banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jun 2025, 15:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 467 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Sep 2015, 09:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Pa ja se u vecini slucajeva s tobom TNS ne razumijem.

Kod mene su bili tamburasi i jos bend, bilo je stvarno za svakoga po nesto. A ni baje ni slicnih nije bilo, i bilo je fantasticno, bar su tako gosti rekli. Opet, sve je stvar ukusa. Kod mene je bila vecina mladih.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 09:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
veljo1981 je napisao:
uostalom, jebo svadbu gdje se Baja ne svira bar 50℅ posto vremena

k

Jebeš takvu svadbu. Baš zbog takvih treba ili zabraniti narudžbe ili dogovoriti sa muzikom šta može, a šta ne. Dođe pijani stric iz Njemačke pun evra i izasakrira svadbu Bajom, Ćanom i ostalim debilima.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
A lijepo je uzeti kovertu od strica?
Mada, to bas ne narucuju stricevi nego ekipa pijana, litar sljive u sebe, Baja roka i onda u napad

Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 09:35 
Jebes kovertu kad meni neko drugi sere po svadbi...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 09:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Zavisi od strukture gostiju..
Meni je to uzasno. I na svim svadbama na kojima se to i desilo, gosti su se razbjezali. Ili kad neko naruci zajdi, zajdi..

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 09:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ako se ikad budem ženio, prije tog ću 3 dana provesti sastavljajući šta može da se svira a šta ne. Ove rokačine Baja i ekipa, ili ove zajdi zajdi izdrkavancije tako sjebu svadbu i atmosferu da je to čudo.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 09:43 
Stara kuka
Stara kuka

Zavisi od strukture, ako su gosti fensi pedercici njima smeta i Baja i kubura, njima smeta i rakija jbg, i zastava im smeta, smeta im ak si dao djetetu srpsko ime, kazu joj pa sto tako dugacko, prljavi svabo ga ne moze izgovoriti, oni svojoj djeci daju ima 3 slova, max 4, univerzalno, bas coooooool

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 09:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A možda su jednostavno seronje k'o i ti pa pričaju prije nego uključe mozak.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 09:47 
Dodje ti neko iz FBiH, a baja krene pjevati o klanju i protjerivanju muslimana...to mi ne treba na svadbi...

Citiraj:
njima smeta i rakija jbg, i zastava im smeta, smeta im ak si dao djetetu srpsko ime, kazu joj pa sto tako dugacko, prljavi svabo ga ne moze izgovoriti, oni svojoj djeci daju ima 3 slova, max 4, univerzalno, bas coooooool

Gubis se... :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 09:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I ja sam se dogovorio sa muzikom sta moze a sta ne da se peva, nisam dao te krkanske pesme da se narucuju. Uglavnom muzika uzme takvu narudzbu, pa ili kaze da ne znaju da ce nesto skontati ili sami promene. Znam da su npr od kuma babe tetke pevali 3-4 pesme a oni narucili jednu, pa tako valjda kompenzuju izostanak njihove zelje

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 09:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ja sam ovde izgleda jedini kome je bilo dobro i na svadbama i ispod satora u blatu do koljena i na posh mjestima kao kod Brankice.

Kao zene ste. Javite se kad napravite svadbu sa vodom ispred, a zamkom iza :P

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
Na mojoj svadbi se Baja nece cuti. Niti krajiske pjesme... Tako smo dogovorili sa bendom, a i oni ne sviraju tu vrstu muzike, tako da je to to...

Onaj ko voli Baju moze ga slusati u svojoj kuci, ali moje veselje kvariti nece. :)
Toliko je fine muzike, od rocka, zabavnjaka, narodnjaka da tu Baji i Bajama nema mjesta. :)

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 09:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Naravno, ovo se ne odnosi na jednog jedinog Nedeljka Baju. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 09:52 
Stara kuka
Stara kuka

Milan je napisao:
Dodje ti neko iz FBiH, a baja krene pjevati o klanju i protjerivanju muslimana...to mi ne treba na svadbi...

Citiraj:
njima smeta i rakija jbg, i zastava im smeta, smeta im ak si dao djetetu srpsko ime, kazu joj pa sto tako dugacko, prljavi svabo ga ne moze izgovoriti, oni svojoj djeci daju ima 3 slova, max 4, univerzalno, bas coooooool

Gubis se... :D

Jesi bio na nekoj svadbi gdje se pjeva o klanju bilo koga? Ja nisam a bio sam ih na dosta

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 09:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Mozes ti sada pricati koliko hoces o tim "fensi pedercicima", ali je cinjenica da Baja i Cana i ostali VIP i Vikom hitovi se poseru po svadbi
Ok, da, mogu, u odredjenom momentu
Ali u po' svadbe praviti neke prelaze sa nekog pop/rok repertoara na "vodi me na Pale preko ledina" (iako to jeste vanvremenski evergrin :lol:) nema smisla i smori dosta gostiju
Osim ako ti vecina gostiju nije prisla gradu blize od Speeda na Manjaci gdje se ujedno i odrzava svadba

Citiraj:
Nedeljka Baju.

Obojica Baja su institucija, svaki na svoj nacin
Nemoj mi to razdvajat'
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 10:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Stariji ljudi i rodbina stavljaju najviše u koverte, a pošto mi nismo iz Beča, zna se kakvu oni muziku preferiraju, tako da se mora i na njih misliti. Ili, angažovati 2 "muzike", da ovi za mlađu ekipu počnu nekad kasnije uveče, kad ti stariji ljudi već počnu kljucati od pića i umora. :)

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 10:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
A svadba se pravi zbog koverte?
Jebem ja danasnje svadbe i brakove u kojem je mlada trudna do zuba, a zvanice se biraju na osnovu procjene koliko ce ostaviti u koverti ne bi li se buduci sretni par sto vise uplusao na tome.

I to postao ozbiljan biznis.
Zato brakovi i jesu kurac.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 10:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Da pojasnim ovo gore...

Vasim gostima vasa svadba nije ni prva, ni poslednja. Mozda ce nekima to biti treci, cetvrti vikend u nizu kako idu na neku svadbu. Znaci, sve je vec vidjeno :)

Opustite se pobogu :) Ionako niko nema od nas nema uslova da pravi svadbu kao u holivudskim filmovima na imanju sa jezerom i zamkom.

A zenite se, udajete se... Mislim, sta je muzika spram te cinjenice? :D

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 07 Sep 2015, 10:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 10:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nek' se jebe onaj ko muziku na svadbi podređuje gostima a ne sebi. I nek' se jebe onaj ko pravi svadbu samo da bi mogao brojati koverte i zaraditi neki sitnis.

Zenis se jednom (dvaput) u zivotu i ako ne mozes tad imati muda, ne trebaju ti ni posle.

edit: jebi se i ti Vanja :lol:

Poslednji put menjao shakal dana 07 Sep 2015, 10:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 10:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Veze, ti sto stavljaju u kovertu znaju pre nego dodju na svadbu koliko ce staviti i to ne zavisi od muzike... Pa ne drze praznu kovertu i cekaju da ih pogodi pesma pa dodaju 50KM u nju

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 467 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]