banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 14:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 311, 312, 313, 314, 315, 316, 317 ... 367  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Okt 2015, 22:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Sep 2015, 23:41
nemam malog,imam malu..moja mala zivotna ljubav,sreca,sve na svijetu, igra al ne rukomet,i ne u BL ;)
pitaj ljude gdje su ti momci talenti...ja znam za neke gdje su i sta rade..a znaju i oni,valjda :)

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 22:50 
Početnik
Početnik

i jos nesto:i ja sam igrao rukomet i imam poprilicnog uspjeha u svojoj karijeri(najbitnije zadovoljan i ispunjen,a i drugi bili a i sad zadovoljni samnom) a nisam zestok momak i nikad mi nije trebao mudonja od trenera-znao sam svoje obaveze i duznosti i nisam igrao dobro ili lose zato sto sam se bojao trenera ili lose zato sto bojkotujem trenera,sport je malo vise od toga i od onoga sto zamisljaju neki koji nikad kamen na ulici nisu sutnuli a kamoli provodili sate i sate trenirajuci..igrao sam za sebe,slusao i postovao trenere i bio zeljan napredovanja a sve zarad svog uspjeha...slazem se,posto sam danas u drugoj-suprotnoj ulozi,koordiniram vani ;)da nekom od igraca treba jaci i zesci pristup da bi se motivisao a nekom je dovoljno da kazes svoju zamisao u igri i on to sprovodi(ako drugacije postupis dobijes kontra efekat)...al nije bas ni rukomet krkanski,ultimat/fight sport da bas se pristupa jako,zestoko,zilavo itd...fleksibilnost,motivacija,razgovor,poznavanje psihe igraca,taktika,stalno usavrsavanje i to je to..rukomet jest cvrst i jak sport ali i mnogo lijep,uz to kompleksan i trazi se pored snage i malo inteligencije...osjetim da to znas i razumijes...
ako igraci ne rade kvalitetno i ne slusaju zna se kako i sta-a ovo trenutno stanje ne vodi nicemu.. ;) i dalje volim Borac..

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Zelio bih od nekoga neutralnog cuti kakav je iskreno mali Srdjan Mijatovic? Talenat kazu, kojeg kapaciteta?

Poznaju moji njegovu porodicu, vukao se mali cesto po novinama i TV kao vrlo perspektivan sportista, velika nada, pa me zanima jel to vise na silu ili bi moglo biti nesto.. kad je Boris mislio gurati to u vatru...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 23:21 
Početnik
Početnik

sto posto decko koji obecava i koji se vec uveliko prati u ozbiljnim rukometnim krugovima...naravno,zasad je tako ali sve ce zavisiti kako od njega samog(rad,zdravstveno stanje i mnoge druge okolnosti) tako i od ljudi koji ga vode u Borcu..do sada sve pohvale i prati se..
mana: prerano gurnut u prvi tim i za njega krupan zalogaj seha liga..nije dobro preskakati neke faze i stepenice u igrackom sazrijevanju jer nista mu ne znaci sto sjedi na klupi i ne igra nego samo popravlja prosjek starosti u ekipi..a to sve zarad javnosti da kazu kako imaju mlade nade..on u ovom periodu mora igrati i samo igrati ali sigurno ne ovakvu ligu..za to sam maloprije i pisao o tom periodu i postavci u Borcu-u jednoj fazi njihovog odrastanja i sazrijevanja Borac nema rjesenje..sjedeci samo na klupi moze se lako desiti da ostane citav zivot na prici TALENAT...a da igra i ima minutazu u ovoj ligi je isto nemoguce(povrede,razocaranja,stresovi,maltretiranje starijih igraca itd..)

