banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 18:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2273 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 114  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbjeglicka kriza
PostPoslato: 22 Avg 2015, 15:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Кажем ја фино, свима дијелити бесплатно маказе за (бодљикаву) жицу.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2015, 15:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Oduzeće nam lagodan život,poslove i zaposlenja.......ulogovat će se na našu jaku socijalu :lol: oploditi naše snajke koje će roditi male isilovce :D ...Apo,oladi :P

Nego...kažu da je najsigurniji način da se demontira nacionalna država mješanje domicilnog stanovništva sa narodima drugih vjera , nacija,kultura pa i boje kože :D
Da li će najveća evropska nacija izdržati pod ovim naletom,da li će isturena balkanska odjeljenja opet uspjeti sačuvati Evropu Karla Velikog,vidjet ćemo.
gif zainteresovanog jedača kokica :D

Poslednji put menjao Čiča iz Rogače dana 22 Avg 2015, 15:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2015, 15:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Неће. Али и њих ваља смјестити негдје, обезбједити храну, воду, одвоз смећа, здравствену заштиту, осталу логистику. Оно, мислим, ђе су паре за то?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2015, 15:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Čiča iz Rogače je napisao:
Oduzeće nam lagodan život,poslove i zaposlenja.......ulogovat će se na našu jaku socijalu :lol: oploditi naše snajke koje će roditi male isilovce :D ...Apo,oladi :P

Pročitaj 10 puta pogotovo crvena slova.Dakle prije PRIJE PRIJE eskalacije nasilja u Makedoniji neko je predodredio Srbiju za deport(privremeni naravno) ovih izbjeglica.Zašto? Zato što je tu najjadnija vlast na cijelom Balkanu i najmekša meta za bilo kakve EU prohtjeve.Znaju da se onaj debil neće buniti(za razliku od komšija) čak štaviše. :(

Ti karikiraš ali opet treba izdvojiti novac za te ljude ako prezime ovdje.Hrana,voda,smještaj,grijanje...provale,nanošenje štete,tenzije među izbjeglicama i lokalnim stanovništom itd itd.Sve se bojim da će to EU platiti.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2015, 15:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Ne pali im ona, Tetovo na mom ljetovo, a možeš i prezimit.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2015, 15:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Jeste, čudnovata kozmička sila predodredila je Srbiju da bude centar svjetskih zbivanja. U Srbiji će izbjeglice iz Sirije preuzeti vlast i uvesti Serijat. Abubakar i Abuhamza će biti premijer i predsjednik a prvi će novonastalo stanje priznati Amerikanci i onda će tu modernu Islamsku Srbiju primiti u NATO

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2015, 16:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 01 Mar 2007, 22:19
Jedna paravojna jedinica napravi neko sranje I Srbija je opet nebezbedna zemlja :lol:
pa sta da ih I vrate?oni ce opet probati put za eu,mozda nam I ostave komad njemackog asvalta

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2015, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Apokalipto daj neki svjeziji izvjestaj, ima li izbjeglica kod tebe u Travniku?

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2015, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BeckaSkola je napisao:

Pogrešno pitanje, Travnik je već odavno u Siriji, ne goni vodu na njegov točak :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2015, 16:19 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nego...kažu da je najsigurniji način da se demontira nacionalna država mješanje domicilnog stanovništva sa narodima drugih vjera , nacija,kultura pa i boje kože :D

Jeste vala, sto hiljada Arapa ima da promijeni etničku sliku Evrope....

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2015, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:

Yes, danas baš komentarisah kako će 5 miliona muslimana na sadašnjih 25 dodatno da sjebe 525 miliona Evropljana

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2015, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BeckaSkola je napisao:

Hehe,kod nas su dolazili Sirijci još predprošle godine.Ovdje imaš potomaka onih koji su došli početkom 90-tih pa nadalje.A dolaze i odlaze zavisi.Ugl to traje već par godina...ali do sada nisu dolazili u velikom broju pa da se diže neka uzbuna.Najveći priliv npr imamo Turaka,njih je u zadnjih par godina osjetno više(koji ostaju za stalno)...kad su studije bude ih jako puno,po nekoj procjeni oko 3-4 hiljade..a bit će ih sve više pa je sada jako unosno ovdje iznajmljivati smještaj.Opet manje je npr vehabija nego prije par godina,dosta ih je otišlo u Islamsku Državu...neki se vrate u vrećama(samo o tome Bošnjaci ne pričaju previše) znam neke koji su išli više puta.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2015, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:

Kratkovidno i devastirajuće razmišljanje.Samo ću navesti dva primjera Izrael i Kosovo.
Nikada ne podcjenjuj potencijalnog neprijatelja,nikada! Pogotovo ako imaš posla sa ljudima koji nemaju više šta da izgube.Zlatno pravilo Zorane,zlatno pravilo.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2015, 17:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Promijenite mu nick u "Lazanski"

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2015, 18:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
apokalipto je napisao:
.Zlatno pravilo Zorane,zlatno pravilo.

