Nema kod nas toga, mi rokamo samo rakiju, vidis da su ga digli na stanici u BL, garant neki od svjedoka protiv onih inspektora krece u posao, nema vise ko da mu slomi kosti
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.
Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10 Postovi: 2560 Lokacija: Banja Luka
Dobro je više... Stvarno je otišlo u teško trolanje bez prijeke potrebe za raspravom o tome. Svakom svačije, svako radi onako kako misli da je najbolje. To bi bilo to...
Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35 Postovi: 1560 Lokacija: Pijaca
sinip je napisao:
veljo1981 je napisao:
Ne kontam, zasto radite update, cim se stavi windows obavezno se iskljuce update, firewall, defender...
Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk
Који си ти геније...
Pa nakon kraćeg razmišljanja i ima smisla što ovaj lik govori. Da on nema blage veze o onom što piše odalo ga je previše bahato ponašanje uobičajeno za malu razmaženu djecu. Što se tiče softvera teškog 150GB pošto se ne razumijem u materiju ne mogu govoriti ništa o tome mada lično mislim da je i to epska izvala. Što se tiče isključivanja automatic update, ima smisla ali ne iz razloga koji je on naveo. Kao što je dtb napisao on mora imati podršku za najnoviji softver i tu je kraj priče. Prije 10 dana ja htio na brzinu upaliti komp da nešto provjerim kad ono moram čekati 15 minuta update i restartovanje i tek onda smijem da ga ugasim jer piše dont turn off. Tako da mi nekako ima smisla ručno raditi update. Antivirus i firewall pružaju određeni procent zaštite, mada ne treba ljudima koji znaju šta rade a onim ljudima koji ne znaju šta rade nikakav AV ne može pomoći. Tehnologija je značajno napredovala tako da tih 50MB RAMa koje troše AV i FW su zaista beznačajni ekvivalentno beznačajnosti zaštite koju pružaju.
Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58 Postovi: 4681 Lokacija: Kostajnica
Danas poslije posla radim jedan laptop koji je trenutno u Saudijskoj Arabiji, nije od Saudijca nego od Hrvata koji radi tamo, naravno da cu prvo da mu pogasim update, firewall, uac, ukloniti update od ie, ukloniti av, firefox, chrome... Ako hoce da zaradi nesto tamo to jednostavno tako mora, i bas ce da radi sa tim softverom od 150 GB koji GB gore dole, na 18 dl-ova, a ti kad bi razmisljao 100 godina ne bi se nista promijenilo, pises gluposti o iskljucivanju av i ustedi 50 MB, kako se samo poznaju ovi sto se igraju Rastaviti i sastaviti pc ili lap i nabaciti windows i koju igru, flesovati mobitel i kopirati na njega igo danas znaju klinci od 10 godina, to niko ozbiljan vise ne radi, ozbiljna ekipa radi tuning auta, gasenje dpf-ova, kodiranje kljuceva, korekciju nekih stvari itd, ono sto se naplacuje dobro
veljo1981 je napisao:
Danas poslije posla radim jedan laptop koji je trenutno u Saudijskoj Arabiji, nije od Saudijca nego od Hrvata koji radi tamo, naravno da cu prvo da mu pogasim update, firewall, uac, ukloniti update od ie, ukloniti av, firefox, chrome... Ako hoce da zaradi nesto tamo to jednostavno tako mora, i bas ce da radi sa tim softverom od 150 GB koji GB gore dole, na 18 dl-ova, a ti kad bi razmisljao 100 godina ne bi se nista promijenilo, pises gluposti o iskljucivanju av i ustedi 50 MB, kako se samo poznaju ovi sto se igraju Rastaviti i sastaviti pc ili lap i nabaciti windows i koju igru, flesovati mobitel i kopirati na njega igo danas znaju klinci od 10 godina, to niko ozbiljan vise ne radi, ozbiljna ekipa radi tuning auta, gasenje dpf-ova, kodiranje kljuceva, korekciju nekih stvari itd, ono sto se naplacuje dobro
Ajde molim te, ali molim te posjeti forum sa nečega što nije V1 Viper. Ako nije problem.
