A koji su razlozi da se stane u odbranu trenera poslije poraza do poraza i igre bez igre
Od ovog trenera se puno očekivalo,a to je da samo pobijedi Holanđane i bio bi Bog
Cilj je bio pored svih poraza da se foliramo po Evropi iako za to nemamo kvalitet
U sportu nema milosti,a pogotovo u trenerskom poslu
Nije ispunio cilj,nema pomaka u kvaliteti igre,nema pomaka u ponašanju igrača,
nema pomaka u međuljudskim odnosima.
Šta nam sad predstoji:
par utakmica SEHA i BiH stvarnost.
Za taj posao treba dati domaćem mladom trenerskom kadru da se razvija
i stiče iskustvo na tim tekmama ili
moj prijedlog je da Dvoršek ostane za duplo manje za 2000 umjesto 5000 KM
jer dati mu još 30,000.KM za ovo što trenutno dobijamo je GLUPOST.
Ne možete promijeniti čitavu ekipu to je nepraktično zato uvijek prvo nastradaju treneri,
iako bih ja poprilično ispisnica podijelio i zahvalio se.
Nemojte nikoga pravdati imate link pogledajte ponovo ovo junačko izdanje naših"zvijezda" koje su neprikosnovene
jer su im kumovi u Upravi i sponzori kluba.
http://livestream.com/LimburgLIONS/events/4518235Nemojte da se lažemo više kad sve ovo znate i oni koji brane i oni koji ne brane ovog ili onog isključite LIČNO
pogledajte na linku naš kvalitet,zalaganje,fizičku spremu,sportsku inteligenciju,disciplinu,požrtvovanje,igru za drugoga itd.
Ako i za jedno možete dati veću ocjenu od 2 onda nemam ništa protiv nek ostane ovako kako je i dosad.
Ja ne mislim tako i imam argumente za sve što napišem na forumu i nemam nijednog miljenika među njima
samo gledam klub a svi ostali su prolazni kao i ja na forumu.
Iskreno, ne razgovarajući o njemu kao njemu (treneru) mi smo ove godine do sada ostvarili najgori rezultat
i najlošiju igru u zadnjih 10-tak godina.
Ako hoćete da budete realni gledajte samo činjenice i tabelu,to je u sportu jedino mjerilo i tamo sve piše.
A moj lični stav je da on nije trener za Borac i naš mentalitet igrača
nikad on njima neće uči u mozak.
I dalje tvrdim da je qrc od trenera
a da igrači imaju muda.
A to znači da će ga sjebati i otjerati igrači
Bolje bi mu bilo da podnese ostavku
sam tek onda bih promijenio mišljenje o njemu.
(MOŽDA)