banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 15:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4235 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 212  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Okt 2015, 15:17 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Da, jedino to, jer Rusi ocigledno imaju ozbiljne namjere...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2015, 15:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
sinip je napisao:
vlakanje je napisao:
Auuuuu... Izmedju ostalog, da se ne dira ni jabhat al-Nusra :D je l' to ta prica :lol:

Управо та. Ал' пошто су Рије направиле "дил" са Асадом, тешко да ће да се обазиру на "жеље, честитке и поздраве" друге стране... :evil3:
.

A trojke su djuro sta :lol:... Tj, al nusra je zapravo al kaida u siriji :D
Tu i jeste najveci problem, i ovaj izvjestaj da su u medjuvremenu srukali kamp u kojem su obuku vrsili ameri dovoljno govori o tome koliko su amerikanci sami sebi zakomplikovali zivot tamo.
Imas kozojebe+al kaidu koji su radili zajedno kontra rezima pa su kasnije zakrvili izmedju sebe. obe grupe je pomagala amerika, naoruzanjem, obukom i sl... Zapad krenuo da intervenise, ali malo je nezgodno roknuti bombu na bazu gdje tvoji ljudi vrse obuku bradonja u siriji :D
Rusi nemaju taj problem, kod njih je friendly fire OFF :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2015, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
U prvom danu bombardovanja Rusi ubili 2000 civila,od toga 1900 su djeca.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2015, 16:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

apokalipto je napisao:

zamisli :confused2: :confused2: :roll: :roll:
a ameri za godinu dana niti jednog civila nisu zveknuli :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2015, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Medvedic Misko, ljubitelj beogradskih malisana

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2015, 16:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
sinip je napisao:
Шајин je napisao:
Meni sad tu ništa nije jasno... Kao Ameri im pomažu, a Rusi ih klepaju sa druge strane?

Па Руси су ту јер их је Асад позвао. Тако да је све сасвим једноставно. Непријатељи Асада су и наши непријатељи. :) Ко их помаже очигледно је тренутно Рујама скроз ирелевантно.
prije neki dan sam gledao dokumentarac SSSR-u i ratu u Afganistanu. Meni je i ovo sada ista situacija. Rusi podržavaju jednu stranu i bore se sa njima, a Ameri guraju sredstva i naoružanje suprostavljenoj strani. i na kraju ispade da indirektno ratuju SAD i Rusija :D

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2015, 16:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Samo sto opet svi ginu osim amera

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2015, 16:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Шајин je napisao:
prije neki dan sam gledao dokumentarac SSSR-u i ratu u Afganistanu. Meni je i ovo sada ista situacija. Rusi podržavaju jednu stranu i bore se sa njima, a Ameri guraju sredstva i naoružanje suprostavljenoj strani. i na kraju ispade da indirektno ratuju SAD i Rusija :D

slicno jeste ali ce ishod (nadam se) biti drugaciji.
prvo sto rusi nece imati kopnene jedinice direktno u sukobu, drugo sto nece imati gubitke u tehnici kao tamo gdje su izgubili preko 600 aviona i helikoptera plus 300 tenkova i oklopnih vozila ne racunajuci druga vozila, tehniku i sl...
sada mogu da udaraju iz vazduha a da pri tome svo vrijeme budu van dometa plus sto asadu ce da ostane da pokupi ostatke i pocisti nered...

mada, svasta moze da se promijeni, tek je pocelo 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2015, 17:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Asad ima privilegiju, što malo koji političar može da ima, legalno baciš bombu na opoziciju i nikom ništa. :lol:

Da se nije dogodilo što se dogodilo Gadafiju, pa hajde đavo da ga nosi, ali ne mogu svi u svijetu samo biti američke marionete.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2015, 17:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
apokalipto je napisao:

Izvor?

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2015, 17:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
vlakanje je napisao:
mada, svasta moze da se promijeni, tek je pocelo 8)

С тим у вези...

15:32 GMT
Iraqi Prime Minister Haider al-Abadi said he would welcome a Russian Air Force operation against Islamic State in his country. He added he had been receiving "very useful" information from Russia and Syria on fighting the terrorist group.

"Not yet," Haider al-Abadi told France 24 answering the question if he had already discussed potential airstrikes in Iraq with Russia.

"It is a possibility. If we get the offer we will consider it and I would welcome it," he added.

15:32 GMT
Russia will assess political and military feasibility of an air force operation against Islamic State in Iraq if Bagdad addresses Moscow with such a request, the Russian Foreign ministry said.

“We will either have a request from the Iraqi government or a UN Security Council resolution, the adoption of which will depend on the Iraqi government. [Only] then will we assess the political and military feasibility [of the operation],” Ilya Rogachev, the head of the Russian Foreign Ministry department for new challenges and threats, told RIA Novosti.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2015, 17:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Panzer je napisao:
apokalipto je napisao:

Izvor?

Западни медији, од "поузданих извјештача с терена", чуј извор?! :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2015, 17:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
apokalipto je napisao:

Gađali su školu?

