manitu uci da svira je napisao:
Brale bate, jes to udesnio?

Dakle, veliki plan da se islamizira EU i uvede serijat u nebesku Srbiju je aktiviran

Ne kazem ja nista neka Srbijanski premijer bude "humanista", svaki predsjednik jedne drzave treba da ima te kvalitete. Humanizam ne bira religije i rase on jednostavno djeluje po drugoj amplitudi.
Medjutim ili ali ta reakcija je interesantna.
Posebno poslije pokusanja da se poveze sa nesrecom muslimana u Srebrenici putem UN rezolucije.
Pa odlazak na komemoraciju, kemenovanja, pa "pruzanje ruke pomirenja" sve to u stalnoj "ljubavi" i obasipan "paznjom" raje sa Kosova.
Neka je to sve tako ali...jedina zemlja ovdje na Balkanu stvarno jedina i u Evropi koja bi trebala biti najbliza muslimanima od bilo kuda da dolaze je vlada i ekipa iz Sarajeva.
Naravno cijela BiH nije Izetbegovic ali recimo federacija, bilo bi ocekivat da on zajauce i kaze od te ovamo bracooo.
Ja cu ako treba sam. Mi cemo vas prihvatit pa svoji smo.
Ali vidi jbg. ima mali problem, ovi nisu iz Kuvajta nisu iz Saudijske Arabije ili Emirata. Oni su iz zemalja koje ove sto nabroja napadaju i bombarduju.
Eto nema toga zova iz srca Bosne, nema toga protesta i dizanja prasine u Federaciji za muslimansku bracu sto pati i trpi u Grckoj, Makedoniji, Srbiji. Kratko mi imamo 420 kreveta sorry.
Ja i ti vise diskutujemo i trosimo vremena o sudbini ovih nesretnika.
Vise se brine premijer Srbije izgleda (neko ce reci pa mora u njegovom dvoristu su izbjeglice) nego Izetbegovic i ekipa u BiH.
Zato ja kazem da ove slucajnosti su slucajnosti za malu djecu i sve kako se stvari desavaju.
A ne zbog nase livade.
Niko nije Srbiju stavljao na metu il nedaj boze neke islamske eugenike ovdje mi smo davno nebitni.
Kroz nas da izvines samo prolaze kad hoce da udju malo dublje....a kad se to desava onda je pozeljno malo ritmike i uzdaha....