banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2899 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 145  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: iPhone
PostPoslato: 23 Okt 2015, 10:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Dal se zena sprda il je ozbiljna?
Nemam snage gledati vise klipova, odumro sam i od ovog prvog
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2015, 22:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
Meni se sviđa taj njen vlog :-D

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2015, 09:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Probao 3D touch na iPhone-u 6s. Za sada nisam našao situaciju u kojoj ima neke pretjerane koristi od ove funkcije...
Sve što se može raditi sa jačim pritiskom se moglo riješiti sa dužim pritiskom na ikonu. ovako moram držati duže i jače pritisnuti...

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2015, 15:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Duzim pritiskom brises aplikacije, tako da to nije opcija...

Meni 3D lepo radi, nisam primetio neki napor niti potrebu da se preterano jako stisne, za sada malo aplikacija podrzavam dok ne dodju updatei, ali u sustini sva korist je tome sto ubrzava rad aplikacija, tj imaces najbitnie precice na 3D upotrebi aplikacija

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2015, 22:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Imam u ponudi jeftin iphone 6 64gb,icloud zakljucan.Sad...da li je to ukradeno ili ne,ne znam,ali da li mogu imati problema,ako ga kupim i otkljucam,ako se uopste moze otkljucati?Moze li neki savjet?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2015, 23:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Ne može se otključati. Jeste ukradeno.

Drugu su nedavno ukrali telefon, mi zaključali preko iClouda i stavili moj broj telefona u slučaju da hoće da ga vrate. Sad svakih par dana dobijam poruke od ljudi kojima je preprodan telefon gdje mi traže Apple login, jer im je ovako beskoristan. Kad im kažem da ili vrate telefon ili ga ostave u nekom Apple store, onda krenu da j... mater. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2015, 23:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jan 2013, 12:15
Ponudi im pare, jer bolje ti je da im das 200 eura ti za njega nego da ga oni prodaju u dijelove.

A 3d touch nije losa stvar iako se ne koristi previse. Live slikanje isto je u nekim slucajevima interesantno a meni sto je najbitnije bateria mi je dobra pa cak i bolja nego sto mi je bila na obicnom 6+, gura dan bez problema. Dobro je iphone napravio posao sa s verzijom, vizuelno nista ali ima razlike kada se koristi.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2015, 07:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2007, 16:54
vojopd je napisao:
Imam u ponudi jeftin iphone 6 64gb,icloud zakljucan.Sad...da li je to ukradeno ili ne,ne znam,ali da li mogu imati problema,ako ga kupim i otkljucam,ako se uopste moze otkljucati?Moze li neki savjet?

Vrijedi oko 300KM za dijelova :)

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2015, 09:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni je 3D 'nako... Trenutno nemam potrebu za njim, vise je ono da nekome pokazes... Live photo je njesra, ne vidim sta tu moze biti zanimljivo, pravila se sprdnja kada je samsung pre par godina (na S4, ja misli), predstavio te live photo, a sada je kao cool i interesantno jer ga je apple ubacio...

Meni su dve stvari odlicne, brizna samog telefon i senzor za otisak prsta, koji su fenomenalno brzi... Otisak prsta cak i prebrzo ucita, jer cim kliknes dugme tel se otkljuca, tako da se ne moze videti sat, a i ona precica za kameru ne moze da se koristi, pa se mora ili sa home dugmetom paliti ekran ili drugim prstom...

Kamera je isto odlicna, kao i ova prednja, slike nocu na njoj ispadaju dobre, ali ja retko slikam, tako da nemam neki wow efekat kod upotrebe kamere

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2015, 09:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sta si uzeo 6S ili + ?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2015, 11:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

6s i on mi ne odgovara, onaj plus je preglomazan, ne znam kako ga neko moze koristiti. Niti ga imas gde staviti niti je praktican.

