banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 15:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309 ... 367  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Okt 2015, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
koliko je ulaz?

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 10:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
3 КМ.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 12:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Sep 2015, 14:24
Gledao sam susret Zagreba i Vesprema, Zagrebaši su mnogo jaki

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 20:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Sep 2015, 23:41
Ratko je izgleda povrijedjen i upitan je...
bice tesko ali bez obzira kakav ce krajnji rezultat biti trebaju ostaviti srce na terenu...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2015, 20:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ko ne može sutra do dvorane - SEHA liga na Elta televiziji!

Slika

http://eltatv.net/

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2015, 19:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
jel radi vama ton na prenosu kako treba?

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2015, 19:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
da

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2015, 19:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kod mene na blicovoj digitali ton sjecka svake dve sekunde...nema veze...slika je super

jbg,ipak je ovo razlika u klasi...dvije galaksije...iako ivanisevic ima 11 odbrana u prvom poluvremenu,opet 5 razlike za njih....

pokusati izboriti castan poraz i posvetiti se suboti i evropskoj utakmici sa norvezanima...kaze ovaj da se vec veceras leti iz tuzle...

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2015, 20:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nista od casnog poraza :(

nemam pojma,cini mi se da je ovo jedan od ubjedljivijih poraza borca u banjaluci ikad....al jbg,nije rukomet jedini koji je otisao u picku materinu....

bice bolje,valjda....

mozda teba vidjeti bar sa ovim najstarijim da se nekako drugarski raskinu ti ugovori,pogotovo ako su tako astronomski kao sto pisu pojedini forumasi...uz neku malu odstetu zbog raskida,da ne idemo u nove minuse bezveze...ima ovih mladica,nek igraju,nista slabije rezultate nece ostvarivati...

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2015, 20:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Sep 2015, 14:24
:cry: štA je ovo bilo?!

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2015, 20:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa bilo je to da je rk zagreb sad tamo gdje smo mi nekad bili,a mi smo tamo gdje je rk zagreb bio tada...ali nada umire poslednja,mozda se nekad nadjemo bar na sredini....

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2015, 20:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Uf, ovo je bolilo. :( Kakvi su ovi Norvezani? Nesto sumnjam da se i oni mogu proci. :/

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2015, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bas velika razlika na kraju :( 14 golova razlike je mnogo!
Sve vise sam saglasan sa ovim sto je Slager napisao. Ionako nemamo sanse da nesto ozbiljnije napravimo u Seha ligi, kvalifikacije za LS smo ispustili, ako jos ne prodjemo norvezane u kupu EHFa tacno se zahvaliti nekim igracima. Sto ces davati velike plate ako nemas nikakve koristi od toga...ali opet sa druge strane npr. Trivundza znaci dosta ovoj ekipi. Tacno nisam pametan...
I nekako me istrosila ona utakmica protiv Austrijanaca, plus ovi neocekivani porazi u Seha ligi...

I ulazem ostar protest zbog reklamiranja Bugara na utakmici :D :D ulazim u dvoranu a cure dijele letke, kad ono Lafka kiosci tu mozete kupiti karte za utakmice RK Borac. Reko vid' ti sto se reklamira konkurencija :lol: prodavacu i ja karte i kaciti plakat za svaku utakmicu na svoj objekat, ne treba mi reklama na LED panelima ;) moze se nesto uraditi i da se pomogne klubu. A vjerujem da ima i dosta vlasnika raznih lokala po gradu koji bi pristali. Samo treba neko obici i popricati sa ljudima

