banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 18:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3433 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Okt 2015, 11:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Vava je napisao:
Pošto znam da dosta ljudi ima Huawei G630 ili G620s zanima me ima li ko rješenje za problem koji sam primjetio na više ovih modela.

Naime, često ne izbaci odmah poruku s Vibera, odnosno vidi se poruka tek kad otvorim aplikaciju. I piše za kontakte da nisu aktivni, a znam da su online.

Možda nije do ovih modela, već do nekih podešavanja Vibera ili telefona, ali nisam čuo da se dešava ikome osim par ljudi s ovim modelima, uključujući i meni.

I ja imam isti problem na g630. Nekad mi uopste na poziv na viberu i ne zvoni telefon vec samo posle izbaci kao da sam imao poziv.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2015, 12:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
To se meni desava isto, (WP tel), curi se isto desava na androidu i jos par ljudi znam, dok druge apps sa notifikacijama rade normalno, pa pretpostavljam da je moguce da je do vibera problem.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2015, 12:26 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2009, 00:28
Milan je napisao:
Ja imam whatsupp i viber i primam instant poruke, g620s model.

Provjeri auto sinhronizaciju.

Pročačkaću.

Sehxor je napisao:
To se meni desava isto, (WP tel), curi se isto desava na androidu i jos par ljudi znam, dok druge apps sa notifikacijama rade normalno, pa pretpostavljam da je moguce da je do vibera problem.

Ja nisam nešto primjetio na drugim modelima, zato i pitam pametnije i iskusnije. :) I ja sam primjetio samo s Viberom, zato ne znam koliko će Milanov savjet pomoći. Prije nekog sam vremena malo guglovao, ali nisam ništa pametno našao.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2015, 12:28 
I kod jedne kolegice forumasice se desava identicno, tek kada udje u viber onda poruke dodju.

Edit, viber vam treba biti markiran u "protected apps", da ga telefon ne iskljucuje sam od sebe, to zaboravih napomenuti.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2015, 12:40 
Pripravnik
Pripravnik

Milan je napisao:
I kod jedne kolegice forumasice se desava identicno, tek kada udje u viber onda poruke dodju.

Edit, viber vam treba biti markiran u "protected apps", da ga telefon ne iskljucuje sam od sebe, to zaboravih napomenuti.

To sam odmah odradio, tako da nije to.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2015, 08:20 
Pripravnik
Pripravnik

Milan je napisao:
Ja imam whatsupp i viber i primam instant poruke, g620s model.

Provjeri auto sinhronizaciju.

Pogledao sam, ništa nisam riješio.

Kod mene na g630 se to rijetko dešava, ali kod žene na g620s skoro stalno. Kad god pogledam na njen kontakt na Viber uvijek piše da je aktivna prije par minuta i ne može se dobiti ni poruku primiti (telefon online).

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2015, 08:22 
PRobao stariju verziju vibera?

Ili da probate whatsup?

Meni oboje radi bez problema.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2015, 09:23 
Pripravnik
Pripravnik

Milan je napisao:
PRobao stariju verziju vibera?

Ili da probate whatsup?

WhatsApp ide bez problema. Nisam probavao starije verzije. Nije meni toliko stalo do Vibera, koliko me nervira da imam telefon na kojem nešto ne radi, a trebalo bi. :)

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2015, 09:26 
Do vibera je ako whatsapp radi uredno sinhronizaciju. Sad sam se sjetio da prije na nekom telefonu isto nije mogao viber raditi kako treba i tada predjem na whatsapp.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2015, 09:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
I onaj stariji Huawei, mislim Y530 je imao problež sa viberom, moralo se prebaciti na stariju verziju

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2015, 17:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Pitanje za ove sa xiaomijima, ili je valjda svejedno...

Elem, izasla je stable verzija MIUI 7, a da bi uradio upgrade sa weekly release-a neophodno je obavezno da uradim i wipe all data (sa prelaza na sljedecu verziju weekly dovoljan je bio samo wipe cache).

Posto sam vec telefon podesio prema svom ukusu i dosta bitnih stvari nabacio, interesuje me sljedece - ako uradim backup u twrp-u, a preventivno i u titanium backupu, hoce li mi restore korektno odraditi posao? Ipak isti sistem je u pitanju, ali opet hocu da budem koliko-toliko siguran.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2015, 17:22 
TB bi trebao da odradi restore kako treba...mislim programe vrati nazad zajedno sa podesavanjima kako je sve bilo...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2015, 08:33 
Pripravnik
Pripravnik

Vava je napisao:
Milan je napisao:
Probao stariju verziju vibera?

Ili da probate whatsup?

WhatsApp ide bez problema. Nisam probavao starije verzije. Nije meni toliko stalo do Vibera, koliko me nervira da imam telefon na kojem nešto ne radi, a trebalo bi. :)

Odgovor iz Vibera:

We are familiar with this issue and are currently investigating it. We apologize for the inconvenience and thank you for your patience.

We do not recommend using older versions of Viber as the latest version contains important bug fixes and improvements needed to properly interact with our servers.

Due to this we cannot offer support for older versions of Viber as the issues you are experiencing are resolved in later versions.

We apologize for the inconvenience. Let me know if there is anything else I can help you with.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2015, 09:02 
U rangu sa microsoftovom tehnickom podrskom. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2015, 13:20 
Pripravnik
Pripravnik

:)

Imam i još jedan problemčić, stalno iskaču mali Google oglasi. Ima li ko kakvo rješenje za tu gamad?

Čeprkao sam po podešavanjima Google naloga, ali ih nisam uspio zaustaviti, a iritirajući su. Ne znam jesu li se prikačili uz neku aplikaciju ili je nešto uz ažuriranje dodano?!

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2015, 13:26 
ne znam, ja imam rootovan tel pa stavim adaway, ako je rootovan pomaze odlicno...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2015, 14:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
Milane, koju si ono aplikaciju koristio da osposobiš LED za sve notifikacije na P780?
Po defaultu LED svijetli samo za poruke, pozive i punjenje.

Bajaga i Instruktori - Strah od vozova, 1986.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2015, 14:51 
light flow, ima skinuti na mobilismu ako se ne varam

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2015, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
Hvala lijepo. :) I dalje sam na P780 kojeg sam uzeo za 75 dolara na aukciji, a fali mi taj LED za sve notifikacije.

Bajaga i Instruktori - Strah od vozova, 1986.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2015, 15:18 
Nema na cemu, i dalje jedan od boljih telefona, da ga mogu naci za 75 dolara ne bih se ustrucavao opet ga uzeti. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3433 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]