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2015, 07:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Cekajte, ne okrecite pricu u kontra smijeru! Nisu stariji igraci krivi za nestasicu para! To dvoje se ne moze dovesti u vezu i prica da imaju velike plate i da zbog toga nema para je isto idiotska. Zasto? Pa i njima se duguju pare, nije da su starije isplatili pa da nema za ostale.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2015, 08:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2011, 14:40
Svi ste zaboravili Đogu. Gdje su pare koje je on uzeo?
Igrači nisu krivi što je uprava potpisivala ugovore sa njima i obećala im pare. Od ljubavi se ne živi, od "hvala" se ne živi. Ako ne možeš da ispuniš obećano, onda se dogovoriš fino sa igračem. Evo ti ovoliko para, ili hvala ti na pruženom. Bojinovića ne plaća klub, tako da on nije minus za klub.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2015, 09:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Niko nije zaboravio Djogu. A pricu za placanje igraca sa parama koje nisu iz klupskog budzeta sam cuo nedavno. To mi je...hm, ne znam sta da kazem, podsjeca me na sfp! Eto, kad je trebalo da se obeca sponzorisanje to je bilo lako a sad kad treba gurnuti ruku u dzep...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2015, 10:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Izgleda da taj neko bi trebao da placa bojinovica to ne cini.....onda i ne cudi sto hoce da ide,jbg covjek navikao na zivot u evropi gdje te placaju i postuju dogovor.
ali sa druge strane,ako i ode,eto ponovo subija u prvom planu :)

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2015, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Direktan prenos iz Slovačke na ELTA TV

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2015, 14:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2013, 14:57
Po meni imaju dve opcije:
1.igrati Evropu i Seha pod uslovom da Borac 2 odnosno neki drugi klub iz BL podvlacim iz BL igra premijer ligu BiH sa nasim juniorima
preduslov da nema dugova i bude novca za to
2.igrati samo ligu BiH sa najstarijim igracem od 23 god. uz 2~3 izuzetka do 25 sa OBAVEZNIM 4godisnjim ugovorima
formirati BESPLATNU skolu rukometa i ligu osnovnih skola,a ove privatne skole pustiti da rade svoj posao
otjerati od kluba kvazimenadzere i savjetnike (jedini extra igrac za 15 god kojeg su doveli je Melic)
Nista novo ali samo tako cemo doci do generacije klinaca kao sto je ona koja je 91.osvojila EHF
Najbolje bi bo mix obe varijante ali mi nemamo para i to je pitanje samo i za opciju 2
Dosta mi je da gledam poluigrace na koje se neko uplusao 500~2000KM ili dom penzionera koji nemaju gdje
primjecujete li da je sve manje bivsih rukometasa u dvorani nece ljudi da gledaju stalno isto i neperspektivno
znam da para nema i nece biti,znam da dug necemo sanirati jos 10 godina,znam da smo ovom sezonom probili budzet za ovu godinu i da cemo uvecati dug,znam jos mnogo toga ali necu da zamaram

E zato treba autoritet i mudonja koji ce presjeci stvar i reci istinu i postaviti stvar na svoje mjesto ti mi ne trebas,ti mali evo ti sansa,ti si dobar u ovome ali o ovome nemas pojma,ti mesetar mrš da te ne vidim blizu kluba itd.
a to nemamo gore,pa necemo imati ni dole i onda se svi sakriju iza tog jebenog trenera i kazu nema autoritet ajmo ga smjeniti,djelimicno tacno jer odmah posle toga se otkrivaju karte i dođe se do toga da niko u klubu nema autoritet,jer da ima ne bi se gubilo15~20 razlike i nikom nista
zbog toga i kazem da ni Dvorsek nije siguran,a dobar je strucnjak i da ce sva sranja izaci na vidjelo kad nas budu rastocili Vesprem i Vardar
posle toga dolaze Holanđani njih prođemo i onda opet blamaza u EHF grupi
Pa kad se i to na vrijeme ne sasjece dobicete haos

Sad ces me vjerovatno pitati pa sta bi ti kad si toliko pametan
ja bih za novu godinu zapoceo opciju 2 i imao spremnu ekipu za sledece prvenstvo
pa kome se sviđa sviđa kome ne nek trazi advokata

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2015, 19:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
upravo to.

mrzim svoju ljenost koja mi ne dopusta da kopam unazad nekoliko stranica da vidim ko je pisao bajke o konsolidaciji i da je napravljen plan
ja jesam tvrdio da nam Baka treba ako mu je ovo poslednja godina, medjutim on mi je najvece razocarenje. covjek je nula!

iz price koju su radovic&Co pricali po press konferencijama da se sve zna, da ce se trositi koliko se ima pomislio sam na momenat da se razmislja normalno iako sam uvijek ostavio rezervu da se sve ovo ipak radi da se otmu poslovni prostori koji su u vlasnistvu kluba. od samog pocetka me bio strah toga!

ali opet, sa druge strane, kontra tome ovdje sam cuo da nesto u klubu ne stima. sta? ne stima unutar ekipe, sukob na raznoraznim relacijama ili jednostavno, nema para?! pa bih zamolio ljude koji su ovdje rekli da postoji problem da se ne kurvaju vec da konkretno kazu sta je problem. ovako ispadate provokatori koje mute vodu iz ko zna kojih razloga!

