Džontra je napisao:
Na BL forumu postuju očigledno samo eksperti za međunarodne odnose i ratove...od rušenja jednog aviona su zaključili propast turske ekonomije, raspad iste i stvaranje nove države...sve u nedalekoj budućnosti...
Citiraj:
Урађена је научна студија на тему "Почетак трећег светског рата након обарања руског авиона на турско-сиријској граници". Најпознатији стручњаци из ове области су имали шта да кажу:
1. Мирко Јовановић ПФЦ, ученик четвртог разреда гимназије: "ХАХАХХ, Ако су стварно оборили руски авион од Турске неће остати камен. На погрешног сте ударили БАЛИЈЕ. СПРЕМИТЕ СЕ ЗА АЛАХА ТУРЦИ ДОЛАЗЕ ВАМ ПУТИНОВИ ВУЦИ. КОСОВО ЈЕ СРБИЈА, КРИМ ЈЕ РУСИЈА!!!!
2. Зоран Зоки Јовановић (Четник), радник у кладионици: "АЛО БРЕ СРБИ, СВИ СТЕ БРЕ ПИЧКЕТИНЕ ПСОТАЛИ, САД ЈЕ ТРЕНУТАК, КАД РУСИ СРЕДЕ АМЕРЕ ИДЕМО ДА ВРАТИМО КОСОВО"!!!!!!!!!
3. Славица Петковић, радикална феминисткиња, некада дебела готичрка: "Русија је земља средњег века, знате ли ви како се тамо угњетавају људи, па погледајте само њихове антигеј законе. Таман се рат у Сирији приводио крају и онда су ти прљави варвари умешали прсте. Сада тамо страда недужан народ. А ни ми нисмо бољи, једва чекам да запалим одавде. Овде су сви тако.... прљави".
4.Никола Поповић, молер: "Славице једи говна"!!!!
5. Јован Добросављевић, песник: "Сви могу да га дувају Русима. Амери можда имају харп, али Руси имају антихарп који када се укључи 600 километара око себе ствара поље које је непробојно за харп зраке. Још је одавно проречено да ће руски цар поново ујахати у Цариград и да ће Аја Софија поново православна бити. Хтео бих да додам да се све ово могло спречити само да су људи желели да престану да једу месо и да се вакцинишу".
6. Енна Енна (попуњен профил), студент друге године права: "Јаооооо, јадни сви ти људи frown emoticon frown emoticon frown emoticon frown emoticon . Када ће људи схватити да насиље није решење, када ће завладати мир у свету? Морамо поћи од себе, ја увек просјаку дам 10 динара када пролазим поред њега, осим ако је Циганин, чак сам удомила и једно маче, тако је слатко. Погледајте мислим мој инстаграм профил, само је оно на њему.
7. Немања Хаџи Томовић, усташа и педер: "У ЈЕБОТЕ, сада сам схватио да сам ја тип особе који никада у животу неће јебати неку Емму".