banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 08:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 367, 368, 369, 370, 371, 372, 373 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Sep 2015, 11:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Slavnić: Izgubili smo od najgore Litvanije u istoriji, sve zbog k.. žreba

Bivši košarkaški as Zoran Slavnić ne može da preboli poraz od Litvanije u polufinalu Eurobasketa, posle kog je Srbija ostala i bez bronze, u susretu sa Francuskom.

"I dalje tvrdim da je ovo najgora Litvanija u istoriji, a mi izgubimo. Sve je to posledica tog k... žreba. Srbija je do sada pobedila samo jednu ozbiljnu reprezentaciju, Španiju, a sve ovo ostalo bilo je smešno. Island, Finska, Češka… ma dajte ljudi, smejurija. Kakve su to reprezentacije? Španci i Francuzi su imali krvav put do finala, a mi šetnju. Sve nam se otvorilo, no eto, zapeli smo na najgoroj Litvaniji u istoriji. Nije to sad samo moje mišljenje, stvar ukusa, sviđa li ti se više plavuša ili crnka, to je tako", rekao je Slavnić.

http://sport.blic.rs/eurobasket-2015/ve ... og-k-zreba

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2015, 11:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Eh da je idiot barem održao obećanje da će odseliti na Island ako ne prođe grupu 2007...

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2015, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Хаха, занимљиво је како је много шта ствар тумачења и избора ријечи. Србија је побиједила само једну озбиљну репрезентацију. Француска, са друге стране, није ниједну (не рачунајући меч за треће мјесто који није ништа суштински одлучивао, односно није био елиминациони), финалиста Литванија једну, а првак Шпанија у најбољем случају двије, ако се одлучимо бити дарежљиви и Литванце и Грке рачунамо по пола озбиљне репрезентације сваку. Француска имала "крвав пут до финала" (вјероватно је хтио рећи полуфинала)?! Људи нису имали озбиљну утакмицу до Шпаније, и могуће да им се то и осветило. Литванци су вјероватно прави хероји овог првенства јер су до финала избацили двије реално боље екипе од себе, Шпанци нису имали ништа тежи пут, Грчка и Француска само на папиру изгледају теже од Италије и Србије, али су Шпанци за класу боља екипа.

Све ово још једном потврђује да је систем са 24 тима ужасан, и да је прича да "сви играју кошарку" обична илузија и шарена лажа. Мислим, симпатични су Холанђани и Белгијанци и Исланђани и Финци, евидентно је да напредују, али је све то ипак смијешно и недостојно завршног турнира, и тих екипа се треба рјешавати у квалификацијама. Онај систем из '95. је био добар, двије групе по 6 екипа па полуфинале. Турнир од максимално десет дана који не оставља простора за калкулације и полагано хватање форме, већ одмах убацује у машину и меље.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2015, 15:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2015, 13:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Popokatepetl je napisao:
Хаха, занимљиво је како је много шта ствар тумачења и избора ријечи. Србија је побиједила само једну озбиљну репрезентацију. Француска, са друге стране, није ниједну (не рачунајући меч за треће мјесто који није ништа суштински одлучивао, односно није био елиминациони), финалиста Литванија једну, а првак Шпанија у најбољем случају двије, ако се одлучимо бити дарежљиви и Литванце и Грке рачунамо по пола озбиљне репрезентације сваку. Француска имала "крвав пут до финала" (вјероватно је хтио рећи полуфинала)?! Људи нису имали озбиљну утакмицу до Шпаније, и могуће да им се то и осветило. Литванци су вјероватно прави хероји овог првенства јер су до финала избацили двије реално боље екипе од себе, Шпанци нису имали ништа тежи пут, Грчка и Француска само на папиру изгледају теже од Италије и Србије, али су Шпанци за класу боља екипа.

Све ово још једном потврђује да је систем са 24 тима ужасан, и да је прича да "сви играју кошарку" обична илузија и шарена лажа. Мислим, симпатични су Холанђани и Белгијанци и Исланђани и Финци и Хрвати, евидентно је да напредују, али је све то ипак смијешно и недостојно завршног турнира, и тих екипа се треба рјешавати у квалификацијама. Онај систем из '95. је био добар, двије групе по 6 екипа па полуфинале. Турнир од максимално десет дана који не оставља простора за калкулације и полагано хватање форме, већ одмах убацује у машину и меље.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2015, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Кај си ти, неки националист, не?