Hm sjecas se da smo na pocetku sezone stidljivo prokomentarisali,ali nisam zelio siriti pricu da ne bi bilo da se nesto mraci,cak sam zelio i sam da pregrizem jezik,ali nazalost.....
Volio bi da nam malo Lily kaze koju,kakvi su dalji planovi uprave,do prije 15ak dana sve je bilo savrseno,sta se sad desava,zasto Baka odlazi,ja iskreno i nisam u toku,nisam cesto u Bl,pa i ne vidjam nikoga....

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2015, 20:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa to govorim pendula... Nisam htjeo da nesto shuham, al' izgleda da je taj scenario koji nismo htjeli javno da kazemo prex nama.
Jbga...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2015, 20:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Radovic na predstavljanju..
necemo se zaduzivati i rijesicemo dugove...Danas sve kontra od toga...

Nakon toga organizuju turnir, gdje Radjenovic ispada kriv za eliminaciju a u sustini on je jedini govorio kako Borac nije favorit i da se ne stavlja imperativ prolaska. Na kraju prolazak bi dobio D grupu Lige sampiona sto je u sustini SEHA liga.
A finansije treba ipak provjeriti ko je i koliko dobio

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2015, 20:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Mene je Radovic podsjetio na onaj klip iz Nadrealista "Hapa" i prva privatna radna akcija, kad kaze ni Hapa nece ostati prema vama kratkih rukava,posto ja imam prodavnicu tehnicke robe dobicete sa popustom,tako i ovaj nama dao kredit sa manjom kamatom i zaduzuj se a lokali pod hipoteku,povedi nas Hapa putem istine :).
I onda na kraju ide oj drugovi jel vam zao,rastanak se primakao, a Hapa vice nikad vam ja ovo necu zaboraviti....:)

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2015, 21:51 
Početnik
Početnik

ha ha ha..a jest cova opisa stanje ha ha..svaka cast za Hapu,kako se toga sjeti..bravo

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2015, 18:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Za sada igraju vrlo dobro 12:15 na poluvremenu za nas Borac!

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2015, 19:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ja sam nekako vjerovao da ovi dobro rade, bar tamo uoči sezone. Krenulo se nešto dešavati, ali izgleda da nije uredno sve. Plate nekih igrača su bile baš velike, ali baš tako da ne znam jesu li mogli sve vratiti. Uglavnom, baš je sjebano. Gledam, doveli su se neki igrači, a kasnije igrali u promilima. Da li se tu neko ugrađivao, to sam pomislio? Što se tiče LŠ Rađenović je stalno govorio da nisu favoriti i da mediji malo preuveličavaju, ja kontam budala, ali na kraju ispade tačno. Mada, i on je krac od trenera, ali ja ne znam ko može sad doći u Borac i da drži sve u svojim rukama pored ovih starih.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2015, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Sta bi sa zadnjim napadom, kako izgubise loptu? Ne vidjeh...

Komentator je prica za sebe, covjek djelotvorniji od pilule za spavanje. Uzas.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2015, 19:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Steta sto nije ova igra nagradjena bar bodom...odlicno je ovo bilo, pozitivno sam iznenadjen.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2015, 20:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
BeckaSkola je napisao:
Sta bi sa zadnjim napadom, kako izgubise loptu? Ne vidjeh...

Komentator je prica za sebe, covjek djelotvorniji od pilule za spavanje. Uzas.

da je komentator bio na licu mjesta, pricali bi drugu pricu o njemu, jer mnogi znaju kako se Slobo uzivi kad komentarise iz nase dvorane, covjek je svojom smirenoscu veceras sacuvao radno mjesto na elti, jer bi, u suprotnom, popadale sve stvari sa polica da je komentarisao kako zna i umije :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 311, 312, 313, 314, 315, 316, 317 ... 367  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]