banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 07:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 312, 313, 314, 315, 316, 317, 318 ... 367  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Okt 2015, 12:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2015, 08:44
http://mondo.ba/a608083/Sport/Ostali-sp ... ackoj.html

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2015, 19:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Sa Vespremom sutra u 7, treba otici uzivati u takvim rukometnim imenima .

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2015, 19:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Prosli put pola igraca nije igralo pa je moguce da se i sutra ponivi slicna stvar.bez obzira na to,na njihovoj klupi su isto tako top igraci

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2015, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Niko nista ne pise, sta je za reci...

Veceras pravi mali praznik rukometa.. hoce Vesprem igrati u punom sastavu?

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2015, 16:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Valja se ispostovati... Malo sovati mater iritantnom Sulicu i gledati nemocnog Momira protiv granitne odbrane Borca :)

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2015, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

S obzirom da ce ispred dvorane biti guzvara kod prodaje karata, ako vam je usput do dvorane neka od trafika "Lafka" mozete i tu kupiti karte.

Mislim mjesta ce biti, cisto da se ne cimate sa cekanjem u redu da kupite kartu..

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2015, 17:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aj uzmi ti dve pa cemo ti dati pare

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2015, 21:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2013, 14:57
sviđa mi se ova postava sa klincima

Ćeranić
Mijatović
Bubić
Čelić
Nježić
još vratiti Šešića
ostaviti oba ova golmana

i udri raditi

ostalima kupiti zlatan sat i ispratiti u penziju

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2015, 23:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Bez shubija? I njemu sat?

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2015, 23:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

pardon naravno Šubi i njemu kapitenska traka

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2015, 00:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2011, 14:40
U obliku bijele košulje, što se veže na leđima... Nije ovo fudbal, da kao Ronaldinho može da privatizuje loptu. Lik dadne dva gola i umisli sebi da je Karabatić. Sine, ti si srednji bek, ti gradiš igru, ti si plej-mejker, ne može to tako.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2015, 00:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

nadoći će i to polako u pravu si
ali stvarno je jadno više gledati ovaj spori i "iskusni" rukomet
daj djeci da trče i desi će se nešto
a što se tiče Karabatića Trivundža ima 15/4 šut
šubara 7/2

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2015, 06:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Trivundza mi deluje totalno nexainteresovano, kao da mu se ne igra. Osim onog gola po zemlji i nije imao nekih posebnih momenata sinoc, atako je bilo i na prethodnim utakmicama. Uklopio se u ovo sivilo lose igre

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2015, 08:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Da napisem koju ako mi se bude dalo uopste kuckati s obzirom da sam odavno prestala ulaziti u pricu sa hejterima. Dovoljno mrze sami sebe da im ja jos stajem na muku. Nek niko ovo ne shvati licno, ali neostvarenje sopstvenih zelja i ciljeva stvaraju ponekad ocito neke komplekse koji se reflektuju na ponasanje i ispoljavanje mrznje.