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2015, 22:07 
Početnik
Početnik

bruka i sramota...
sto se tice Norvezana:bolja ekipa od Holandjana sto je igrala u BL-toliko o tome..sa ovakvom igrom,ponasanjem i odnosom prema klubu i Derventa bi bila upitna...
ponovicu pa makar me opet pojedini forumasi kritikovali da ne volim Borac:vratiti se u Premier ligu BiH,igrati sa juniorima uz nekoliko "starijih" igraca(Jankovic,Celic itd..)..zahvaliti se legendama jer sa jednim njihovim ugovorom moze se platiti citava ekipa momaka koja ce ginuti na parketu za Borcev dres..zahvaliti se i "pojacanjima" koja su dovedena onako bezveze ustvari sa vezom i za necije tudje interese a nikako za interes kluba..za par godina stasace nasi momci i kao prvak BiH opet se vratiti u SEHA ligu sa svojom ekipom uz par potrebnih pojacanja..e to je spas za Borac a ne ono sto se pisalo i radilo u fazonu DRŽ'TE LOPOVA a sad dubioza totalna...
i za kraj sve pohvale za Tibora koji je jedini od dovedenih zasluzio da bude tu jer decko je toliko zeljan napredovanja i istinski se daje i vidi se da je profesionalno nastrojen-a dobio sam i informaciju da treninge maximalno u fulu radi i ne zabusava za razliku od vecine sadasnjeg igrackog kadra-sve pohvale i svaka cast decko za vecerasnje branjenje i pored suplje odbrane...i da ne zaboravim,i dalje volim BORAC ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2015, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Je l' se meni cini ili Baka nema snage? Dva tri puta igraci zagreba vec u napadu a on lagano ide nazad. Pa onda ona prebacivanja lopte preko citavog terena. Kao da nije doruckovao... Obrad i triva isto nekoliko puta loptu direkt u ruke protivnickim igracima. Takve greske ocekujem od najmladjih a ne najiskusnijih. I s obzirom kolike su mrcine igraci zagreba celic se solidno nosio sa njima...
I zaboravih da spomenem jednorukog stankelu. Djeluje mi kao da je malo ojacao. Prije mi je nekako bio mrsaviji. I naravno prvi gol nam zabi na svoj vec poznati nacin :D

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2015, 22:21 
Početnik
Početnik

Ćela dobar..
Stanko legenda bitku bije sa Vujom i stalno ga moli da mu dozvoli teretanu a ovaj neda..112 kila :) pravi pivot :) al i dalje lovi loptu to je cudo...
Ove nase legende nema potrebe komentarisati jer ko imalo nesto zna o rukometu sve mu je jasno-penzija majka...

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2015, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Jedno pitanje da ne zaboravim: koliki budzet ima Borac, a koliki Zagreb? Uopste nemam predstavu kolike se cifre vrte u rukometu.. Bar otprilike..

Odavno vecu nemoc nisam vidio. Sa kojom lakocom su igraci Zagreba postizali golove i sa kojim silovanjem, upiranjem i mucenjem je Borac davao svoje.. razlika u kvaliteti je jasna ali nisam ocekivao ovoliko.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2015, 22:46 
Početnik
Početnik

tesko pitanje,ajd nesto lakse :)
razlika budzeta izmedju Zagreba i Kila je jos mnogo veca nego razlika Zagreba i Borca...po budzetu Kil bi trebao Zagreb uzeti 20 razlike-a Zagreb ih uspije uzeti-ajd ti nama odgovori KAKO? ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2015, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Dobar trener, ustaljen sistem rada i kupljenje i pravilno uklapanje igraca sto iz mladjeg pogona sto iz ostatka zemlje na koji imaju "pretplatu"?
Meni je samo krivo sto Zagreb veceras nimalo nismo ni namucili.. ma cak i na minut dva... nevjerovatna je lakoca sa kojom su nas dobili..

Od grada ove godine Zagreb je dobio 670 000 eura.. imaju PPD koji je za promjenu imena sigurno masno platio, plus 14 sponzora... na nama je da skontamo koja je konacna cifra njihovog budzeta..
Evo nasao sam clanak iz Monda.. budzet Borca za ovu godinu je 700 000 maraka..

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2015, 23:15 
Početnik
Početnik

tacno tako,bravo...
s'tim da se i trener moze promjeniti ali sistem je otprilike isti..
sto se tice broja sponzora i Borac ih ima poprilicno dosta napisanih sto na parketu,sto na mrezama iza golova a bogami i na dresovima ;) koliko daju za svoju reklamu e to vec malo ko zna,al me u sustini i nije briga-valjda znaju sta rade ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309 ... 367  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]