banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 20:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300 ... 367  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Sep 2015, 15:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Odjednom BL ne voli rukomet :)

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2015, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
:lol: :lol: :lol:

Ма морам ја ићи доле галамити али не питам за себе

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2015, 15:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma znam, za prijatelja pitas :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2015, 16:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Bem ti nas sve kad u dvorani Borik protivnik ima glasnije navijace dok borceva publika ko u pozoristu..

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2015, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I toliko o tome.. na zalost. Borac ni u pola dobar ko juce. I samo s jednim golmanom cijelu utakmicu..
Jbg..

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2015, 18:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Subi se satrao, ostali ko bakice kakve.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2015, 18:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Neko ce morati da odgovara za ovu brku veceras.rezultat je jos i dobar kad se zna da smo gubili i 9 razlike.u redu da su psihicki prazni od sinoc,ali ovako losa igra se ne moze tim opravdati.
Vujovic me izbio sa par glupih poteza.
Nervira me radjenovic,na tajmautu se dere na ceranica i subaru i nesto kao demonstrativno mase rukama,a ovim staeijim ni rijec.
Ne znam,pitanje koliko ce ova uprava trpiti poraze a ne bih volio da trenera mijenjamo odmah ma pocetku.....

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2015, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jos se ovaj Efendic razbranio. Za razliku od sinoc bruke. Ipak covjek nije mogao sam cijelo vrijeme braniti. Osjecao se nedostatak drugog golmana. Bakin ucinak skroz los. Ceranic krs teski, na kraju se raspucao jer se ovi nisu ni branili.
Kao da su se sinoc skroz istrosili...
A nasim banjaluckim seratorima sto ne mogu izdvojiti vrijeme i 5 km za svoj klub i podrsku koja im je trebala, neka je na dusu..

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2015, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislim da je velika greska izbor trenera, ali bas velika. Nema on ni znanja ni autoriteta, malo ko ga slusa, a na momente Baka vodi utakmicu na jedan nacin, a on na drugi, kasni sa izmenama, ma bas puno losih stvari... Jucerasnji rezultat je donela publika, a kako ce podrska u nastavku sezone biti znatno manja, bojim se da ce izbor trenera pokazati koliko je los

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2015, 18:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
i nisam ocekivao bolju posjetu veceras.
ako si profi igrac ovakav pristup vecerasnjoj utakmici nema nikakvo opravdanje.
pomalo sam i ljut na ekipu kako su odigrali veceas preko neke stvari. ovo je nedopustivo jer smo gubili utakmice u banjaluci i sa vecom razlikom ali pristup je bio bolji.
sabili su nas kontrama, glupe greske na nivou skole rukometa smo pravili. nedopustivo.

a trener... nisam siguran sta je najbolje u ovom momentu da se uradi, ali mislim da bi najbolje bilo da neko ko bi imao veci autoritet nad ovim starijim igracima preuzme ekipu. nemam nista pritiv radjenovica, on treba da je tu ali u nekoj drugoj ulozi.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2015, 18:40 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Pa covjek sa parketa postade trener odmah. Ne znam ni kakvo znanje ima realno. Znao sam da ce danas biti potpuno nezainteresovanje igraca. Trebace jos dosta rada da se dodje do toga da se bude prava evropska ekipa. Mi se malo zaletjeli.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2015, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Radjenovic nek prvo svoje ponasanje koriguje suta flase ko neki seljak i galami na ove mladje a ako je iko lose odigrao to je Bojinovic i zao mi je sto je imao pravo nastupa na ovom turniru mislim da bi bolje odigrali bez njega, gusi loptu ali nadam se da ce kako vrijeme bude islo biti bolji. Sledeca utakmica je u Subotici protiv Spartaka 12. septembra a u Q2 EHF kupa igramo sa pobjednikom meca Dundelaz (Luksemburg) i Haslum (Norveska) 11 i 18 oktobra

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2015, 20:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mocni Luksemburg :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2015, 20:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Da i ja napisem koju. Sinoc atmosfera stvarno fenomenalna. Igracima nemam sta prigovoriti, dosta se grijesilo i uz te silne greske opet je malo falilo da uzmu austrijance koji igraju dosta dugo zajedno i dobra su ekipa. Sve ove nase greske da li su zbog neuigranosti, neznanja ili je u pitanju kombinacija stvarno ne znam. Steta sto se nije kvalifikovalo dalje ali sad kad bolje pogledam ovu ekipu mozda je i dobro sto je tako, dzaba zvucna imena treba to uklopiti i utrenirati.
Od bojinovica sam vise ocekivao, jos me dobro iznervirao u nekim situacijama, ali je imao i dobrih poteza. Cini mi se da smo jako slabo igrali na krila uglavnom se vrtilo oko trive, bake, obrada i/ili jankovica. Jedino kad je mikic usao bilo je nekih dodavanja i rotacija. E sad da li je to zato sto nismo uvjezbali akcije sa krilima ili se islo na bekove koji su ajmo reci kvalitetniji... Takodje u analizama se govorilo da je alpla cvrsta ekipa u odbrani sa dobrim golmanom i da rade brze kontre i polukontre, ocekivao sam da cemo to pokriti i takticki pokusati to sprijeciti kad ono ljudi iskoristise sve nabrojano. Njihov golman nam dosta skinuo, u odbrani su bili dobri i cvrsti i dali nam odmah na pocetku nekoliko golova iz kontre a nasi pogubljeni kao da nisu ocekuvali tako brze napade.
Ovo za radjenovica ste u pravu. Sinoc situacija, neka je frka oko rezultata i bojinovic prilazi sa klupe radjenovicu i nesto ga savjetuje i galami, a radjenovic ga odgurnu u fazonu aj bjez tamo ja sam trener a ne ti. Ocigledno nema bas puni autoritet.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2015, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Не знам шта ми је горе било вечерас, ова пичкаста игра или то што су ми они са оним трубама сат времена испирали мозак... И није ми зашто Игор одма не почне са најјачим саставом с обзиром на важност утакмице...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2015, 20:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Igre na krila apsolutno nema... Potrebno je dovesti nekog dobrog igraca na tim pozicijama, jer je smrt sve igrati kroz sredinu

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2015, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uzese norvezani...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2015, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Ne znam.koja je to glupa prica o radjenovicu, dere se na one od kojih najvise ocekuje, a to su mladji, sta on ima na baku ili trivu da se dere, kada niti su prosli pripreme sa ekipom niti su spremni...u prevodu sta god napravili bilo na psiholosl9m planu ili na terenu dobro je...zna se hijerarhija, trener je iznad igraca, tacka,kome se ne svidja caos ....nevsamo igraci vec i publika je emocionalno ispraznjena i to je to...analizirati utakmice greske, skupiti snagu i idemo u ehf kup se izboriti SVI ZAJEDNO...nema podjela, nema mjenjanja ,ispravljaj greske, podizi formu..

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 10:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Sep 2015, 14:24
Šteta, a bili smo već tu...to je sve što mogu reći

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2015, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kada ćemo znati koga dobijamo u kupu EHF-a?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300 ... 367  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]