Nemam ja ništa protiv tog jako dobrog telefona, samo imam prevelike prste za nabadanje po malenom ekrančiću, osim toga Viper se baš i ne miriše mnogo sa softverom teškim 150GB
Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22 Postovi: 16725 Lokacija: У близини Обрен Вакуфа
veljo1981 je napisao:
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.
Vladimir RUS je napisao:
Sehxor je napisao:
veljo1981 je napisao:
ozbiljna ekipa radi tuning auta, gasenje dpf-ova, kodiranje kljuceva, korekciju nekih stvari itd, ono sto se naplacuje dobro
Ti se sve vise i vise provaljujes izgleda, poredis dve razlicite branse i govoris kako je jedna bolja od druge...
On se provalio sa ova dva posta:
Spoiler:
veljo1981 je napisao:
Tacno sam znao da ce neko reci a noviji driver za grafiku, i od programa si nasao Skype a dragi moj druze profesionalni sta kad softver od 150 GB zahtjeva iskljucivo da radi u ie8, sa javom 6icom i adobe readerom 9, pa se to sve updejta onda ne radi, pa firewall blokira javu pa ne radi, pa av blokira pa ne radi, znas softver od 150 giga se dugo instalira i zaradjuje novac, treba ti citav dan da ga zavrsis. Nije sve u grafickoj i igricama i skypeu. Mislim izvini, vidim da ti je to profesija, meni je hobi, ali nalupao si se posteno, evo ja sam sad objasnio zasto ja to tako radim, tvrdim da nista od update ne treba, koristim 7 aio prvi sto je izasao iza rc-a i ozbijne stvari se vrte na njemu bez ikakvih problema, a sad ako nekom to smeta da se igra nek si kupi PS
veljo1981 je napisao:
Idi crackuj neku igricu da se smiris, vidis da si zivcan, ako se ne bude vrtila dobro posalji bios od grafike da prilagodim da bolje radi, ja to mogu odraditi dok serem, ponijecu lap u wc, ah valjda se jos sjecam kako, ima 10 god kako se ne igram... Dakle, subjektivno pa ko voli nek izvoli, update off, firewall off, defender off, av pa kome to treba???
Ali se toliko provalio da se ne može gore provaliti. Sve ostalo je ložiona Evo ti moje viđenje situacije: veljo1981 je automehaničar, i to loš, ima garažu pored kuće i tu servisira olupine '95. godište ili starije. Vjerovatno ga je neko uputio da može i novije sepete servisirati ako nauči malo čačkati na prastarom laptopu sa Autodata. Inače autodata može imati ogromnu bazu podataka tako da naraste do tih 150GB, nznm kako, lik koji se bavi s tim mi je nešto objašnjavao ja sam razumio samo da može. Uglavnom, veljin laptop ima suviše mali hard disk za toliki autodata pa mu je neko objasnio kako može kupiti eksterni disk, povezati USB-om i instalirati autodata na taj ext.hdd i velju impresionira kako radi cijela ta skalamerija pa je sebi dao za pravo da negdje ispane pametan, fejs ne može jer svi njegovi poznanici znaju da nije baš najbolji s mozgom, omišljao se između pravljenja drugog naloga na fejsu ili tviteru, ili bl forum. Na našu sreću odlučio se na zadnju varijantu tako da ćemo se imati čemu smijati par dana. V1 Viper je vjerovatno nekome ispao ipod sjedala u autu koje je on morao oprati, i usisati enterijer, uzeo ga sebi i funjarski prešutio vlasniku auta.
Klošar je napisao još dva posta ali ovu temu izbjegava, izgleda da sam pogodio to za automehaničara ili sam ga naljutio pa sad smišlja šta napisati da mi se osveti.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu