banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 09:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 134  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: RTRS
PostPoslato: 14 Okt 2015, 18:48 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Apr 2012, 07:07
Починилац кривичних дјела признаје дјела, а истовремено за иста оптужује друге???
Апсурд над апсурдима!

Сјетих се методе свођења на апсурд, бесмислицу (raa – reductio ad absurdum) која се примјењује више од двије хиљаде година, и којом се оповргавањем негације, индиректно, доказује основна премиса.

Овдје је премиса – Додик, Радишић и Сувара су угледни грађани, успјешни бизнисмени и доказани родољуби, што се покушава "доказати" дискредитацијом и обесмишљавањем опонената (негације); тј. - ако су Мектић и Босић криминалци и издајници.
Јасно је, све и да се ова намјера успјешно реализује, да "доказ" остаје индиректан, остварен свођењем на апсурд. Невоља је што војно – партијски медији и за овакво, апсурдно, доказивање користе и апсурдне аргументе.

У овој ситуацији као аргумент се наводи снимак немуштог и нечујног мумлања, које је јасно и разумљиво једино РТРС-овој и СНСД-овој армији (можда згог тога што им је редове одскора појачао специјалиста ОРЛ).
Други аргумент је свједочење вишеструког повратника у вршењу кривичних дјела, тренутно бјегунца од руке правде - несумњиво кредибилног свједока!?

Оваквом примитивном злоупотребом, намијењеном лојалним и неуким сљедбеницима, протагонисти су успјели досегнути до двоструког бесмисла, до нове методе коју би могли патентирати као методу "апсурдног свођења на апсурд".

Додуше, послије гнусне злоупотребе религије и ругања мртвим сународницима (бандера-крст на Златишту) примитивна злоупотреба науке, медија и правосуђа - неуком, мазохистички настројеном и лојалном пуку дође као посластица.
Гурајте даље!

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 20:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
a nisam upratio, kojoj to voditeljki curi silikon???
nije bas da redovno pratim rtrs, ali ne sjecam se da sam vidio i jednu silikonsku

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Knezevic, naduvala usta, vjerovatno to mislio.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Mektic je mislio na Bilju Knezevic.

Da je jos 3 puta naduvala usta ili sta vec, tip je zesca seljacina i to ga iskljucuje iz svake rasprave. Kakav govor, kakve gestikulacije, kakav naglasak..

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2015, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Mektic je inace iz jednog plemena iz Pribinica, koje je dobilo prezime po . . .
Meketanju. :D
Svakako mi je veoma zanimljivo kako je uspio sacuvati taj arhaicni dijalekt, koji se govori na jako malom prostoru.
U neka vremena SFRJ, odbacili su ga cak i oni malo vidjeniji domacini po selima.
Onde, vode, otud, otoič . . .

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2015, 10:14 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Apr 2012, 07:07
"gospođa Arlov"(nije ona gospodu ni vidjela uživo, možda na slici)je vrlo važan šeraf u sistemu koji većini djece onemogućava solidno obrazovanje a nekima i da imaju djecu, mislim i da je dovoljno inteligentna da to i razumije prema tome svjesno radi to što radi.kad sve saberem i oduzmem ono što je Mektić rekao je minimum onoga što je zaslužila prava mjera bi bla da joj je svezao koju uz uši tek toliko da zna gdje joj je mjesto, što se tiče njene djece ne pada iver daleko od drveta...Da ne budem grub i primitivan Arlovoj želim sve ono što ona i njena ekipa nama rade godinama

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2015, 10:28 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Mektić je generalno gledano, pravo govedo kako vokabularom tako i facom...Priča mu je seljačka, a Boga mi i faca. Uvijek mi je smetalo to pominjanje tuđe djece. Mektić pokušava da se koristi jezikom Milorada Dodika, što je jadno jer je jedan Dodick dovoljan. Osim toga, kakve veze imaju djeca Nade Arlov i silikon onde druge sa Dnevnika sa njegovom ministarskom funkcijom? Žalosno je što SDS nije za ovu poziciju izdvojio nekog kvalitetnog političara već ovog kromanjonca skromnih intelektualnih kapaciteta...Vjerovatno su kadrovsku politiku učili od SNSD-a
Citiraj:
što se tiče njene djece ne pada iver daleko od drveta

Ovo je takođe seljačka priča...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2015, 10:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Njena ekipa se dobrim dijelom skolovala u SDS.u. Neki bi cak rekli i u UDBI :D
Sto i nije tako nelogicno jer razlike u ponasanju nema ;)

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2015, 14:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
dado2 je napisao:
"gospođa Arlov"(nije ona gospodu ni vidjela uživo, možda na slici)je vrlo važan šeraf u sistemu koji većini djece onemogućava solidno obrazovanje a nekima i da imaju djecu, mislim i da je dovoljno inteligentna da to i razumije prema tome svjesno radi to što radi.kad sve saberem i oduzmem ono što je Mektić rekao je minimum onoga što je zaslužila prava mjera bi bla da joj je svezao koju uz uši tek toliko da zna gdje joj je mjesto, što se tiče njene djece ne pada iver daleko od drveta...Da ne budem grub i primitivan Arlovoj želim sve ono što ona i njena ekipa nama rade godinama

У јееееее, е нек си јој рек'о, 'нако културно и дубокоумно. Скоро па к'о Мектић.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2015, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
dado2 je napisao:

Jel kontas ti da mi znamo kakva je Nada Arlov, to ti ne trebas objasnjavati..
Jel kontas ti da kad kritikujes Nadu Arlov, Bilju Knezevic itd valjda gledas da budes bolji od njih, da se ne spustas na njihov nivo... jer ako se spustis na njihov nivo, ti si identican njima.
A ovo je bilo mnogo nize od nivoa RTRS profi ispiraca mozga. I upravo zbog toga, da je seljo Mektic rekao jos 300 najistinitijih istina, on opet nebi bio relevantan. Jer nacin na koji je to rekao, njegovo ophodjenje, gestikulacije kazuju da je to seljacina kako facom tako i pricom koja zasluzuje jedino da se kritikuje. Govedo necivilizovano.

I sta kazes
Citiraj:
prava mjera bi bla da joj je svezao koju uz uši tek toliko da zna gdje joj je mjesto

Boze pomozi.... ovo te iskljucuje iz svake dalje rasprave. A po Mekticevim rezonima bi rekao da je i on slicnog misljenja...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2015, 14:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Сад чекај да видиш реплику. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2015, 16:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2011, 16:41
Ma to se Mektic licno i personalno ukljucio u raspravu na ovom forumu :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2015, 20:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
To moze samo biti jedan od zetova! Nikako ne sam ministar.

Послато са SM-N910F уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2015, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
RTRS Plus emituje Pregled Superlige Srbije koju emituje Arena Sport.I voditelj je sa Arene

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2015, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Svevišnji vođa drži monolog već sat vremena. :roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2015, 21:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
-e ajmo napraviti kao spontanu emisiju gdje ce Mile moci pricati sta hoce da malo smiri narod
-moze

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2015, 17:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Šta ovo, rtrs ima svoji emisiju o automobilima?!

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2015, 15:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 19:05
Ako je to ona što vodi Marka, mislim da nije nihova, neka kooprodukcija...

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2015, 16:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
u trebinju sam vidio na nekoliko mjesta na ulicnim banderama male satelitske antene, ali nisam znao cemu sluze, dok nisam slucajno vidio tv ekipu kako izvjestava from the face of the place, bas prakticno

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2015, 21:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Režimska mašinerija se pokriva gdje je najtanja pa su zavrnuli antene nebi li se isplatilo. Kako ono narod kaže kasno Marko na Kosovo stiže.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 134  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]