za vlakanje:slucajno sam aktivan daleko od moje Banjaluke,imam dobar posao(angazman) i srecan sam

..sve sto sam dosad pisao,pisao sam iskljucivo zato sto mi je zao Borca i zato sto ga volim i znam sta je i ko je Borac-nikako zarad svojih interesa..uopste,niti zelim niti glumim nekog opzicionara zarad svojih ciljeva..mene ne interesuje ko vodi klub,da li je to Branka,Neso,da li je trebao ostati Djogo,Babic ili one jos starije uprave koje su iza sebe ostavile nasledjen dug,da ih ne nabrajam,ma svejedno mi je da to bude i ludi zmaj od sipova samo mi je bitno da Borac dobro igra(a ne igra),da rukomet bude sport broj jedan u gradu(a nije)da se omasovi rukomet preko svih skola u gradu i da svako dijete zivi i trenira za Borac(a nije),da se ne odricu djece vec u 14 i 17 godini i da ih u tom uzrastu ne proglasavaju netalentovanim pa momci odlaze i nastavljaju igrati negdje drugo ili prestaju totalno sa bavljenjem rukometa itd itd...shvati kako hoces,i imam pravo da imam svoje misljenje, al i ja sam misljenja da je ovo trenutno stanje prodavanje magle...i znaj,kad god ekipa izgubi utakmicu ja se ne radujem nego mi je mnogo zao i mnogo sam ljut,a za svaku pobjedu sazivam prijatelje i idemo na pivo jer se osjecam srecno kao da sam ja licno bio na parketu i dobio utakmicu-toliko o tome kakobslavim poraze..al da ne valja,ne valja druze pa ti kako hoces...reci mi samo koji je to trener zadnji put bio na nekom trenerskom seminaru,kome je to Borac od svojih trenera(mislim i na mladje kategorije platio ikad neki seminar),tu se samo kaze "bio je igrac u Borcu i on zna i moze biti trener".. mada sam i misljenja da posto je Borac slab sa novcima,da treneri sami trebaju ulagati u svoju edukaciju,jer druze ako mislis se time baviti moras malo u sebe i ulagati..jer nauka i sport svakodnevno napreduju i stvari se mnogo mjenjaju kako u samom pristupu igri tako i u radu sa mladjim kategorijama-sto je nekad bilo praksa i normalno danas se shvatilo da je pogresno tacnije da ima boljih modusa..znaci nije dovoljno :ja sam igrao rukomet i ja mogu sad i biti trener"... spas je u mladjim kategorijama i sav akcenat tu baciti..tacnije,sto se prije krene tako razmisljati prije ce doci i rezultati a ovo ovako ce trajati jos 20 godina,ni na nebu ni na zemlji a mesetari ce i dalje mesetariti oko kluba i gledati da koju mrvicu izvuku iz kluba i tako u nedogled se smjenjivati...jos jednom da kazem,volim Borac i nemam nikakvih interesa niti pretenzija za bilo cim..