Nakon 4s bas mi se tesko navici na ove dimenzije. Za moje potrebe je velicina 4s sasvim dovoljna. Telefon je a ne tablet, a i za surfanje je mala razlika u velicini. Samo se patim da dohvatim gornje ikone, a smor mi svaki put da klikcem home dugme da bi se spustile

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2015, 12:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Šta je sa "bendgate"-om? Je l' to bio problem sa 6+ ili i sa 6? Ili je obični hoax?
Dvoumim se između 6 od 64GB i 6s od 16GB.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2015, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
iPhone 6+ je imao "bendgate", zato što je tanak i velik i nisu ga ojačali u dijelu kod volume dugmića i tu se najlakše savijao.
iPhone 6S+ je ojačan tako da ni on nema problema, dok 6 i 6S pogotovo nemaju problema.

Bajaga i Instruktori - Strah od vozova, 1986.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2015, 13:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

guess who je napisao:
Šta je sa "bendgate"-om? Je l' to bio problem sa 6+ ili i sa 6? Ili je obični hoax?

Ako ti treba nemorije tj ako ces slusati muziku, slikati i sl onda ti je 16GB malo, tako da bih u tom slucaju uzeo i6, ali ako ti to nije bitno onda uzmi 6s, brzi je a pogotivo ako ga planiras duze koristiti, pa da ne usporava nakon par novih verzija iOS-a

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2015, 13:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
guess who je napisao:

Ako ti treba nemorije tj ako ces slusati muziku, slikati i sl onda ti je 16GB malo, tako da bih u tom slucaju uzeo i6, ali ako ti to nije bitno onda uzmi 6s, brzi je a pogotivo ako ga planiras duze koristiti, pa da ne usporava nakon par novih verzija iOS-a
Isto sam i ja htio da predložiti. Imam 6 sa 16GB i za moje potrebe definitivno nije dovoljno. Pravim puno fotki, plus snimim ponekad i video, malo muzike, koja igrica i nema više memorije... A kvalitet slika i video fajlova se ne može podešavati nego non stop ide na najvećem kvalitetu. A na sve to 6s ide u 4K video i još jača kamera, tako da ovaj sa 16 Gb je baš lako zatrpati.

Hertzog je napisao:
6s i on mi ne odgovara, onaj plus je preglomazan, ne znam kako ga neko moze koristiti. Niti ga imas gde staviti niti je praktican.

Nakon 4s bas mi se tesko navici na ove dimenzije. Za moje potrebe je velicina 4s sasvim dovoljna. Telefon je a ne tablet, a i za surfanje je mala razlika u velicini. Samo se patim da dohvatim gornje ikone, a smor mi svaki put da klikcem home dugme da bi se spustile
mislim da ćeš se naviknuti vremenom. bar je kod mene tako bilo. sada kad koristim 5s nekako mi maleno sve :)

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2015, 13:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa dobro, neces bas svaki video u 4K formatu praviti, a i slike mozes na icloud, dropbox ili slicnom cudu... Ja slike cesto prebacim i na racunar pa ih izbrisem sa telefona...

Ali osobe koje cesto upotrebljavaju kameru, muziku i igrice nemaju sta traziti sa 16GB, pogotovo na 6s

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2015, 13:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Шајин je napisao:
A kvalitet slika i video fajlova se ne može podešavati nego non stop ide na najvećem kvalitetu.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2015, 13:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jesam li ja to prebacio, ali nigdje ne vidim opciju na 6s da promjenim kvalitet videa? što implicira da ide stalno u 4k? EDIT: Evo Enter je odgovorio :D
Inače što se tiče iPhone-a nije me nešto pretjerano oduševio. Uzeo sam ga jer sam dobio povoljno, ali me neke stvari nerviraju.
Moram da priznam da sam se preporodio što se tiče brzine otvaranja aplikacija. Telefon je baš fluidan i sve otvara istog trenutka, ali mi android nekako više sjeda... IOS je pretjerano komplikovan u nekim situacijama, i previše je zatvoren, ali nije ništa što mi baš puno smeta. Ova druga strana oko brzine i lakoće u radu je definitivno prevagnula.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2015, 13:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2015, 14:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Fair enough :D A za fotografije ništa?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2899 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 145  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]