banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 22:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 216  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jul 2015, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Zvao danas kaže najkasnije do subote,kao rok je 5 dana,ali oni će prije dostaviti.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2015, 18:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
Trenutno sam u romingu u Hrvatskoj i kada me neko zove sa eronet mreže sve je OK, a ako me neko zove sa mtela, kaže da sam nedostupan. Ima li neko isti problem i sta raditi? Broj je prenesen sa mtela.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2015, 23:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Feb 2011, 19:39
Ja sam nekih 5, 6 dana bio nedostupan kada me neko zove i nakon par minuta dobijem poruku da sam imao propusten poziv i nakon toga budem dostupan. Nazvao korisnicku sluzbu i kazu da ne znaju do cega je. Nakon par dana opet nazvao i rekli mi da ukucam ##002# i pozovem. Od tada nemam vise problema.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2015, 12:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
Zahvaljujem, ukucao sam ovo i sada sam dostupan . Ovo je obrisalo neko preusmjerenje poziva, možda je nešto od mtela ostalo.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2015, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Već sam na mtelovoj temi pisao da bih rado produžio ugovor za 2 godine (moj mix 25) i kupio telefon koji mogu solidno prodati. Skontali smo da je najbolja opcija G620s, Huawei.
Pošto me u zadnje vrijeme toliko nerviraju i čini mi se da Eronet ima mnogo bolju ponudu, može li savjet.

Nije li, realno, njihov 25 mnogo bolji od mtelovog mog mixa?

Šta mislite da pređem na njihovu Super tarifu 25, koji bi mi se telefon tamo najviše isplatio, na kojem ću najviše profitirati kad ga prodam?
Napominjem da ga ne mislim koristiti, samo da što više zaradim i da se može prodati na piku...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2015, 17:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Problem je sto ce telefon biti zakljucan na eronetovu mrezu, pa ces ga teze prodati, bar u BL...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2015, 17:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tačno, to nisam predvidio.
Ipak, imaju li oni nešto na čemu se može zaraditin solidno ili ne? Onaj Huawei je skuplji...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2015, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Купи неки са двије СИМ картице. Није закључан (ако је уопште и један "паметни" телефон закључан).

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2015, 17:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mozda i nije zakljucan, ne znam, logicno mi da tako nesto urade

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2015, 18:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Neću ga ja koristiti, prodaću ga.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2015, 18:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Uglvnom jesu zakljucani, a kod ovih dual sim jedan utor nije zakljucan.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2015, 19:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
У Лумију 640 са Еронета сам убацио ВИП картицу у први а Еронет картицу у други слот и ради све 5. Уопште ми није ни пало на памет да би могао да буде закључан, и рекло би се да и није.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 09:14 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Apr 2010, 08:44
Ja sam prije mjesec dana na moru u m:telov telefon ubacio karticu Hrvatskog telekoma (dijelili na Luckom, zajedno sa mapom Hrvatske) jer su imali kao promociju 7 dana besplatnog koristenja 4G mreze. Cim sam ubacio karticu, telefon mi se blokirao, jer je trazio simunlock kod. Ja sam mislio da trazi pin kod za tu hrvatsku karticu pa sam ukucao broj koji je bio na kartici, a u stvari sam ga time totalno zakljucao. Nakon toga vise nisam mogao dobiti mrezu ni kad sam se vratio kuci. U m:telu su mi rekli da se ubacivanje kartice drugog operatera smatra fizickim ostecenjem telefona, te da to ne pokriva garancija. Ja sam bez obzira na to, predao telefon na servis, i nakon 15 dana dobio ga nazad, neotkljucanog. Kazu da oni nisu ovlasteni da daju kodove, da se obratim m:telu. U m:telu su rekli da dok ne istekne ugovor ne mogu ga otkljucati. Odnio sam ga nakon toga u GSM servis, i evo, vec je 4 dana kod njih i ne mogu ga otkljucati. Kazu da je moguce da ga nece ni moci otkljucati, jer sam ga ja kucanjem pogresnog koda blokirao i da taman da mi m:tel i da kodove, da ga ne bih mogao otkljucati. Sve ovo pisem da upozorim ljude da se ne zajebu kao ja. Nemam problem sto oni nisu htjeli da mi daju kod, jer telefon je pod garancijom. Kad bi mi dali kod i otkljucali da, mogao bih koristiti druge mreze, pa je jasno zasto to nece da rade. Problem po meni je sto oni sistemski nisu ovo pitanje rjesili tako da korisniku jednostavno ne omoguce da dobije mrezu ako ubaci drugu karticu, a ne da se telefon blokira. Koliko sam cuo u Eronetu jednostavno ne mozes dobiti mrezu, ne blokiraju uredjaj (ne znam za ovaj fazon sa dual simom). Eto, cisto da podjelim svoje iskustvo po ovom pitanju.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 09:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
ne vidim logike da zaključavaju telefone na mrežu u slučajevima kad korisnik potpiše ugovor i obaveže se da će uslugu koristiti, to jest plaćati pretplatu narednu godinu ili dvije... boli ih uvo hoće li on koristiti sa tim telefon neku drugu mrežu ili ne, kad već postoji obaveza plaćanja pretplate taman da ni minut ne potroši naredne dvije godine...to zaključavanje mi jedino ima logiku u onim pripejd paketima...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 09:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Mar 2010, 12:25
Prije par dana moj brat htio da predje u eronet, u mtel-u koristio mojmix 80. U eronetu na super 80 ima 100 minuta vise a plus jos sto je tih 600 minuta prema svim mrezama u BiH u odnosu na tel-ovih 500 samo prema mtelu, i jos 16 GB internet u odnosu na 2GB kod mtela. Htio da uzme S6 i da ga proda, momak u eronetu mu rekao da je zakljucan i on onda odustane i produzi ugovor i uzme u mtelu telefon jer nije zakljucan. Imao sam jos jednom prilike ispobati Huawei P6 sa mtela i isto nije bio zakljucan.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kod m:sera je sve "fizicko" ostecenje, pa i kada softver zajebes... Kakvi su to debili majko mila...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 10:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Oni to posmatraju na nivou memorijske ćelije, kad sjebaš mjesta nulama i jedinicama normalno da je fizičko oštećenje. :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 10:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali bukvalno 90% sjebanih telefona vrate i kazu da je nastupilo fizicko ostecenje, samo da ne moraju servisirati ili ne daj boze zameniti uredjaj

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 14:38 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Apr 2010, 08:44
Fazon je da je prva recenica na onom njihovom nalogu (kad su mi ga vratili) glasila : "Na foliji se nalazi manja ogrebotina" ili tako nesto. Uglavnom, uspjeli su momci iz servisa danas da ga otkljucaju...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2015, 07:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
Kinezi su zakon! Nemas garanciju, al' ako je i ovako nema... A platis bar duplo manje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 216  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]