Za pocetak me interesuje, necu poimenicno nikog prozivati jer sam zaboravila koji nick je sta rekao, koje je po vama rjesenje za Borac?
Ne sada vec sta bi vi uradili i kako rijesili probleme pred kojim se bivsi velikan nasao prije ne tako davnog vremena?
Ovo ne pitam da provociram vec stvarno bih da cujem ideje.
Vjerujem i ostali.
Naslijedjeni su ogromni dugovi, moralo se naci rjesenje za servisiranje. Vlada i PURS ucinili su koliko su tad mogli, Elektroprivreda isto, niko ziv u drzavi nece vise da sponzorise sport osim onih koji zakonom nesto moraju dati. A i to je problem, mnogo gladnih usta a malo sredstava.
Rjesenje je bilo ili kljuc u bravu ili neki kredit. Nece ni svaka banka da odobri kredit, da se i to razumijemo. Eto nasla se neka koja je htjela.
Da li tu ima pozadine ili ne ja to iskreno ne znam, i zelim vjerovati da nema, te da vecina ljudi ovde radi srcem. Za Radovica ne znam jer on meni licno "nit smrdi nit mirise", sto bi se reklo.
Taj isti Radovic obecao je jos sponzora u zavisnosti od rezultata sto je naravno najvise do igraca.
Taj Borac kojem niko nije htio marku dati poceo je skupljati po malo sponzore.
Kvalifikacije za LS prosle su lose, ali su znacile dosta. Sem toga Borac i da je prosao mnogo bi to kostalo a ne bi se nesto ni proslavio i opstao dugo.
Trener koji je dosao je veliki strucnjak koji mnogo radi s mladima i koji je stvorio velike evropske igrace. Koliko vidim i sad je dao akcenat na mladjim i tako i treba.
Nista se ne moze preko noci. Vjerujem u rezultate mladih uz dobru skolu mladjih kategorija koja se u Borcu mora jos aktivnije razvijati. Naravno da tu mora biti i par iskusnih igraca.
Poziv Bake je vecina prihvatila sa odobravanjem jer smo svi vjerovali da moze povuci klub ka boljim rezultatima. Na zalost, pokazalo se kao greska. Prva ja to priznajem. Hvala Bogu on odlazi i zvanicno iz kluba i to ce rasteretiti budzet.
Ja imam i kritike i pohvale na racun uprave, volim Borac pa sam vjeciti optimista. I tesko sam podnijela cinjenicu da je klub bio korak pred gasenjem.
Borac sada servisira i dugove igracima kojima je proslo rukovodstvo ostalo duzno, ne igracima samo nego i svim duznicima. To stvara dodatni problem. Ono sto znam da se sada sve radi javno, kroz svaki racum i papir sto do sada nije bio slucaj.
Ja ne drzim niciju stranu, kao sto rekoh razocarala sam se i u Baku i pored prvobitnog odusevljenja, srecna sam sto ide.
Radikalne promjene ne mogu se desiti preko noci, ali vjerujem da se uz ovog trenera mogu konsolidovati redovi i sloziti dobar tim za buducnost.
Izvinite ako je sve zbrkano u postu jer kucam s mob.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2015, 08:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2015, 08:44
Mali Mijatovic me pozitivno iznenadio,mali ima srca da krene naprijed da sutira,ona dva gola sinoc protiv vesprema ce mu biti dugo u sjecanje ako ne i cijelog zivota i nadam se podstrk za dalje napredovanje.Realno vesprem je igrao malo tezi trening sa 60% snage,al boze moj vicesampionevrope velika su imena i igraci u klubu.Samo malo me ubi ona nasa spora igra u napadu nema resenja umrtvi se igre haos.Drago mi je sto je Dvorsek zadnjih 10min ubacio klince u vatru vidjelo se da cemo biti napunjeni i sa njima,a i bez njih tako da podrzavam tu odluku trenera.Samo jak rad i kvalitetan sa klincima i bice rezultata nista preko noci,kao sto kaze lolly mangup volim Borac i uvijek sam optimista u bilo kojem sportu kada je u pitanju nas Velikan

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2015, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Дворшек: Наставићемо са давањем шансе младима (Фото)

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2015, 11:43 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
@Lolly Većinom si u pravu...
Osim ovoga
Citiraj:
Nece ni svaka banka da odobri kredit, da se i to razumijemo. Eto nasla se neka koja je htjela.

Za te poslovne prostore koji su otišli pod hipoteku svaka banka bi dala kredit. Ali ni to nije važno, ono što je važno je da je Radović ušao u klub kao predsjednik. Ako je već preuzeo tu funkciju onda je trebao da zna da se podrazumijeva da nešto i uradi za klub. Kamata po kojoj je klub dobio taj kredit je ista ona po kojoj bi dobio kredit da nije predsjednik. Dalje, nije on doveo nijednog sponzora u klub, a počeo je da se ponaša kao šerif u istom, iznoseći svoje ideje u sportskom segmentu o čemu on nema pojma.
I naravno vanserijski šupakluk prema Igoru koji su vjerujem po Radovićevom nalogu sproveli Branka i Bijelić...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2015, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
http://www.nezavisne.com/sport/rukomet/ ... rac/333380
hvala "legendo"

http://www.nezavisne.com/sport/rukomet/ ... rca/333383
SRDJO SAMO NAPRIJED

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2015, 13:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Svaka cast Mijatovicu!!!

Po onome sto sam vidio u posljednjih 10 minuta moram reci da vrijedi forsirati ovog momka...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2015, 11:36 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Tačno treba ove mladiće pustiti da igraju i tu staviti da im pomaže ovih nekoliko starijih. Nikolić nije otputovao u Skoplje tako da će i tamo biti degenjačenje vjerovatno, ali nek se barem mladići kale da se ne dovode kojekavih igrači iz Srbije sumnjive kakvoće. Koliko sam skontao Dvoršek će ih forsirati i to mi je drago. Na silu se htjelo do LŠ, kada to nije uspjelo daj da se pravi naš mladi tim kroz SEHA ligu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 312, 313, 314, 315, 316, 317, 318 ... 367  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]