator:
- kao prvo, 90% robe su sporedne marke, dakle nike apsolutno nista, adidas neke sitnice (kape, rukavice, carape i sl). - jako povoljni koferi, obratite paznju. - donji dijelovi trenerki dosta povoljni (champion, elyse, onaj jaguar... po 25 KM) - dobar izbor cizama, vecinom jeftiniji brendovi, par adidas solidno snizenih cizama. Ono bitno - timberland, nemaju. - dosta ne pretjerano snizenih jakni, jedno 95% su sporedni brendovi. - odjeljak roba sa greskom, vrijedi roviti i gurati se. - dobar izbor kapa i rukavica, onih skijaskih, samo treba duboko roviti.
Objekat unutra: - patike polako nestaju, adidas ZX serija bila po 70 maraka.. cim udjete, od kase pa nadesno vam idu velicine ka vecim.. onako, vec sad je slabiji izbor, do veceras kontam ispraznice se to.. - slab izbor papuca. adidas gumenjake mi uzese ispred nosa.. na kraju uzeo neke druge adidas... ryder takodje slab izbor, uglavnom od papuca velicine 42-46 gotovo da nista nema. - adidas/reebok trenerke i majica, slabija snizenja, stoje i kontam stojace i dalje tamo... - jako slab izbor majica kratki rukav. - jako slab izbor polo majica... - povoljne majice za vjezbanje i basket one trening majice.. - muske bokserice.. dobar izbor... - slab izbor prsluka.. - cim udjete neka vam fokus bude na prvom standu, tu su trenerke donji dio po 25 maraka...
Uglavnom zadovoljan sam, za banjalucka pompezna snizenja i raznorazne soping najtove gdje ti majicu od 65 prodaju za 59.99, ovo je ipak dobro.
PS: Cuvajte se romske nacionalne manjine... braca ukrala neke novcanike i telefone u onoj guzvari, srecom security ga je uhvatio...
|