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2015, 18:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2015, 18:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Samo sto u ovoj jednacini nedostaje turska, a samim tim i kurdi... Kako god, picvajz je pravi :D

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2015, 19:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To bi samo Picaso znao naslikati.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2015, 19:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
filozof sa vrbasa je napisao:
Slika

ovak asocijativno moram 1. tekst ovde kopipejstati:

Spoiler:
Bilježnica Robija K.: Domovinski odgoj

Ona učiteljica Smilja je stala isprid ploče i rekla je: „Dico, danas ćemo učit o domovinskom ratu! Moran odma na početku izrazit ushit, sriću i zadovoljstvo šta je to ušlo u nastavni plan i program trećaša! Nikad nije previše rano da mi ka ponosni Hrvati usvojimo to gradivo!“ Onda je uča pljesnila sa rukama i pitala je: „Jel možda neko od vas zna šta je to bija domovinski rat?“ Svi rulja u razredu su šutili i vrtili su sa glavušama kao da nemaju blage. Uča je pitala: „Šta? Baš niko?“ Onda sam ja dignijo ruku. Uča je rekla: „Izvoli Robi!“ Ja sam rekao: „Jel to bija rat di su naši uz pomoć saveznika satrali Njemce i ustaše?“
Učiteljica Smilja je mene blido pogledala. Onda je ona stavila ruke na kukove i pitala je: „A molinte lipo, od koga si to čuja?“ Ja sam rekao: „Od mog dida sa Šolte!“ Uča je rekla: „E pa dida ti se malo zajeba, mladiću! Biće čovik ostarija, pa je mrvicu propuva!“ Ja sam rekao: „Sori, učiteljice, al moj dida nije propuva!“ Uča je rekla: „Okej, ako nije propuva, onda je mislija na neki drugi rat!“ Ja sam pitao: „Na koji drugi rat?“ Uča Smilja je rekla: „Na drugi svjecki rat! Ti je rat bija prije domovinskog rata!“ Ja sam pitao: „Pa koga su onda naši satrali u domovinskom ratu?“ Uča je rekla: „Satrali su Srbe i četnike!“ Ja sam pitao: „A ko su nam bili saveznici?“ Uča je rekla: „Njemci i ustaše!“
Ja sam zblantao se u uču Smilju sa lakšom zbunjozom. Samo onda je moj drug Dino rekao: „Čekajte malo, učiteljice, zar oni već nisu bili satrani u drugom svjeckom ratu?“ Onda je onaj Kane Šteta rekao: „E stvarno, jebate! Ako su naši satrali Njemce i ustaše u drugom svjeckom ratu, a posli toga je doša domovinski rat, kako su ih onda mogli imat za saveznike?“ Ona tuljanica Niveska je uletila: „Možda ih nisu satrali sve! Nego su neke satrali, a neke su ostavili da in posli budu saveznici!“ Ona Nela Svinjogojstvo je pitala: „Kako su birali koje će satrat, a koje će ostavit za saveznike?“ Onaj Rino Sajla je rekao: „Možda su in dali igrat na par-dišpar?“
Učiteljica Smilja je dvaput pljesnila sa rukama i rekla je: „Dico, molinvas lipo nemojte konplicirat život! Ovo je tribalo bit jednostavno gradivo, da skužimo ko je agresor a ko žrtva, a ne da sad tu idemo do stoljeća sedmog…“ Samo onda je ona balibanica Lidija uletila: „A di su onda bili Srbi i četnici?“ Uča je pitala: „Kad?“ Balibanica Lidija je rekla: „Pa u drugom svjeckom ratu!“ Uča Smilja je počeškala se po bradi i malo je dumala. Onda je ona rekla: „Četnici su bili skupa sa Njemcima i ustašama! A Srbi su bili skupa sa našim Hrvatima, znači protiv Njemaca, ustaša i četnika!“ Onda je mala Teica pitala: „Zašto onda moja mama govori da su mog dida u domovinskom ratu uhapsili Taljani?“
Učiteljica Smilja je okrenila se prema njoj i rekla je: „Teice, dušo, didu ti nikako Taljani nisu mogli uhapsit u domovinskom ratu! Možda su ga jedino mogli uhapsit u drugom svjeckom ratu!“ Kane Šteta je pitao: „A jesul Taljani bili Njemci, ustaše ili četnici?“ Uča Smilja je podviknila: „Taljani su bili Taljani! Samo su bili u kompi sa Njemcima, ustašama i četnicima! A to znači protiv Hrvata i Srba!“ Ona pederica Sandra je pitala: „A jesul onda posli u domovinskom ratu bili u kompi sa Hrvatima i Srbima?“ Moj drug Dino je njoj rekao: „A glupa si ka tava, Sandra! Kako će bit u kompi sa Hrvatima i Srbima ako su Hrvati bili protiv Srba!“ Pederica Sandra je pitala: „Kad?“ Dino je rekao: „Pa u domovinskom ratu!“ Kane Šteta rekao: „Možda je po Taljana išlo sa Srbima, a po sa Hrvatima!“ Nela Svinjogojstvo je pitala: „Kako su birali koji će sa kojima? Jesul igrali na par-dišpar?“
Uča Smilja je zveknila sa dnevnikom po klupi i viknila je: „Jel više bilo dosta?!“ Ja sam njoj rekao: „Ovo gradivo je zapopizdit teško, učiteljice! Ja ne kužim ništa živo!“ Uča je dreknila: „Zato šta smo sve zakonplicirali sa tvojin didom i drugim svjeckim ratom! Odsad se držimo samo domovinskog rata i gotovo! Jel to svima jasno?!“ Mi smo svi u razredu umirili se i začepili smo labrnje. Uča je podviknila: „I da se više uopće ne spominju Taljani i Njemci, pošto su to sad naši dragi turisti! Jel i to jasno?“ Mi smo svi šutili i klimali smo sa glavušicama. Uča je rekla: „Okej! Znači, vratimo se na početak! U domovinskom ratu su Srbi i četnici išli okupirat našu zemlju, a onda su…“ Dino je uletijo: „…a onda su ih Hrvati i ustaše satrali! Jel tako?“
Učiteljica Smilja je značajski se okrenila prema njemu. Ona je zarežala: „Otprilike!“ Ja sam uletijo: „Za razliku od drugog svjeckog rata, di su Hrvati i Srbi satrali četnike i ustaše! Jel tako?“ Uča je značajski zapiljila se prema meni i zarežala je: „Otprilike!“ Onda je Dino uletijo: „Šta znači da će u sljedećem ratu Hrvati i četnici satrat Srbe i ustaše!“ Uča je iskobečila oči i zinila je sa ustima. Onda je tuljanica Niveska rekla: „A zašto Hrvati uvik moraju pobjedit? Možda će baš Srbi i ustaše satrat Hrvate i četnike!“ Samo uča je na nju arlauknila: „Niveska, kakvo je to nedomoljubno ponašanje?! Za koga ti navijaš? Neću da čujen takve stvari u ovom razredu!“
Tuljanica Niveska je u roku odma zablindirala gubicu. Moj drug Dino se mrgaški smjehuckao. Učiteljica Smilja je naperila kažimprst prema njemu i rekla je: „A ti se, pametnjakoviću, ne keseri! Otkud tebi pravo da govoriš da će bit novog rata? Je li, klipsone?!“ Dino je raširijo ruke i rekao je: „Pa ubra san da je to princip lige prvaka! Igra svak protiv svakoga i na kraju se zbroje punti!“ Ja sam rekao: „Naravska stvar! A nemoš prekinit natjecanje napola!“ Uča je podviknila: „E pa slušajte me dobro, papani, to van je malo degenerična logika! Prvo i prvo, više nikad ne smi bit rata! A drugo i drugo, ako ga i bude, onda je turbo nemoguća kombinacija da Hrvati skupa sa četnicima ratuju protiv Srba i ustaša! Gotova priča!“ Onda sam ja rekao: „A zašto onda na Šolti mom didi ka Hrvatu jebu četničku mater?“ Uča je zableušila se u mene sa težim ošamutom. Ekipa u razredu su isto gledali sa čudilom. Ja sam rekao: „I to samo zato šta je bija u partizanima!“
Onda je Rino Sajla pitao: „Ko su sad partizani, jebate noj?“ Kane Šteta je rekao: „Nikad čuja!“ Nela Svinjogojstvo je rekla: „Biće neki turisti, ka Njemci i Taljani!“ Učiteljica Smilja je i dalje stajala ukipana isprid ploče sa namušenom facom. Onda je balibanica Lidija nju pitala: „Stvarno, učiteljice, a ko su bili partizani?“ Uča je gledala koljački prema meni i podviknila je: „Jel vidiš sad šta si napravija, debilu? Jesmol mi na ovom satu tribali govorit o domovinskom ratu il o partizanima?“ Ja sam rekao: „Moj dida kaže da su partizani bili odlučujući faktor u domovinskom ratu!“ Uča se napečila: „A po čemu to, majketi?“ Ja sam rekao: „Po tome šta su nedostajali!“

Spoiler:
Dino je raširijo ruke i rekao je: „Pa ubra san da je to princip lige prvaka! Igra svak protiv svakoga i na kraju se zbroje punti!“ SlikaSlikaSlika

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2015, 19:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
sinip je napisao:
Panzer je napisao:
apokalipto je napisao:

Izvor?

Западни медији, од "поузданих извјештача с терена", чуј извор?! :lol:

Na poslu slušam RSG,ne svojom voljom. Malo karikiram ali otprilike tako nekako,civilne žrtve,strašne Ruske bombe,vako nako bla bla bla....

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2015, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Šta je RSG? Radio Slobodni Glamoč?

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2015, 19:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Radio Svetigora?

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4235 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 212  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]