Kakvo pretenciozno preseraveanje...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2015, 18:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 01 Mar 2007, 22:19
Conspiracy theory u praksi za 30 god u Njemackoj ce umjesto 45 000 000 radnika biti 29 000 000 ako ne popuni demografske rupe nece biti evropska ekonomska super sila,treba neko da se gura sa Japanom za 3. mjesto u svijetu

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2015, 18:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Jul 2011, 20:55
Apokalipto, daj ne sanjari covjece, unisti temu budalastim odgovorima. Smanji malo psihozu, prosetaj vani par krugova, kakva su to mentalna prebacivanja.

Imigrantima ne treba pomoci. Angazovati autobuse, vojsku i svu potrebnu mehanizaciju da se oni prebace dalje, ili da uopste ne udju u zemlju. Srceparajuce scene, otac sa djetetom u prvom redu probija liniju otpora, dajte molim vas, manite se. Problem je sto je srpska vlast jasno pristala da pod bilo koju cijenu ide u EU. I to je skroz u redu, postujem i takav stav. Ali onda ce se Evropa morati slusati i nece se moci bas na prvu djelovati. Da je srece da vlast jednoglasno kaze nemamo sredstava, jadni, bijedni, imamo bitnijih problema i nase sirotinje, necemo vam pomoci, idite dalje.
Te price kako ce doci ovdje, kako ce se naseliti, traziti prava, teoritoriju i otcjepljenje ipak ne bih komentarisao. Lazanski ce to vjerujem veceras obraditi kao gost dnevnika. Slusao sam juce vodju jedne imigrantske rute i on kaze kako ce zivote zrtvovati da se domognu Njemacke.

djordjevet je napisao:
Conspiracy theory u praksi za 30 god u Njemackoj ce umjesto 45 000 000 radnika biti 29 000 000 ako ne popuni demografske rupe nece biti evropska ekonomska super sila,treba neko da se gura sa Japanom za 3. mjesto u svijetu

Pun si nekakvih teorija zavjere, poprilicno si nerazumljiv ali ipak da odgovorim..

Njemacka bez problema moze popuniti demografske rupe jer lako moze privuci narod u svoju zemlju. A sigurno nece privlaciti nepismene Arape koji se poprilicno tesko uklapaju u zapadnoevropsko drustvo, tu su lekciju naucili. Njemackoj ce faliti radne snage, ali Njemci su vrlo jasni po tom pitanju, uvidjeli su gdje su grijesili i njima je najpogodnije uvoziti OBRAZOVANE ljude iz zemalja evropskog treceg svijeta, tako ce u buducnosti i raditi. Etnicke grupe iz zemalja evropskog treceg svijeta se dokazano od svih "u ponudi" najbolje uklapaju u njemacki sistem zivota i rada.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2015, 18:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
apokalipto je napisao:
_зока je napisao:

Kratkovidno i devastirajuće razmišljanje.Samo ću navesti dva primjera Izrael i Kosovo.
Nikada ne podcjenjuj potencijalnog neprijatelja,nikada! Pogotovo ako imaš posla sa ljudima koji nemaju više šta da izgube.Zlatno pravilo Zorane,zlatno pravilo.
Al je bar razmišljanje, za razliku od tvog upijanja stavova plasiranih od Dveri & co.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2015, 18:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dogovoreno,neću više komentarisati samo postavljati linkove aktuelnih dešavanja.Vremenom ćemo vidjeti na šta će ovo izaći nemam ja šta tu palamuditi,ovo je samo moje mišljenje i nemorate ga prihvatiti kao takvo.Svako dobro.
WrDa je napisao:
Te price kako ce doci ovdje, kako ce se naseliti, traziti prava, teoritoriju i otcjepljenje ipak ne bih komentarisao.

Samo da odgovorim na ovo pošto si se i meni obratio.Nisam ni pisao da će ostati ovdje naseliti se ili šta već,ostat će jedan broj ljudi to je činjenica(govorim o Balkanu) ali to je neka minorna cifra možda par stotina.Samo sam podvukao probleme koje imamo kao tranzitna ruta to je sve,ostalo pisanje se odnosilo isključivo na zapadne zemlje,i moj odgovor Zoranu se odnosio na zapad.Toliko od mene.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2015, 20:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
_зока je napisao:

A Evropljani baš tako racionalno razmišljaju :D

http://www.vesti.rs/Svet/VIDEO-NEREDI-U ... ajaca.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2273 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]