banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 00:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 56  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Nov 2015, 11:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Talija je napisao:
Pad sa 7 metara visine i krivi ljekari... vjerovatno bi umro i da se teleportovao na VMA.
Žao mi čovjeka ali način kako je pisan tekst je niđe veze.

Sjajno je kako ti sve znas, da nisi i ti ljekar?

Da li bi preživio ili ne to ne možemo sad znati, ali iz Dervente do BL hitna stigne za sat, iz Doboja treba nešto malo više a u ovom slučaju on je proveo skoro sat u Doboju čekajući na hodniku da se doktor ukaže, pa je od pada do BL prošlo 4 sata i već je bilo kasno iako je bila spremna sala za operaciju. Nije isto ako od povrede do operacije prodje sat ipo ili cetiri sata.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2015, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Rekoh žao mi čovjeka ali ovakve tekstove ne mogu ozbiljno da shvatim, možda je do novinara.
Citiraj:
Od Banjaluke, od života, dijelilo nas je samo osam minuta vožnje. Nismo stigli.

Umro kod Laktaša i da su 8 minuta prije stigli do centra BL bio bi spašen? Ajde?
Citiraj:
Vozača sam molila da mi da ključeve, pa neka kaže da sam ukrala vozilo. Ja bih ga vozila, samo da preživi, pa makar krivično odgovarala.

Plaky

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2015, 11:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Umro na Klašnicama.Nije bitno da li je 8 ili 13 minuta, poenta je što je već odavno trebao biti u BL. Misliš da je ista njega na autoputu i na Paprikovcu.

Talija je napisao:
Citiraj:
Vozača sam molila da mi da ključeve, pa neka kaže da sam ukrala vozilo. Ja bih ga vozila, samo da preživi, pa
makar krivično odgovarala.

Plaky

Ajd ne seri.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2015, 11:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
poenta je što je već odavno trebao biti u BL.

Problem je sto postoji samo jedan dovoljno opremljen centar u drzavi pa se njima salje i sto treba i sto ne treba
I onda nekad neko odluci da pacijent mozda moze da se lijeci u manje opremljenom centru (jer mozda djeluje da povrede nisu toliko opsezne)
I ovo se desi

Nije to bas crno-bijelo
Al' da je sranje, jeste

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2015, 11:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je razumljivo al' je zlo da doktor ne može procijeniti težinu povrede, čovjeku smrskano pola lobanje, šta ga imaš u Doboju zajebavati

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2015, 12:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Šta se njemu desilo, tj odakle je pao?

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2015, 12:09 
Sa gradjevine, bar po slici sa linka pretpostavljam...

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2015, 12:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Šta se njemu desilo, tj odakle je pao?

Postavljao nekakve krovne limove na hali koju su pravili, oko 7m visine, direktno na glavu, nije imao ni jedan jedan prelom na tijelu osim tog.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2015, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Strašno
Saučešće porodici :(

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2015, 17:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Apropo čekanja doktora u hodniku, sjetim se uvijek priče od stare, na početku rata kad je jedan ranjenik čekao tako i preminuo, saborac mu je izresetao stakla hodnika hirurgije i trazio dezurnog docu koji ga je odbio operisati i zavlacio da mu se malo mame...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2015, 11:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=858841

Nije nase zdravstvo ali je hrvatsko. Ako je ovo istina, a vjerujem da jeste, sta drugo da im normalan covjek pozeli vec da dodju na mjesto tih istih pacijenata pred iste takve doktore. Smradovi odvratni.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2015, 20:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
http://mondo.ba/a618294/Info/Drustvo/Ne ... 21lUyKyAtz

Tuga.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2015, 20:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Zalosno je i to sto gore nema ponekad ni alkohola, vate, .. i jos zalosnije je to da kada se sve to nabavi ili kupi, donira.. onda pola zaposlenih to odnese kuci.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2015, 21:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
To je najgori i najkorumpiraniji deo klinickog centra... Jebene sestre nece da pridju trudnicama/porodiljama dok im ne gurnes bar 20KM u dzep... Moja zena je jednoj dala 10KM i ona se toliko isfurala da je to strasno... Jebo im ja mater, o uslovima i higijeni da ne pricam... Slike iz WC-a su kao iz horor filma

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2015, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Ajd da ne bude sve crno: Pohvala za sestru na dječijoj hemato-onkologiji. Nađe koleginica venu bebi iz prve,a kompletna smjena anestezije je bola pola sata bez rezultata i još rekoše da se beba uspava u Doboju i onda da plasiraju braunilu!?
Vazda je bilo ko zna-zna.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2015, 02:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
Hertzog je napisao:
To je najgori i najkorumpiraniji deo klinickog centra... Jebene sestre nece da pridju trudnicama/porodiljama dok im ne gurnes bar 20KM u dzep... Moja zena je jednoj dala 10KM i ona se toliko isfurala da je to strasno... Jebo im ja mater, o uslovima i higijeni da ne pricam... Slike iz WC-a su kao iz horor filma

Meni WC i nije toliko strašan. Ionako se ne možeš pošteno ni oprati...
Meni je gori taj odnos osoblja prema pacijentu. Kako doktora, tako i sestara. I najgore od svega, njih su po 2 u smjeni, a ima ih ukupno 6 različitih, i kad bi davao pare svakoj, dokle bi stigao :-?
Uh kad se sjetim...

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2015, 10:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
To sa brojem sestara i jeste najveci problem, aj sto krave moras podmititi, nego sto svaki dan dodju nove i sve iz pocetka... Jbt jadne porodice koje nemaju para, em sto moras cuvati za dete, em sto nemas, a moras ovim klosarima dati i to malo...

Evo nadjoh sliku WC-a, kada zardjala, vlaga na zidovima, a za tusiranje samo crevo, bez onog cuda gore... Sepsu dobijes 1/1

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2015, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Horor :-? .
Ovdje pacijenti ostave ,ko 5,ko 10 €, rijetko 20 i to u zajednicku kasu kod sestara, pa one od toga kupe kafu i slicno.
Ok, bude tu i slatkisa, ali to je sve.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2015, 21:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Hertzog je napisao:

Hertzog je napisao:
To sa brojem sestara i jeste najveci problem, aj sto krave moras podmititi, nego sto svaki dan dodju nove i sve iz pocetka... Jbt jadne porodice koje nemaju para, em sto moras cuvati za dete, em sto nemas, a moras ovim klosarima dati i to malo...

Evo nadjoh sliku WC-a, kada zardjala, vlaga na zidovima, a za tusiranje samo crevo, bez onog cuda gore... Sepsu dobijes 1/1

Spoiler:
Slika

Sve potpisujem očima vidio prije neki dan :-? a tek na šta sobe bez poda i propali dušeci na krevetima liče....ko da si u Buhenvald ušao a ne na porodiljsko :confused1:
Ali ovo je stvarno za prijekog suda :angry4: http://mondo.ba/a618293/Info/Drustvo/Nekoliko-beba-prebaceno-iz-Banjaluke-u-Beograd.html

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2015, 23:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Nema tu mjesta cudjenju. To je dio ukupne slike o najprimitivnijem mogucem kapitalizmu otimacko-snadji-se- tipa. A tu sve javne ustanove propadaju, raspadaju se, gnjile i koroziraju. Pa tako i bolnice, zajedno sa etikom radnika koji u njima rade.

Ovo je POST.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 56  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]