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2015, 16:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Hrvatima dolazi izuzetno talentovana generacija sa Saricem, Hezonjom, Benderom, Zizicem, Slavicom itd... ali oni su poglupi tako da ih treba slati u kvalifikacije da tamo gube od Sjeverne Irske, u pravu je popo

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2015, 19:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
kandidujemo se za domacinstvo jedne grupe kvalifikacija za Rio!

http://www.sportske.net/vest/kosarka/po ... 38329.html

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2015, 19:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
legendarni Zeravica kaze da smo bili nepripremljeni za okrsaje na EP, a Teo tvrdi da smo rano tempirali formu(prepisao od mene :D ), mozda je istina negdje izmedju

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2015, 07:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Tempirana je forma bas kako treba...
http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-k ... rlove-FOTO

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2015, 08:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Смећарски чланак у смећарским новинама. Срби су народ познат по томе што много мари за одговорност, ваљда јавност очекује да им се неко извињава и правда за нешто. А у ствари Срби имају фудбалере какве заслужују, односно та репрезентација је слика и прилика Србије међу шљивама, кошаркаши ту дођу ко нека грешка у прорачуну.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2015, 08:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Al bas, vidi idiotskih komentara ispod. Jesmo govna, nema vecih na planeti.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2015, 08:44 
Komentar... :lol:

im slucajno sam bila u tom klubu obzirom da sam gledala zavrsnicu prvenstva uzivo... Bila sam odusevljena kada sam ih videla u tom klubu ali ubrzo i razocarana njihovim ponasanjem! Nedovic je bio toliko pijan da je naterao neku sirotu devojku da je jase poput konja i vice djiha sa flasom u ruci a radjljica je do pola nag radio zgibove na plafonu uhvativsi se za neku cev koja je na kraju i pukla! Vikao je,dovedite mi gasola,hocu borbu i slicne gluposti,dok je simonovic pevao zvezdine pesme i pogrdno skandirao vujosevicu... U jednom momentu se pojavio i teo obucen kao zena i zaigrao na sipki,a bogdan ga je obasipao novcanicama... Sve ovo sam gledala i pitala se dali sanjam...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2015, 09:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Тај коментар је прекуцао, у пар шаљиво-саркастичних реченица је ухваћена магија бајних особина српског кошаркашког навијача - недосљедност, бахатост, курчење, глуматање генерала послије битке, клубаштво - једном ријечју, сјајно.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2015, 11:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Proseravanje i stručne analize, traženje skandala i prljavog veša. Jeftini populizam i sakupljanje klikova (lajkova) i podizanje tiraža, na osnovu stručnih analiza, stručnih likova poput Žeravice i Moke. Masom je lako manipulisati, pogotovo kad se pojave "insajderi", braća i prijatelji koji su bili tu na licu mjesta, vidjeli i čuli šta se događa. Generalno u ovoh odvranoj kampanji, prednjači Blic, čije su stručne analize i insajd informacije, dva nivoa ispod dna. Mislim, svaka čast jednom Žeravici na svemu, ali činjenica je da je on godinama van trenerskog posla, a da je Moka dosad jedino sebe uspio da ubijedi da je neki košarkaški ekspert. Čitam i tu stručnu analizu u Blicu, u kojoj daju neke paušalne (pr)ocjene i poentiraju sa konstatacijom da je Milutinov "morao da igra više", zato što je budućnost srpske košarke. Pa serem im se i na novinara i analizu...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2015, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Момцима свака част, и мрва је недостајала да буду у финалу. До полуфинала су били доктори, професори богови и остали курципалци, а сад олош највећи. И сад сви све знају. Кад да се не сјећају гдје смо били не тако давно. А гдје смо сад.
Наша посла. Мало нас је ал смо говна. Чак мислим и да смо којим случајем ушли у то финале и да смо изгубили да би била иста, ако не чак и гора кампања од ове.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2015, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Што је мени најмање јасно је како се народ у коментарима понаша као да су их кошаркаши некако "изневјерили", ваљда их ми плаћамо или шта већ па су нама дужни да постигну резултат који одредимо.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2015, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Problem je samo u tom sto se mi sikiramo koji kurac kad je njima svejedno? Podbacili su i podbacili su debelo, pa su otisli da proslave. Boli njih kurac za medaljom. Mislim da nije primjereno ovo odmah nakon utakmice pa kako god. Naravno da su ljudi i moraju se opustati ali bas ovako... Uostalom zaboli i mene kao i njih.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2015, 13:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Milan je napisao:
Komentar... :lol:

im slucajno sam bila u tom klubu obzirom da sam gledala zavrsnicu prvenstva uzivo... Bila sam odusevljena kada sam ih videla u tom klubu ali ubrzo i razocarana njihovim ponasanjem! Nedovic je bio toliko pijan da je naterao neku sirotu devojku da je jase poput konja i vice djiha sa flasom u ruci a radjljica je do pola nag radio zgibove na plafonu uhvativsi se za neku cev koja je na kraju i pukla! Vikao je,dovedite mi gasola,hocu borbu i slicne gluposti,dok je simonovic pevao zvezdine pesme i pogrdno skandirao vujosevicu... U jednom momentu se pojavio i teo obucen kao zena i zaigrao na sipki,a bogdan ga je obasipao novcanicama... Sve ovo sam gledala i pitala se dali sanjam...

Sve u redu, ali nema sanse da Radulja moze uraditi zgib :D

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2015, 13:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Ko je bolan slavio? Šta?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 367, 368, 369, 370, 371, 372, 373 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]